Word actief

Actief worden voor PINK! geeft jou de ruimte om te strijden voor wat jij belangrijk vindt en wat jou raakt. Politiek kan namelijk een krachtig middel zijn om goed te doen. Helaas wordt het nog te vaak gebruikt om de eigen ego te strelen, persoonlijke belangen door te duwen of zelfs anderen te onderdrukken – maar wij zijn het verzet.

Hier leggen we uit op welke manieren je actief kan worden. Ieder kwartaal organiseren we ook een nieuweledendag voor leden die nog niet weten hoe ze betrokken willen raken.

Buiten jouw afdeling

Jouw afdeling is je familie binnen PINK!. Alle leden bij jou in de buurt, met wie je laagdrempelig kunt afspreken en makkelijk samenkomt voor een activiteit, zijn er deel van. Maar daarnaast heeft PINK! allerlei landelijke organen. Vind er één die aansluit bij jouw talenten of interesses om iets tastbaars te leveren en een concreet verschil te maken.

Contact

Weet je nog steeds niet hoe je wil bijdragen en kun je niet wachten tot de volgende nieuweledendag? Of heb je geprobeerd om contact op te nemen met een orgaan en krijg je geen reactie? Dan kun je mailen naar organisatie@pinkpolitiek.nl.