Afdeling Limburg

PINK! Limburg organiseert activiteiten om elkaar in onze idealen te vinden. Samen zetten we ons in voor een betere wereld voor mens, dier en natuur. In deze organisatie kun je jezelf ontwikkelen, vechten voor een betere toekomst en plezier hebben.

Onze afdeling is in 2018 heropgericht. We zijn gevestigd in Maastricht, maar we willen leden uit heel Limburg betrekken.

Bestuur Steeman

René Steeman (2000) zet zich graag in voor een betere wereld en streeft naar duurzaamheid, eerlijkheid en transparantie.

Zijn doel als voorzitter van afdeling Limburg is om te zorgen dat meer leden actief worden en de afdeling kan groeien. Hij hoopt dat veel leden hier gebruik van zullen maken om zich te ontwikkelen en een leuke tijd te hebben. Geweldige dingen zijn mogelijk als meer jongeren zich gaan inzetten voor een betere toekomst.

René wil zich vooral richten op educatie.

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Beheerder

Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site.

Bestuurslid acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Antonius Keunen

Antonius Keunen (1995), geboren in Venray. Hij hoopt door middel de functie van secretaris op zich te nemen, zich ook te kunnen ontwikkelen en een platvorm te creëren waar andere gebruik van kunnen maken. Het thema dierenrechten spreekt hem vooral aan bij Pink!. Antonius wil de focus leggen op de communicatie van de afdeling en wil dat iedereen zich van harte welkom voelt!

Vacant

Heb je interesse om beheerder te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Jules Vaessen

Jules Vaessen (1990), geboren Amsterdammer maar zo’n beetje overal in de Lage Landen opgegroeid, studeerde geschiedenis in Brussel en is thans bezig aan zijn masterstudie Nederlands recht te Maastricht. Een sterk rechtvaardigheidsgevoel voor dier, mens en milieu alsmede zijn hobby’s dieren houden (hond, katten, kippen, paarden) en tuinieren (zowel fruit, groenten als kruiden) om zo duurzaam en zelfvoorzienend mogelijk te leven, leidde hem naar PINK! Deze achtergrond zet hij, als bestuurslid acties, graag in voor activiteiten en evenementen van PINK! om meer mensen bewust te maken van de wisselwerking tussen dier, mens en milieu om een zo ecologisch mogelijke levenswijze er op na te houden. Hoewel een gezellige borrel van tijd tot tijd hem uiteraard niet vreemd is.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid financiën te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid promotie te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: we zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.