Afdeling Limburg

PINK! Limburg organiseert activiteiten om elkaar in onze idealen te vinden. Samen zetten we ons in voor een betere wereld voor mens, dier en natuur. In deze organisatie kun je jezelf ontwikkelen, vechten voor een betere toekomst en plezier hebben.

Onze afdeling is in 2018 heropgericht. We zijn gevestigd in Maastricht, maar we willen leden uit heel Limburg betrekken.

Voorzitter

Contactpersoon voor het landelijk bestuur en zit vergaderingen voor.

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en houdt contact met de leden.

Penningmeester

Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af.

René Steeman (hij/hem)

René Steeman (2000) zet zich graag in voor een betere wereld en streeft naar duurzaamheid, eerlijkheid en transparantie. Zijn doel als voorzitter van afdeling Limburg is om te zorgen dat meer leden actief worden en de afdeling kan groeien. Hij hoopt dat veel leden hier gebruik van zullen maken om zich te ontwikkelen en een leuke tijd te hebben. Geweldige dingen zijn mogelijk als meer jongeren zich gaan inzetten voor een betere toekomst. René wil zich vooral richten op educatie.

Odin van Helvoort (hij/hem)

Hallo! Ik ben Odin van Helvoort (hij/hem) (2002), geboren in Almere, maar woon het grootste gedeelte van mijn leven in Noord-Limburg. Ik studeer op dit moment European studies in het mooie Maastricht. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met Politiek en Technologie, waarbij de Ruimtevaart me uiteindelijk het meest interesseert. Ook hou ik heel erg van reizen! Maar wel milieubewust, dus ga ik vaak reizen met de trein, en daarmee ben ik al op veel plaatsen in Europa geweest. Ook ben ik al sinds jongs af aan Vegetarisch en nu zelfs Vegan, daarbij heb ik me altijd al ingezet voor dierenrechten. Verder hoop ik mezelf verder te ontwikkelen als bestuurslid, en daarbij ook tegelijkertijd mee te helpen aan een betere toekomst. Voor de mensen, maar ook speciaal voor de dieren.

Vacature

Limburg is op zoek naar een nieuwe penningmeester! Lijkt jou dit leuk? Laat het ons snel weten via limburg@pinkpolitiek.nl.

Vacature

PINK! Limburg is op zoek naar een nieuw bestuurslid Politiek! Lijkt jou dit leuk? Laat het ons snel weten via limburg@pinkpolitiek.nl.

Dirkje Cox (zij/haar)

Ik ben Dirkje (2000), op dit moment woon ik in Sittard op het Watersley Sports & Talent park. De afgelopen 4 jaar heb ik internationale mountainbike wedstrijden gereden en me helemaal gericht op topsport. Nu ben ik me vooral op mijn maatschappelijke carrière aan het richten, maar ik ga nog met veel plezier trainen. Momenteel studeer ik psychologie in Maastricht. Ik vind dit een heel interessant vakgebied, waar ik graag in wil doorgroeien. Ik ben lid van PINK! geworden omdat ik mij altijd graag in heb willen zetten voor de dieren en het klimaat. Ook ontmoet ik op deze manier heel veel mensen met dezelfde idealen. Als bestuurslid Acties, wil ik er graag voor zorgen dat PINK! tractie krijgt binnen Limburg en dat er genoeg te doen is voor de leden!

Joëlle Tillij (zij/haar)

Joëlle Tillij (2001), geboren en getogen in Maastricht, studeert duurzaamheid en klimaatwetenschappen aan University College Maastricht (UCM). Door haar studierichting en passie voor dierenrechten heeft ze zich aangesloten bij PINK! Limburg. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met sporten, wandelen, lezen, en leuke dingen ondernemen met vrienden. Joëlle hoopt zich als bestuurslid te kunnen inzetten voor een duurzame en rechtvaardige wereld voor mens en dier, en om jongeren te motiveren om zich aan te sluiten bij PINK!.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: we zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.