Afdeling Limburg

PINK! Limburg organiseert activiteiten om elkaar in onze idealen te vinden. Samen zetten we ons in voor een betere wereld voor mens, dier en natuur. In deze organisatie kun je jezelf ontwikkelen, vechten voor een betere toekomst en plezier hebben.

Onze afdeling is in 2018 heropgericht. We zijn gevestigd in Maastricht, maar we willen leden uit heel Limburg betrekken.

Bestuur Steeman

René Steeman (2000) zet zich graag in voor een betere wereld en streeft naar duurzaamheid, eerlijkheid en transparantie.

Zijn doel als voorzitter van afdeling Limburg is om te zorgen dat meer leden actief worden en de afdeling kan groeien. Hij hoopt dat veel leden hier gebruik van zullen maken om zich te ontwikkelen en een leuke tijd te hebben. Geweldige dingen zijn mogelijk als meer jongeren zich gaan inzetten voor een betere toekomst.

René wil zich vooral richten op educatie.

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Beheerder

Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site.

Bestuurslid acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Antonius Keunen

Antonius Keunen (1995), geboren in Venray. Hij hoopt door middel de functie van secretaris op zich te nemen, zich ook te kunnen ontwikkelen en een platvorm te creëren waar andere gebruik van kunnen maken. Het thema dierenrechten spreekt hem vooral aan bij PINK!. Antonius wil de focus leggen op de communicatie van de afdeling en wil dat iedereen zich van harte welkom voelt!

Julie Nas

Hoi! Ik ben Julie Nas (zij/haar)(1999), geboren en getogen in Noord-Brabant maar studeer nu psychologie aan University College Maastricht (UCM). In mijn vrije tijd houd ik van zingen, reizen, gezellige dingen doen met vrienden en knuffelen met mijn katten. Ik ben lid geworden van PINK! om actiever betrokken te zijn met de politiek en klimaat, mensenrechten en dierenrechtenactivisme, en om mensen te ontmoeten die ook graag de aarde willen beschermen. Ik hoop als bestuurslid me verder te ontwikkelen, te strijden voor mijn idealen en de afdeling Limburg te laten groeien en leden met elkaar te verbinden.

Jules Vaessen

Jules Vaessen (1990), geboren Amsterdammer maar zo’n beetje overal in de Lage Landen opgegroeid, studeerde geschiedenis in Brussel en is thans bezig aan zijn masterstudie Nederlands recht te Maastricht. Een sterk rechtvaardigheidsgevoel voor dier, mens en milieu alsmede zijn hobby’s dieren houden (hond, katten, kippen, paarden) en tuinieren (zowel fruit, groenten als kruiden) om zo duurzaam en zelfvoorzienend mogelijk te leven, leidde hem naar PINK! Deze achtergrond zet hij, als bestuurslid acties, graag in voor activiteiten en evenementen van PINK! om meer mensen bewust te maken van de wisselwerking tussen dier, mens en milieu om een zo ecologisch mogelijke levenswijze er op na te houden. Hoewel een gezellige borrel van tijd tot tijd hem uiteraard niet vreemd is.

Emily Teggelaar

Emily Teggelaar (1996), geboren in Zwolle. Heeft de functie bestuurslid financiën bekleedt. Door haar analytisch inzicht hoopt ze de financiële en administratieve lasten van de andere bestuursleden te ontnemen. Daarbij voelt ze zich ook moreel verplicht om de afdeling te helpen waar nodig is en daardoor hopelijk de visie van de partij te verbreden naar een groter publiek. Daarbij vervult ze ook nog een aantal bestuursfuncties in de afdelingen Gelderland en Midden-Nederland.

Odin van Helvoort

Hallo! Ik ben Odin van Helvoort (hij/hem) (2002), geboren in Almere, maar woon het grootste gedeelte van mijn leven in Noord-Limburg. Ik studeer op dit moment European studies in het mooie Maastricht. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met Politiek en Technologie, waarbij de Ruimtevaart me uiteindelijk het meest interesseert. Ook hou ik heel erg van reizen! Maar wel milieubewust, dus ga ik vaak reizen met de trein, en daarmee ben ik al op veel plaatsen in Europa geweest. Ook ben ik al sinds jongs af aan Vegetarisch en nu zelfs Vegan, daarbij heb ik me altijd al ingezet voor dierenrechten. Verder hoop ik mezelf verder te ontwikkelen als bestuurslid, en daarbij ook tegelijkertijd mee te helpen aan een betere toekomst. Voor de mensen, maar ook speciaal voor de dieren.

Sanne Watson

Hallo! Ik ben Sanne Watson (zij/haar)(1995) en woonachtig in het verre zuiden van ons land, Maastricht. Op dit moment volg ik twee opleidingen: HBO Verpleegkunde en Verloskunde in respectievelijk Eindhoven en Maastricht. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te dansen of om thuis lekkere vegan dinertjes te koken. Gedurende mijn studententijd werd ik me steeds bewuster van de wereld waarin we leven en ik constateerde dat het op een aantal punten niet goed gaat met onze aarde en al haar bewoners. Ik verdiepte me in thema’s als klimaat, mensenrechten en dierenrechten. PINK! is voor mij een plek om gelijkgestemden te ontmoeten, mijzelf te ontwikkelen en om me in te kunnen zetten voor mijn idealen! Als bestuurslid promotie wil ik graag onze leden verbinden en PINK! zo breed mogelijk kenbaar maken.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: we zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.