Afdeling Limburg

PINK! Limburg organiseert activiteiten om elkaar in onze idealen te vinden. Samen zetten we ons in voor een betere wereld voor mens, dier en natuur. In deze organisatie kun je jezelf ontwikkelen, vechten voor een betere toekomst en plezier hebben.

Onze afdeling is in 2018 heropgericht. We zijn gevestigd in Maastricht, maar we willen leden uit heel Limburg betrekken.

Bestuur Steeman

René Steeman (2000) zet zich graag in voor een betere wereld en streeft naar duurzaamheid, eerlijkheid en transparantie.

Zijn doel als voorzitter van afdeling Limburg is om te zorgen dat meer leden actief worden en de afdeling kan groeien. Hij hoopt dat veel leden hier gebruik van zullen maken om zich te ontwikkelen en een leuke tijd te hebben. Geweldige dingen zijn mogelijke als meer jongeren zich gaan inzetten voor een betere toekomst.

René wil zich vooral richten op educatie.

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Beheerder

Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site

Bestuurslid acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Irene Peeters

Ik ben Irene, ik ben 24 jaar, veganist en ik kom uit Tegelen. Ik ben in 2017 betrokken geweest bij de Jonge Klimaat Beweging waar ik mee heb geschreven aan de Jonge Klimaat Agenda. Na studies in Breda en Wageningen, waar ik in augustus mijn MSc Urban Environmental Management heb behaald, ben ik weer terug in Limburg. Momenteel ben ik met veel plezier aan het werk als Trainee bij RichtingZuid, waarbij ik werk voor de Limburgse overheid. Mijn focus ligt op het bevorderen van duurzaamheid in Limburg. We zijn als land hard bezig met de energietransitie, en ik hoop dat wij als PINK! (en als PvdD) bij kunnen dragen aan een eerlijke transitie naar een duurzamere samenleving. Om dat te bewerkstelligen, wil ik er graag aan bijdragen dat PINK! en PvdD bekender worden in Limburg.

Amber Rozema

Mijn naam is Amber Rozema, ik ben 21 jaar en ik studeer Regie aan de Toneelacademie van Maastricht. Ik heb me bij PINK! aangesloten omdat ik me actief wilde inzetten voor dierenrechten en omdat ik graag wil teruggeven aan de aarde (die ons zoveel geeft). Ik maak me zorgen over klimaatverandering en ik zoek naar zoveel mogelijk manieren om niet alleen zelf zo duurzaam mogelijk te leven, maar ook naar hoe ik andere mensen bewust kan laten maken hiervan. Het fijne aan PINK! is dat je je kunt verenigen met jongeren die dezelfde idealen nastreven. Zo staan we samen sterk en kunnen we ons samen inzetten voor een betere wereld.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid financiën te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid promotie te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.