Afdeling Limburg

PINK! Limburg organiseert activiteiten om elkaar in onze idealen te vinden. Samen zetten we ons in voor een betere wereld voor mens, dier en natuur. In deze organisatie kun je jezelf ontwikkelen, vechten voor een betere toekomst en plezier hebben.

Onze afdeling is in 2018 heropgericht. We zijn gevestigd in Maastricht, maar we willen leden uit heel Limburg betrekken.

Bestuur Steeman

René Steeman (2000) zet zich graag in voor een betere wereld en streeft naar duurzaamheid, eerlijkheid en transparantie.

Zijn doel als voorzitter van afdeling Limburg is om te zorgen dat meer leden actief worden en de afdeling kan groeien. Hij hoopt dat veel leden hier gebruik van zullen maken om zich te ontwikkelen en een leuke tijd te hebben. Geweldige dingen zijn mogelijk als meer jongeren zich gaan inzetten voor een betere toekomst.

René wil zich vooral richten op educatie.

Vacant

Heb je interesse om secretaris te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om beheerder te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Jules Vaessen

Jules Vaessen (1990), geboren Amsterdammer maar zo’n beetje overal in de Lage Landen opgegroeid, studeerde geschiedenis in Brussel en is thans bezig aan zijn masterstudie Nederlands recht te Maastricht. Een sterk rechtvaardigheidsgevoel voor dier, mens en milieu alsmede zijn hobby’s dieren houden (hond, katten, kippen, paarden) en tuinieren (zowel fruit, groenten als kruiden) om zo duurzaam en zelfvoorzienend mogelijk te leven, leidde hem naar PINK! Deze achtergrond zet hij, als bestuurslid acties, graag in voor activiteiten en evenementen van PINK! om meer mensen bewust te maken van de wisselwerking tussen dier, mens en milieu om een zo ecologisch mogelijke levenswijze er op na te houden. Hoewel een gezellige borrel van tijd tot tijd hem uiteraard niet vreemd is.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid financiën te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar limburg@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Martine Edixhoven

Martine Edixhoven (1996) komt uit Den Haag en studeert verloskunde in Maastricht. Vanwege haar stages is zij overal in Nederland te vinden. Twee jaar geleden ging zij op reis en is haar liefde voor de aarde en haar natuur nog groter geworden. Zij werd zich meer bewust van de schade die wij, als mensen, aanrichten en zou hier heel graag verandering in willen zien. Zij sloot zich aan bij PINK! om gelijkstemden te ontmoeten en om actief een verschil te maken voor dieren, haar medemens en de aarde. Martine vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij PINK! en wil zich hier voor inzetten.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.