Afdeling Zuid-Holland

Het doel van PINK! afdeling Zuid-Holland is om jongeren in onze provincie te betrekken bij politiek, en zich daarin te laten ontwikkelen. Wij willen dat iedere (potentiële) idealist de kans krijgt om in een positieve omgeving betrokken te raken bij onze beweging.

Jij?

PINK! Zuid-Holland zoekt versterking!

Vacature

Momenteel wordt er in Zuid-Holland een nieuw bestuur opgezet. Er zijn nu twee aspirant-bestuursleden. Zuid-Holland is nog op zoek naar een nieuwe secretaris, penningmeester, Bestuurslid Acties en Bestuurslid Pers & Promo. Lijkt een van deze functies jou leuk? Laat het ons snel weten via zuid-holland@pinkpolitiek.nl. Bestuurservaring is niet vereist, enthousiasme wel!

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Je kunt ons volgen op Instagram en Facebook, en via diverse WhatsAppgroepen houden we je op de hoogte van evenementen die je interessant vindt. Zo is er ook een WhatsAppgroep voor alle leden van PINK! Zuid-Holland.