Afdeling Zuid-Holland

Het doel van PINK! afdeling Zuid-Holland is om jongeren in onze provincie te betrekken bij politiek, en zich daarin te laten ontwikkelen. Wij willen dat iedere (potentiële) idealist de kans krijgt om in een positieve omgeving betrokken te raken bij onze beweging.

Bestuur Ruijter

De voorzitter is Daisy Ruijter (25 jaar). Ze is een Rotterdammer, maar geboren en (semi) getogen in Shanghai. Ze verhuisde op haar achtste naar Maarssen. Na de start van haar studie in Rotterdam had ze weer een thuis gevonden in een havenstad. Inmiddels heeft ze haar bachelor Economie en Bedrijfseconomie behaald. Nu studeert ze gedragseconomie aan Erasmus Universiteit Rotterdam. Vooral vakken zoals Environmental Economics trekken haar hierin aan. Ze probeert zich zoveel mogelijk in te zetten voor dingen die ze belangrijk vindt.

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Beheerder

Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site

Maico Mariën

Maico (23 jaar) studeert inmiddels vier jaar filosofie in het mooie Leiden. Met deze opleiding heeft hij veel kennis gekregen van filosofieën die een andere kijk op de wereld verschaffen aangaande de relatie tussen mens en dier. Zo is hij geïnteresseerd om te kijken waarom de mens zichzelf hoger in de wereld ziet staan dan bijvoorbeeld dieren en objecten. Door deze filosofieën is hij gaan inzien dat hier wellicht geen reden voor is en wilt hij zich hierdoor gaan inzetten voor dier en natuur. Dit is dan ook de reden dat hij actief is geworden voor PINK! Om uit de collegebanken te stappen en hier anderen van proberen bewust te maken. Graag treedt hij met anderen in discussie hierover, daarom hoopt hij ook nieuwe mensen te ontmoeten via PINK! om zijn gedachten hierover te verrijken.

We zoeken jou!

Wil jij het verschil maken? Meld je aan als bestuurslid van PINK! Zuid-Holland. Het bestuur is op zoek naar meerdere bestuursleden en een penningmeester. Ben je goed in social media? Of ben je juist heel goed in ledenwerving? Of debatteren? Dan zoeken wij jou! Stuur een mailtje naar zuid-holland@pinkpolitiek.nl . Weet je niet precies wat voor functie je wil of wil je eerst even aankijken hoe het is in een bestuur van PINK? Kom naar één van onze activiteiten of vergaderingen. Kom in actie en doe mee!

Onze agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.