Afdeling Noord-Brabant organiseert activiteiten, vertegenwoordigt onze idealen en ideeën en zet vol in op het activeren van leden in onze mooie Noord-Brabantse provincie. Bij de afdeling ligt de focus op provinciale thema’s, zoals het feit dat Noord-Brabant de meest vee-intensieve regio is van Europa en dat in Noord-Brabant de jacht die steeds gruwelijker wordt.

Afdeling Noord-Brabant

Op dit moment zijn we druk bezig met een campagne op te zetten voor een leefgebied voor wilde zwijnen. Op dit moment schrijft het beleid van de provincie namelijk voor dat er geen enkel wild zwijn mag leven – en dus afgeschoten moet worden. Vragen of opmerkingen? Mail ons!

Voorzitter Noord-Brabant

binnenkort meer nieuws over onze nieuwe voorzitter

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Beheerder

Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site

Bestuurslid acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

secretaris

binnenkort meer nieuws.

Sterre Volders

Hi! Ik ben Sterre Volders. Mijn bestuursfunctie is Beheer, maar ik zet me ook in als schrijver voor PINK! Ik vind het belangrijk dat we lief zijn voor onze planeet, en al haar bewoners. Ik creëer graag bewustwording en hou me veel bezig met milieuzaken en feminisme. Ik ben druk bezig een feministische groep te starten: Metis. Mijn interesses liggen bij podiumkunsten en ik volg daar dan ook een opleiding in. Door lid te zijn van PINK! hoop ik me meer in te kunnen zetten voor een beter milieu en dierenwelzijn.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-brabant@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Bob Meijer

Mijn naam is Bob Meijer en ik ben 22 jaar oud. Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Zeeland en ben momenteel student aan Tilburg University, waar ik naast Ondernemingsrecht ook Economie & Bedrijfseconomie studeer. Ik heb me voornamelijk bij PINK! aangesloten omdat ik me grote zorgen maak over het klimaatprobleem, en PINK! een van de weinige PJO's is die dit probleem serieus neemt. Een leefbare planeet voor zowel mens als dier, ook op lange termijn, dat is het doel dat ik graag zou helpen te realiseren.

Lilian Fransen

Hey, ik ben Lilian Fransen en ik ben 20 jaar oud. Ik heb gelijkheid en eerlijkheid altijd heel belangrijk gevonden. Voor elk levend wezen. Hierom voel ik me bij PINK! helemaal op mijn plek. Vanuit deze bestuursfunctie en met al deze gelijkgestemde jonge mensen om me heen kan ik nu nog beter toewerken naar een humanere en inclusievere wereld. Een wereld waar alle wezens als gelijken met en naast elkaar kunnen bestaan en een gezonde natuur een realiteit is.

Fleur van der Colk

Mijn naam is Fleur van der Colk en ik ben vorig jaar, na 6 jaar weggeweest te zijn, terug naar Breda, de stad waarin ik ben opgegroeid, verhuisd. Ik voel me sterk verbonden met de kernwaarden van PINK! en hoop me, door middel van deze bestuursfunctie, meer te kunnen inzetten voor het creëeren van gelijkheid tussen mensen, dieren en natuur. Naast de afronding van mijn master Cultural Economics & Entrepreneurship, doe ik op dit moment vrijwilligerswerk met kinderen bij het asielzoekerscentrum in Gilze. Ook ga ik 1 a 2 keer per jaar naar Spanje om een paar weekjes te helpen bij een opvang voor bejaarde- en mishandelde dieren. Ik ben groot liefhebber van kunst en cultuur, en hoop, na het behalen van mijn diploma, (op ten duur) op beleidsniveau te kunnen meewerken aan het meer inclusief maken van onze samenleving.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.