Afdeling Noord-Brabant

Afdeling Noord-Brabant organiseert activiteiten, vertegenwoordigt onze idealen en ideeën en zet vol in op het activeren van leden in onze mooie Noord-Brabantse provincie. Bij de afdeling ligt de focus op provinciale thema’s, zoals het feit dat Noord-Brabant de meest vee-intensieve regio is van Europa en dat in Noord-Brabant de jacht die steeds gruwelijker wordt.

Op dit moment zijn we druk bezig met een campagne op te zetten voor een leefgebied voor wilde zwijnen. Op dit moment schrijft het beleid van de provincie namelijk voor dat er geen enkel wild zwijn mag leven – en dus afgeschoten moet worden. Vragen of opmerkingen? Mail ons!

Bestuur Kanters

Voorzitter van PINK! Noord-Brabant is Matt Kanters (17). Matt wil samen met de mede-idealisten van de afdeling zoveel mogelijk doelstellingen van PINK! en de Partij voor de Dieren verwezenlijken, door zoveel mogelijk (positieve) invloed uit te oefenen. Principes als vrijheid, mededogen en duurzaamheid liggen hier ten grondslag.
'Een harde strijd en een actief verzet is broodnodig in onze veedichte provincie. Ik kijk er naar uit constructief samen te werken om de leefbaarheid voor zowel menselijke als niet-menselijke dieren, als de natuur te bevorderen.' Buiten PINK! is Matt burgerraadslid voor en partijvoorzitter van de D.O.P. in gemeente Boekel. Hij is op dit moment bezig met zijn gymnasium, maar ziet er erg naar uit filosofie en rechten te gaan studeren - in Brabant natuurlijk!

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Beheerder

Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site

Bestuurslid acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Vivian de Hoogh

Hallo! Ik ben Vivian en ik ben 22 jaar. Van huis uit heb ik meegekregen om met respect om te gaan met dieren en de natuur en dit is ook heel erg belangrijk voor mij. Een tijd geleden heb ik besloten dat ik daar wat meer voor wil doen en ondertussen ben ik nu heel actief binnen PINK!, ik vind het supertof dat ik nu veel jongeren kan bereiken en mijn idealen met ze kan delen. Naast PINK! volg ik de opleiding Social Work op het Avans in Breda, omdat ik het ontzettend fijn vind om mensen te helpen, te motiveren en gelukkig te maken!

Vacant

Heb je interesse om beheerder te worden? Mail dan naar noord-brabant@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-brabant@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Bob Meijer

Mijn naam is Bob Meijer en ik ben 21 jaar oud. Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Zeeland en ben momenteel student aan Tilburg University, waar ik naast Ondernemingsrecht ook Economie & Bedrijfseconomie studeer. Ik heb me voornamelijk bij PINK! aangesloten omdat ik me grote zorgen maak over het klimaatprobleem, en PINK! een van de weinige PJO's is die dit probleem serieus neemt. Een leefbare planeet voor zowel mens als dier, ook op lange termijn, dat is het doel dat ik graag zou helpen te realiseren.

Kaya Raats

Hallo! Ik ben Kaya en ik ben 22 jaar oud. Mijn doel is om mensen bewust te maken van het feit dat het ook anders kan en dat met name duurzaam leven het uitgangspunt moet zijn. Sinds juli 2019 ben ik afgestudeerd als HBO-Jurist en in september 2019 start ik met de verkorte deeltijdopleiding notarieel recht aan de Radboud Universiteit. In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met het lezen van boeken, speel ik gitaar en struin ik de nodige festivals en concerten af.

Anne den Otter

Anne den Otter (1994) is bestuurslid promotie en vice-voorzitter voor PINK! Noord-Brabant. In 2018 studeerde Anne Cum Laude af als HBO-pedagoog, en vanaf September 2019 volgt ze een (Pre)Master Filosofie aan de universiteit van Tilburg. In het dagelijks leven werkt Anne als hoefverzorgster voor paarden en ezels (hoefverzorging zonder hoefijzers) en geeft ze danslessen. Anne houdt zich continue bezig met het faciliteren van de emancipatie van niet-menselijke dieren, en wordt hierbij keer op keer geïnspireerd door etholoog/zoöantropoloog dr. Francesco de Giorgio. Via zijn opleidingsinstituut ‘Learning Animals’ volgt Anne de 'Animality Studies’. Anne's missie binnen PINK! is om jongeren te inspireren om bewuster en cognitiever om te gaan met de aarde en al haar bewoners; met zowel menselijke-, als niet menselijke-dieren! “Wees ook een ‘zaadjesplanter’: Stop met overtuigen, start met inspireren!”

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.