Afdeling Noord-Brabant

PINK! afdeling Noord-Brabant is sinds kort weer opnieuw tot leven gebracht en kan niet wachten om jou te ontmoeten!

Contact

E-mail: noord-brabant@pinkpolitiek.nl
Social media: Facebook

Het bestuur

Guus

Guus Beckett, voorzitter

Guus is in 2016 afgestudeerd als Technisch Informaticus en nu werkzaam bij een telecom bedrijf in Breda. Hij voelt dat hij binnen deze functie niet genoeg kan doen voor een betere planeet en al haar bewoners. Met de afdeling Noord-Brabant wil hij meer jongeren actief betrekken bij onze idealen en de provincie laten zien waar we voor staan. Guus is altijd actief bezig met het uitdragen van de idealen van PINK! en gaat hier graag over in gesprek met anderen. Hij zet zich in om met PINK! actief te strijden voor dierenrechten en een respectvolle omgang met de planeet.

60ABA9A9-64A6-4565-8A4B-C0A3E0D9022E

Vivian de Hoogh, Secretaris

Hallo! Ik ben Vivian en ik ben 21 jaar.

Van huis uit heb ik meegekregen om met respect om te gaan met dieren en de natuur en dit is ook heel erg belangrijk voor mij. Een tijd geleden heb ik besloten dat ik daar wat meer voor wil doen en ondertussen ben ik nu heel actief binnen PINK, ik vind het supertof dat ik nu veel jongeren kan bereiken en mijn idealen met ze kan delen. Naast PINK volg ik de opleiding Social work op het Avans in Breda omdat ik het ontzettend fijn vind om mensen te helpen, te motiveren en gelukkig te maken!

Ryan

Ryan Rijnders, beheerder

Hallo daar! Wat fijn dat jij de tijd neemt om met mij kennis te maken. Ik ben Ryan en ben momenteel 20 jaar jong. Naast mijn studie aan de Lerarenopleiding Maatschappijleer in Tilburg, ben ik ontzettend gemotiveerd om mensen te verbinden met elkaar. Idealisme, passie en enthousiasme zijn de drijfveren die mij iedere dag de motivatie geven om mij 200% in te zetten voor een betere, duurzame en humanere planeet. Als bestuurslid Beheerder bij de afdeling Noord-Brabant, verbind ik de juiste mensen met elkaar en zorgen wij samen voor een mooiere planeet. Iedere stap telt, ook de stap van jou!

Commissies

PINK! afdeling Noord-Brabant heeft graag veel actieve commissieleden om het bestuur te ondersteunen. Op dit moment zijn er drie verschillende commissies in Noord-Brabant om je bij aan te sluiten:

Actiecommissie

De actiecommissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid acties, door (te helpen met) het organiseren van acties.

Educatiecommissie

De educatiecommissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid promotie, door (te helpen met) het benaderen van scholen en geven van gastlessen.

Politieke commissie

De politiek commissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid politiek, door (te helpen met) het onderhouden van contact met andere politieke organisaties in de regio. Leden kunnen ook ideeën aandragen om vanuit onze visie in te spelen op actualiteiten.

Vacatures

PINK! afdeling Noord-Brabant heeft op dit moment meerdere bestuursvacatures: bestuurslid acties, bestuurslid financiën, bestuurslid politiek en bestuurslid promotie. Daarnaast is er altijd vraag naar nieuwe commissieleden voor alle commissies. Bij interesse, stuur een e-mail naar noord-brabant@pinkpolitiek.nl.