Afdeling Noord-Brabant

Afdeling Noord-Brabant organiseert activiteiten, vertegenwoordigt onze idealen en ideeën en zet vol in op het activeren van leden in onze mooie Noord-Brabantse provincie. Bij de afdeling ligt de focus op provinciale thema’s, zoals het feit dat Noord-Brabant de meest vee-intensieve regio is van Europa en dat in Noord-Brabant de jacht die steeds gruwelijker wordt.

Voorzitter Noord-Brabant

Dag lezer, mijn naam is Eloy Overvelde en ik ben 3 jaar geleden in Eindhoven gaan wonen voor mijn studie. Ik studeer Applied Science, Science & Materials op Fontys. Ik heb stage gelopen bij The Department of Materials & Environmental Chemistry in Stockholm waar ik onderzoek deed naar CO2 reductie. Daarnaast staat een afstudeerstage bij DIFFER (Dutch Institute For Fundamental Energy Research) op de planning. Bijdragen aan deze onderzoeken is voor mij van belang omdat ik zie dat het niet goed gaat met de planeet, en dat klimaatverandering steeds evidenter wordt door overdadig uitstoten van broeikasgassen. Ik ben van mening dat de huidige consumptie patronen niet passen in een duurzaam model, en dat verandering nodig is voor welzijn van mens en dier. PINK! voelt als de optimale PJO om onderdeel van uit te maken, omdat deze PJO zich in zet voor het welzijn van mens, dier en planeet. PINK! focust zich op globale en regionale problematiek, en zet zich in om een leefbare wereld te waarborgen voor de huidige en toekomstige generaties.

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Beheerder

Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site

Bestuurslid acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Sara Hoogendoorn

Hallo! Mijn naam is Sara Hoogendoorn, 21 jaar oud en ik kom uit Den Bosch! Laat ik maar meteen beginnen.. Ik heb me aangesloten bij PINK! Omdat ik denk dat de mens tot op zekere hoogte invloed heeft op de wereld; zoals wij kunnen besluiten dieren te gebruiken en de natuur vervuilen, kunnen wij ook besluiten om dit niet te doen. Ik geloof dat we onze verantwoordelijkheid kunnen dragen en lief kunnen zijn voor de natuur, de dieren en onszelf. Hier is actie voor nodig en ik hoop daar met deze bestuursfunctie mijn steentje aan bij te dragen.

Tara de Vet

Hoi hoi! Mijn naam is Tara de Vet, ik ben 20 jaar en kom uit Best. Momenteel studeer ik Wildlife Management in Helmond; hiervoor heb ik een studie Dier en Gedrag gevolgd in Den Bosch. Tijdens mijn studies kwam ik erachter dat ik me veel meer wil inzetten voor zowel de dieren als het milieu. Ik wil echt wat veranderen! En zo kwam ik bij PINK! terecht. Bij PINK! weet ik zeker dat we ook werkelijk een verschil kunnen maken voor dierenrechten en de bescherming van natuur en milieu. Ik ben eigenlijk altijd wel in de natuur te vinden omringd met dieren, en natuurlijk is mijn trouwe herder altijd bij mij. Later wil ik graag de wereld rondreizen en op verschillende plekken werken in opvangcentrums voor bedreigde diersoorten of mensen toelichting geven over het milieu. Leuk om samen kennis te maken en hopelijk kunnen we elkaar snel ontmoeten!

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noort-brabant@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Bestuurslid financiën

Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Bestuurslid politiek

Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Bestuurslid promotie

Verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Martijn Verhees

Ik ben Martijn Verhees. Ik droom van en streef naar een duurzame, rechtvaardige en leefbare wereld voor iedereen. Mijn overtuiging is dat als je idealen hebt, het geen zin heeft om stil te zitten en af te wachten. Daarom ben ik actief geworden bij PINK! en PvdD (werkgroep Eindhoven). Om samen op te komen voor onze idealen, maar natuurlijk ook om gezellig onder gelijkgestemden te zijn. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger bij verschillende organisaties en ben ik regelmatig door het hele land te vinden als klimaat-, milieu-, dierenrechten- en mensenrechtenactivist. Ik geloof dat we met elkaar veel meer kunnen bereiken dan we soms in de gaten hebben en hoop dat samen met PINK! dan ook te doen!

Nikky Hamerslag

Hoi, ik ben Nikky. Ik ben sinds een aantal jaar lid van PINK!, en nu ook actief als bestuurslid politiek in Noord-Brabant. Ik was al jong toen ik de politiek begon te volgen, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat ik me zou aansluiten bij een politieke partij. De keus was snel gemaakt; er is niks belangrijker dan we wereld waar we op leven, en alleen de PvdD strijdt voor de hele wereld. In PINK! vond ik een groep mensen die hetzelfde denken over dierenwelzijn en het milieu als ik. Ik hoef mijn levensstijl niet te verdedigen, maar deze wordt juist aangemoedigd! Het regionale bestuur van PINK! is voor mij een goede eerste stap in een levenslange inzet voor dieren en tegen klimaatverandering.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid promotie te worden? Mail dan naar noort-brabant@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: we zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.