Afdeling Noord-Brabant

Afdeling Noord-Brabant organiseert activiteiten, vertegenwoordigt onze idealen en ideeën en zet vol in op het activeren van leden in onze mooie Noord-Brabantse provincie. Bij de afdeling ligt de focus op provinciale thema’s, zoals het feit dat Noord-Brabant de meest vee-intensieve regio is van Europa en de jacht die steeds gruwelijker wordt.

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de provinciale en waterschapsverkiezingen van maart 2019. Wij proberen onze thema’s over de jacht en de bio-industrie op de agenda te zetten tijdens de campagneperiode!

Bestuur Beckett

De huidige voorzitter van afdeling Noord-Brabant is Guus Beckett. Zijn voorliefde voor de mooie Noord-Brabantse provincie, in combinatie met zijn wens om de wereld voor iedereen te verbeteren, zorgen er voor dat hij met veel plezier de PINK! afdeling Noord-Brabant leidt.

Guus (1995) begon zich tijdens zijn studie Technische Informatica aan de Avans Hogeschool te Breda politiek te oriënteren. De impact die de overheden met hun falende beleid en grote bedrijven hebben op klimaatverandering, dierenwelzijn en sociale ongelijkheid vormden hiervoor de voornaamste reden.

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Beheerder

Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site

Bestuurslid acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Vivian de Hoogh

Hallo! Ik ben Vivian en ik ben 21 jaar. Van huis uit heb ik meegekregen om met respect om te gaan met dieren en de natuur en dit is ook heel erg belangrijk voor mij. Een tijd geleden heb ik besloten dat ik daar wat meer voor wil doen en ondertussen ben ik nu heel actief binnen PINK!, ik vind het supertof dat ik nu veel jongeren kan bereiken en mijn idealen met ze kan delen. Naast PINK! volg ik de opleiding Social Work op het Avans in Breda, omdat ik het ontzettend fijn vind om mensen te helpen, te motiveren en gelukkig te maken!

Anne den Otter

Hey jij! Mijn naam is Anne den Otter. Afgestudeerd als Pedagoge, maar het dagelijks leven werk ik liever als hoefverzorgster voor paarden en ezels (hoefverzorging zonder hoefijzers) en geef ik danslessen. Mijn passie is het bijdragen aan de emancipatie van niet-menselijke dieren, en ik wil jongeren inspireren om bewuster om te gaan met de aarde en al haar bewoners. Ik heb dan ook het idee dat PINK! hier de juiste plek voor is. Mijn motto is: stop met overtuigen, start met inspireren.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-brabant@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid financiën te worden? Mail dan naar noord-brabant@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Matt Kanters

Hoihoi! Ik ben Matt Kanters en ik ben 16 jaar oud. PINK! Noord-Brabant is een fantastische club jongeren met veel enthousiasme en discipline, waardoor ook ik snel geprikkeld werd om hier (bestuurlijk) mijn steentje aan bij te dragen. Ik ben van mening dat waar PINK! (en de PvdD) voor staat, de basis zou moeten zijn in onze maatschappij. Principes als vrijheid, mededogen en duurzaamheid zouden altijd (mede) ten grondslag moeten liggen bij politieke besluitvorming. Ik wil graag inspelen op de actualiteit en zo voldoende politiek fundament bij onze activiteiten creëren. Buiten PINK! ben ik burgerraadslid en bestuurslid voor de D.O.P. in gemeente Boekel. Ook ben ik bezig met mijn gymnasium.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid promotie te worden? Mail dan naar noord-brabant@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.