Afdeling Noord-Brabant

PINK! afdeling Noord-Brabant is sinds kort weer opnieuw tot leven gebracht en kan niet wachten om jou te ontmoeten!

Contact

E-mail: noord-brabant@pinkpolitiek.nl
Social media: Facebook

Het bestuur

Guus_Hendrik_Beckett

Guus Beckett, voorzitter

Guus is in 2016 afgestudeerd als Technisch Informaticus en nu werkzaam bij een telecom bedrijf in Breda. Hij voelt dat hij binnen deze functie niet genoeg kan doen voor een betere planeet en al haar bewoners. Met de afdeling Noord-Brabant wil hij meer jongeren actief betrekken bij onze idealen en de provincie laten zien waar we voor staan. Guus is altijd actief bezig met het uitdragen van de idealen van PINK! en gaat hier graag over in gesprek met anderen. Hij zet zich in om met PINK! actief te strijden voor dierenrechten en een respectvolle omgang met de planeet.

60ABA9A9-64A6-4565-8A4B-C0A3E0D9022E

Vivian de Hoogh, Secretaris

Hallo! Ik ben Vivian en ik ben 21 jaar.

Van huis uit heb ik meegekregen om met respect om te gaan met dieren en de natuur en dit is ook heel erg belangrijk voor mij. Een tijd geleden heb ik besloten dat ik daar wat meer voor wil doen en ondertussen ben ik nu heel actief binnen PINK, ik vind het supertof dat ik nu veel jongeren kan bereiken en mijn idealen met ze kan delen. Naast PINK volg ik de opleiding Social work op het Avans in Breda omdat ik het ontzettend fijn vind om mensen te helpen, te motiveren en gelukkig te maken!

0

Anne den Otter, beheerder

Hey jij! Mijn naam is Anne den Otter. Afgestudeerd als Pedagoge, maar het dagelijks leven werk ik liever als hoefverzorgster voor paarden en ezels (hoefverzorging zonder hoefijzers) en geef ik danslessen. Mijn passie is het bijdragen aan de emancipatie van niet-menselijke dieren, en ik wil jongeren inspireren om bewuster om te gaan met de aarde en al haar bewoners. Ik heb dan ook het idee dat PINK! hier de juiste plek voor is. Mijn motto is: stop met overtuigen, start met inspireren. 🙂

 

WhatsApp Image 2018-08-11 at 23.43.36

Matt Kanters, bestuurslid politiek

Hoihoi! Ik ben Matt Kanters en ik ben 16 jaar oud. PINK! Noord-Brabant is een fantastische club jongeren met veel enthousiasme en discipline, waardoor ook ik snel geprikkeld werd om hier (bestuurlijk) mijn steentje aan bij te dragen. Ik ben van mening dat waar PINK! (en de Partij voor de Dieren) voor staat, de basis zou moeten zijn in onze maatschappij. Principes als vrijheid, mededogen en duurzaamheid zouden altijd (mede) ten grondslag moeten liggen bij politieke besluitvorming. Als bestuurslid politiek wil ik graag inspelen op de actualiteit en zo voldoende politiek fundament bij onze activiteiten creëren. Naast bestuurslid politiek bij PINK! Noord-Brabant ben ik burgerraadslid en bestuurslid namens en voor de D.O.P. in gemeente Boekel. Ook ben ik bezig met mijn gymnasiumopleiding op de middelbare school.

Commissies

PINK! afdeling Noord-Brabant heeft graag veel actieve commissieleden om het bestuur te ondersteunen. Op dit moment zijn er drie verschillende commissies in Noord-Brabant om je bij aan te sluiten:

Actiecommissie

De actiecommissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid acties, door (te helpen met) het organiseren van acties.

Educatiecommissie

De educatiecommissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid promotie, door (te helpen met) het benaderen van scholen en geven van gastlessen.

Politieke commissie

De politiek commissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid politiek, door (te helpen met) het onderhouden van contact met andere politieke organisaties in de regio. Leden kunnen ook ideeën aandragen om vanuit onze visie in te spelen op actualiteiten.

Vacatures

PINK! afdeling Noord-Brabant heeft op dit moment meerdere bestuursvacatures: bestuurslid acties, bestuurslid financiën en bestuurslid promotie. Daarnaast is er altijd vraag naar nieuwe commissieleden voor alle commissies. Bij interesse, stuur een e-mail naar noord-brabant@pinkpolitiek.nl.