PINKlusiviteitscommissie

PINKlusiviteit stelt het onderwerp inclusiviteit aan de kaak, een onderwerp wat helaas nog vaak vergeten wordt, ook binnen de progressieve dierenrechten- en klimaatbewegingen. De commissie zorgt er niet alleen voor dat PINK! zich inzet voor dit onderwerp, maar zet ook alle zeilen bij om binnen onze vereniging de inclusiviteit te vergroten. 

Deze nieuwe commissie is helaas nog niet zo divers als men zou verwachten van een inclusiviteitscommissie. Ondanks dat is deze commissie toch opgericht, omdat dit een te belangrijk onderwerp is om hier nog langer mee te wachten. We zijn dus nog wel hard op zoek naar meer commissieleden om ons te versterken en van nieuwe inzichten te voorzien. 

We zoeken nog een coördinator!

Heb je interesse om de PINKlusiviteitscommissie voor te zitten als coördinator? Stuur dan een mailtje naar vorming@pinkpolitiek.nl

Nieuwe commissieleden gezocht!

Deze commissie is hard op zoek naar extra handen. Dus vind jij inclusiviteit een belangrijk onderwerp? Zie je nog verbeterpunten en/of wil je jezelf voor dit onderwerp inzetten binnen de vereniging? Meld je dan aan voor deze belangrijke commissie. We willen benadrukken dat iedereen welkom is en we hopen dat niemand zich tegengehouden voelt om zich in te zetten voor dit onderwerp. Tegelijkertijd streven we er uiteraard naar om deze commissie zo divers mogelijk te maken voor de representatie en verschillende inzichten. Stuur een mail naar pinklusiviteit@pinkpolitiek.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Onze agenda