Afdeling Noord-Holland

PINK! Noord-Holland heeft het druk. We organiseren bijna wekelijks nieuwe evenementen: lezingen, debatten, workshops, borrels. De politiek draait om ideeën en wij vinden het belangrijk dat we deze met elkaar én met de buitenwereld kunnen delen.

Daarom onderhouden we sterke banden met andere jongerenorganisaties. We trekken samen de straten op werken zij aan zij toe naar een groene maatschappij. Van Texel tot aan het Gooi, iedereen is bij ons welkom!

Voorzitter Tahnee

Tahnee is 23 jaar, woont in Amsterdam en werkt fulltime voor een NGO in Den Haag die zich inzet om leiderschap in jongeren te ontwikkelen. Tahnee gaat erg lekker op biologisch afbreekbare glitters, disco muziek en reggaeton. Wist je dat je haar altijd kan wakker maken voor een vegan roti rol? Tahnee is een echte dromer en zit vol hoop als ze over de toekomst nadenkt. De leden van PINK! zijn voor haar een grote inspiratie en ze hoopt dat ze als voorzitter van Noord Holland een extra steentje kan bijdragen aan die betere toekomst.

Tobio

Tobio is 27 jaar en biologiedocent. Needless to say, hij gaat heel goed op alles biologie maar ook op spelletjes (zoals DnD), klimmen en improvisatietheater (zoals DnD). Hij is al sinds 2017 lid van PINK!. Waarom? Omdat dit een beweging is die snapt dat radicale systeemverandering nodig is om de wereld weer lief te maken, en tegen ongelijkheid en onrecht is. Kortom: Tobio wil een betere wereld voor alle bewoners.

Rosa

Rosa heeft in juli 2020 haar bachelor of laws gehaald in Leiden en is naast haar premaster werkzaam als legal assistant. Voor haar bachelorscriptie heeft ze een praktisch onderzoek verricht naar de hobbyjacht en dit deed ze in samenwerking met de statenfractie Partij voor de Dieren Noord-Holland. Rosa gaat erg lekker op het contact met nieuwe, bevlogen en enthousiaste jongen mensen die zij heeft opgedaan via PINK! en hoopt met haar inzet als bestuurslid politiek de drempel voor jongeren te verlagen om zich in te zetten voor hun idealen.

Naomi

Naomi is 28 jaar, woont en werkt in Berlijn maar wilde toch super graag op afstand haar steentje bijdragen bij PINK! Als bestuurslid financiën doet ze haar uiterste best om alle bonnetjes bij elkaar te houden en probeert ze niet te veel geld uit te geven (maar ook zeker niet te weinig). Naomi gaat erg lekker op alles wat met eten en koken te maken heeft en is hier dan ook dag en nacht mee bezig. Daarnaast is Naomi niet vies van een goed potje DnD of een stevige sportsessie. Naomi wil andere jongeren door middel van heerlijke vegan maaltjes overtuigen om PINK! te joinen!

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Bestuurslid promotie

Verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Robin

Robin is 22 jaar oud, komt uit Tuitjenhorn en dit jaar de secretaris van Noord-Holland. Hij is een zeer trots lid van PINK! Waarom hij lid werd? Hij voelt zich aangesproken om bij te dragen aan een betere wereld. Hij vindt dat we onze keuzes moeten maken op basis van duurzaamheid en vindt dat we dat meer moeten stimuleren. Robin gaat erg lekker op een inclusieve samenleving voor mens en dier en wil samen met PINK! dit waarmaken.

Torben

Torben is geboren in 2004 en woont heel zijn leven al in Amsterdam. Torben gaat lekker op muziek, koken en sport en is erg geïnteresseerd in (bèta)wetenschap, filosofie en natuurlijk politiek. Hij is sinds juni 2019 veganist en is bij PINK! gekomen om gelijkgestemden te ontmoeten met wie hij gedeelde idealen kan uitdragen. Als bestuurslid promotie hoopt hij zoveel mogelijk jongeren die PINK!’s gedachtegoed onderschrijven te enthousiasmeren en dan met name zijn leeftijdsgenoten. Zijn doel is om ervoor te zorgen dat zij zich bij PINK! aansluiten en actief worden: “Lid zijn van PINK! is gezellig, leerzaam en waardevol, dus doe mee!”

Onze agenda

Complete agenda

Nieuws en verslagen

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.