Afdeling Noord-Holland

PINK! Noord-Holland heeft het druk. We organiseren voortdurend nieuwe evenementen: lezingen, debatten, workshops, uitstapjes, borrels en meer. De politiek draait om ideeën en wij vinden het belangrijk dat we deze met elkaar én met de buitenwereld kunnen delen.

We trekken samen de straten op, werken zij aan zij toe naar een groene maatschappij en kunnen jouw hulp daarbij altijd goed gebruiken. Van Texel tot aan het Gooi, iedereen is bij ons welkom!

Voorzitter Robin

Robin is 22 jaar, komt uit Tuitjenhorn en is nu de voorzitter van afdeling Noord-Holland. Hij is een zeer trots lid van PINK! Waarom hij lid werd? Hij voelt zich aangesproken om bij te dragen aan een betere wereld. Hij vindt dat we onze keuzes moeten maken op basis van duurzaamheid. Juist dat moeten we volgens hem stimuleren. Robin gaat erg lekker op een inclusieve samenleving voor mens en dier en wil dit ideaal samen met PINK! waarmaken.

Bestuurslid pers & promotie

Verantwoordelijk voor bekendheid en ledenwerving in de regio en beheert social media en de website

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Torben

Torben is 17 jaar en woont heel zijn leven al in Amsterdam. Torben gaat erg lekker op activisme, filosofie, sport, muziek en natuurlijk politiek. Hij is bij PINK! gekomen om gelijkgestemden te ontmoeten, met wie hij de wereld wil veranderen. Als bestuurslid pers & promotie hoopt hij zoveel mogelijk jongeren, en dan met name zijn eigen leeftijdsgenoten, te enthousiasmeren om zich aan te sluiten bij het groeiende verzet.

Thomas

Thomas is 23 jaar en heeft in januari 2020 zijn bachelor Bos- en Natuurbeheer afgerond met een specialisatie Tropical Forestry. Hierna leefde hij een tijd in Australië waar hij heeft geleerd te leven van het minimale. Hedendaags woont hij in een van en maakt sieraden voor zijn bedrijfje. Thomas is secretaris voor PINK! en gaat erg lekker op het gevoel dat deze beweging zich hard maakt voor al die lieve dieren die daar zelf niet de tools voor hebben, zwemmen in de zee en stiekem ook wel op techno.

Bestuurslid Acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Bestuurslid Financiën

Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Bestuurslid Politiek

Contactpersoon voor andere PJO's en fracties van de PvdD

Vacant

Heb jij interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-holland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb jij interesse om bestuurslid financiën te worden? Mail dan naar noord-holland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Ryan

Ryan is 25 jaar en is momenteel student Internationale Betrekkingen. Hij gaat erg lekker op sport, politiek, meditatie en gezonde voeding. Een echte millenial dus. Tevens is hij een liefhebber van de natuur. Dit is ook de voornaamste reden waarom hij bij PINK! is gekomen, om te strijden voor het behoud van onze aarde en om meer compassie voor mens en dier in het politieke debat te brengen. Het is hoog tijd om een crisistoestand uit te roepen voor klimaatverandering.

Onze agenda

Complete agenda

Nieuws en verslagen

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.