Afdeling Noord-Holland

Woon jij in Noord-Holland? Dan heb je geluk! PINK! afdeling Noord-Holland organiseert regelmatig gezellige activiteiten, leerzame trainingen, boeiende lezingen en meer. Neem contact met ons op en wij helpen jou in onze provincie betrokken te raken!

Contact

E-mail: noord-holland@pinkpolitiek.nl
Social media: Facebook

Het bestuur

D80B50C7-BC23-4AFA-9DC4-8068F52B2EC8

Boriz Baatsen, bestuurslid promotie, voorzitter ad interim

Boriz woont en werkt in Amsterdam als zelfstandig animator en designer. Samen met het bestuur van PINK! ontwierp hij haar nieuwe logo. Hij vindt het belangrijk dat iedereen in de maatschappij gehoord wordt, en dat we gezamenlijk verantwoording dragen voor de toekomst. Zijn interesse in mens, dier, en hun cultuur en natuur bracht hem bij PINK!. Als bestuurslid educatie hoopt hij deze belangrijke onderwerpen toegankelijk te maken voor iedereen.

sem

Sem Duijndam, secretaris

Sem woont in Amsterdam en doet een onderzoekmaster Europese Studies in Maastricht en een master Milieumanagement in Amsterdam. Tijdens en buiten zijn studie heeft hij zich altijd bezig gehouden met milieuvraagstukken en dierenwelzijn. Hij ziet dat huidige politieke keuzes geen oplossingen bieden voor de grote problemen van onze tijd: klimaatverandering, verlies in biodiversiteit en de bio-industrie. De planeetbrede visie van PINK! en de Partij voor de Dieren spreekt hem erg aan en daarom heeft hij besloten actief te worden bij PINK!. Hiermee hoopt hij bij te kunnen dragen aan een meer duurzame en gelijke samenleving.

ScreenHunter_150 Mar. 22 11.28

Tobio Aarts, bestuurslid acties

Tobio woont in Amsterdam en volgt een master neurowetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en start in februari 2019 een opleiding tot biologiedocent. Hij streeft naar een volledig duurzame en rechtvaardige samenleving voor mens en dier en hoopt dit te bereiken op persoonlijke schaal, door het stimuleren van duurzame keuzes bij ieder van ons, en op maatschappelijke schaal, door een radicale verandering in ons socio-economisch stelsel, dat momenteel verspilling en onrecht in de hand werkt. Bij PINK! hoopt Tobio op die beide niveaus bij te kunnen dragen aan een duurzamere, socialere wereld door anderen te informeren en te activeren om zelf bij te dragen aan deze idealen.

E4E83428-5EC8-434F-A3B2-40E16BFB82B3

Lucas van den Berg, bestuurslid politiek

Lucas heeft Nieuwe Media studies gestudeerd aan de UvA, woont in Amsterdam en werkt als communicatiemedewerker op het partijbureau van de Partij voor de Dieren. Van jongs af aan is hij al met duurzaamheid bezig en al vroeg op de middelbare school begon zijn interesse voor politiek. De Partij voor de Dieren bevindt zich voor hem dus precies in het midden van die interesses. Hij vindt het belangrijk dat jongeren geprikkeld, gestimuleerd en uitgedaagd worden om politiek actief te worden, en dat is waarom hij zich voor PINK! inzet!

29513126_1933890400258044_7329521804208984903_n

Maarten de Wind, bestuurslid financiën 

Maarten woont in Amsterdam en heeft na zijn bachelor fiscaal recht de master publiekrecht afgerond. Hij heeft zich daarbinnen gespecialiseerd in Staatsrecht en Gezondheidsrecht. Met zijn inzet voor PINK! wil hij onder andere bereiken dat jongeren zich meer verdiepen in de belangrijke thema’s die PINK! aan het hart gaan en hij hoopt dat zij daarmee het belang gaan inzien van het stemmen op de enige partij met een planeetbrede visie!

Commissies

PINK! afdeling Noord-Holland heeft graag veel actieve commissieleden om het bestuur te ondersteunen. Op dit moment zijn er drie verschillende commissies in Noord-Holland om je bij aan te sluiten:

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie verzorgt alle activiteiten die gedurende het hele jaar bij PINK! Noord-Holland plaatsvinden. De verantwoordelijkheid voor leuke activiteiten zoals borrels en etentjes maar ook inhoudelijke en leerzame activiteiten zoals lezingen en discussieavonden ligt dus bij deze commissie.

Als lid van de activiteitencommissie zal je ongeveer één keer in de twee weken aanwezig zijn bij de vergadering van de activiteitencommissie, waar jouw ideeën gehoord en gewaardeerd worden. Er zijn immers veel zaken die organisatie vereisen, zoals het regelen van het thema van een activiteit, de locatie, de daarbij passende aankleding, welke film er vertoond gaat worden, welke sprekers er komen et cetera. De taken worden onderling tussen alle commissieleden verdeeld en er wordt verwacht dat elk lid hiervoor zijn/haar verantwoordelijkheid neemt.

De activiteitencommissie van PINK! Noord-Holland is een plek waar je gezellige studenten kan leren kennen met dezelfde idealen en wereldbeelden. Je doet relevante ervaringen op die je helpen bij je ontwikkeling terwijl je een leuke, leerzame tijd hebt en je je steentje bijdraagt aan een betere wereld.

Politieke commissie

De politiek commissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid politiek, door (te helpen met) het onderhouden van contact met andere politieke organisaties in de regio. Leden kunnen ook ideeën aandragen om vanuit onze visie in te spelen op actualiteiten.

Educatiecommissie

De educatiecommissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid promotie, door (te helpen met) het benaderen van scholen en geven van gastlessen.

Vacatures

Het bestuur van PINK! Noord-Holland is per direct op zoek naar een enthousiaste beheerder. Heb jij interesse in het schrijven van teksten en ben je als een vis in het water op social media? Wellicht is deze functie dan iets voor jou!

Als bestuurslid beheer is je primaire taak het bijhouden van de Facebookpagina van PINK! Noord-Holland. Daarbij hoort in ieder geval het plaatsen van voldoende inhoudelijke en vermakende posts en het tijdig reageren op berichten.

Daarnaast hoort bij je takenpakket het onderhouden van het deel van de website dat aan de afdeling is gewijd en het actief zijn in de groepsapp voor leden van de afdeling.

Net als alle andere bestuursleden wordt aanwezigheid op afdelingendagen en algemene vergaderingen verwacht, tenzij er uitzonderlijke omstandigheden zijn. Exclusief vergaderingen en activiteiten ben je per week ongeveer 3 uur met je taken bezig.

PINK! Noord-Holland biedt jou de kans deel uit te maken van een gezellig team, bestuurservaring op te doen en een mooie aanvulling op je CV.

Lijkt het je leuk om op deze wijze bij te dragen aan PINK! en daarmee aan een meer diervriendelijke en milieubewuste wereld? Mail naar noord-holland@pinkpolitiek.nl als je vragen hebt of stuur meteen je sollicitatie!