Afdeling Noord-Holland

PINK! Noord-Holland heeft het druk. We organiseren voortdurend nieuwe evenementen: lezingen, debatten, workshops, uitstapjes, borrels en meer. De politiek draait om ideeën en wij vinden het belangrijk dat we deze met elkaar én met de buitenwereld kunnen delen.

We trekken samen de straten op, werken zij aan zij toe naar een groene maatschappij en kunnen jouw hulp daarbij altijd goed gebruiken. Van Texel tot aan het Gooi, iedereen is bij ons welkom!

Voorzitter

Contactpersoon voor het landelijk bestuur en zit vergaderingen voor.

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en houdt contact met de leden.

Penningmeester

Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af.

Robin (hij/hem)

Robin is 23 jaar, komt uit Tuitjenhorn en is nu de voorzitter van afdeling Noord-Holland. Hij is een zeer trots lid van PINK! Waarom hij lid werd? Hij voelt zich aangesproken om bij te dragen aan een betere wereld. Hij vindt dat we onze keuzes moeten maken op basis van duurzaamheid. Juist dat moeten we volgens hem stimuleren. Robin gaat erg lekker op een inclusieve samenleving voor mens en dier en wil dit ideaal samen met PINK! waarmaken.

Thomas (hij/hem)

Dit is Thomas van den Berg. Hij werd in 2021 lid van PINK! en besloot op het eerste evenement al om secretaris te worden, want dat is zijn roeping (en die functie was de enige die open is, je bent jong en je wilt je inzetten voor een goede zaak). Op de VHL in Velp haalde hij een bachelor in Tropische Bosbouw. In 2022 begon hij aan een Double degree master in Organic Agriculture & Foodsystems/Organic Agriculture in the Subtropics in respectievelijk Stuttgart en Wenen. In zijn vrije tijd is hij zilversmid of leest een boekje. Je kunt hem altijd aanschieten als je vragen hebt over functies binnen PINK! en hij is dus de stem achter de mail.

Vacature

PINK! Noord-Holland is op zoek naar bestuurslid penningmeester. Lijkt deze functies jou leuk? Laat het ons snel weten via noord-holland@pinkpolitiek.nl. Bestuurservaring is niet vereist, enthousiasme wel!

Bestuurslid Politiek

Contactpersoon voor andere PJO's en fracties van de PvdD.

Bestuurslid Acties

Zorgt dat er regelmatig activiteiten georganiseerd worden voor leden.

Bestuurslid Pers & Promo

Helpt met ledenwerving en beheert de social media.

Vacature

PINK! Noord-Holland is op zoek naar bestuurslid politiek. Lijkt deze functies jou leuk? Laat het ons snel weten via noord-holland@pinkpolitiek.nl. Bestuurservaring is niet vereist, enthousiasme wel!

Anwar (hij/hem)

Hallo, ik ben Anwar Daoud, ik ben 22 en ben momenteel aan het uitzoeken wat ik wil doen in het leven. Mijn baan is bij defensie als bewaker en veiligheidsreservist. In mijn vrije tijd hou ik van fotograferen, sporten en reizen. Sinds ik terug ben in Nederland ben ik veel meer geïnteresseerd in politiek en dus begon ik te kijken of ik actiever kon worden als burger. Daarom ben ik lid geworden van de PvdD... en ook van PINK! Voordat ik meedeed aan het eerste evenement wist ik helemaal niet dat PINK! bestond, maar ik was al snel overtuigd om zelf actief te worden en zo werd ik bestuurslid van acties bij Noord-Holland.

Vacature

PINK! Noord-Holland is op zoek naar bestuurslid pers & promo. Lijkt deze functies jou leuk? Laat het ons snel weten via noord-holland@pinkpolitiek.nl. Bestuurservaring is niet vereist, enthousiasme wel!

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.