Afdeling Noord-Holland

PINK! Noord-Holland heeft het druk. We organiseren voortdurend nieuwe evenementen: lezingen, debatten, workshops, uitstapjes, borrels en meer. De politiek draait om ideeën en wij vinden het belangrijk dat we deze met elkaar én met de buitenwereld kunnen delen.

We trekken samen de straten op, werken zij aan zij toe naar een groene maatschappij en kunnen jouw hulp daarbij altijd goed gebruiken. Van Texel tot aan het Gooi, iedereen is bij ons welkom!

Voorzitter

Contactpersoon voor het landelijk bestuur en zit vergaderingen voor.

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en houdt contact met de leden.

Penningmeester

Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af.

Robin

Robin is 23 jaar, komt uit Tuitjenhorn en is nu de voorzitter van afdeling Noord-Holland. Hij is een zeer trots lid van PINK! Waarom hij lid werd? Hij voelt zich aangesproken om bij te dragen aan een betere wereld. Hij vindt dat we onze keuzes moeten maken op basis van duurzaamheid. Juist dat moeten we volgens hem stimuleren. Robin gaat erg lekker op een inclusieve samenleving voor mens en dier en wil dit ideaal samen met PINK! waarmaken.

Thomas

Dit is Thomas van den Berg. Hij werd in 2021 lid van PINK! en besloot op het eerste evenement al om secretaris te worden, want dat is zijn roeping (en die functie was de enige die open is, je bent jong en je wilt je inzetten voor een goede zaak). Op de VHL in Velp haalde hij een bachelor in Tropische Bosbouw. In 2022 begon hij aan een Double degree master in Organic Agriculture & Foodsystems/Organic Agriculture in the Subtropics in respectievelijk Stuttgart en Wenen. In zijn vrije tijd is hij zilversmid of leest een boekje. Je kunt hem altijd aanschieten als je vragen hebt over functies binnen PINK! en hij is dus de stem achter de mail.

Jeffrey

Jeffrey (28 jaar), langstudeerder geneeskunde en filosofie, salsa dansende Hagenaar wonend in Amsterdam, al langere tijd politiek geëngageerd en recent actief geworden bij PINK! Gedreven door sociale rechtvaardigheid wil hij tegenwicht bieden aan machtsongelijkheid en bijdragen aan een betere relatie tussen mens, dier en aarde. Niet alleen dromen van een betere wereld maar zich hier actief voor inzetten. Kortom, een idealist die zijn kop niet in het zand steekt en zichzelf en anderen wil engageren voor de idealen van PINK! Om de status quo te veranderen is politieke durf nodig. In Jeffrey’s visie begint dit bij een groep jonge mensen die samenkomen in een actieve vereniging. Hier draagt hij aan bij in zijn rol als penningmeester binnen de afdeling Noord-Holland; sociale cohesie is de bodem voor activisme. Concreet betekent dat: een gezellige jongerenvereniging met leuke evenementen die een podium bieden aan ideeën, waar we vaak samenkomen en van waaruit we de politieke verandering doorvoeren. Jeffrey heeft er zin in en kijkt ernaar uit iedereen te ontmoeten.

Bestuurslid Politiek

Contactpersoon voor andere PJO's en fracties van de PvdD.

Bestuurslid Acties

Zorgt dat er regelmatig activiteiten georganiseerd worden voor leden.

Bestuurslid Pers & Promo

Helpt met ledenwerving en beheert de social media.

Ryan

Ryan is 26 jaar en is momenteel student Internationale Betrekkingen. Hij gaat erg lekker op sport, politiek, meditatie en gezonde voeding. Een echte millenial dus. Tevens is hij een liefhebber van de natuur. Dit is ook de voornaamste reden waarom hij bij PINK! is gekomen, om te strijden voor het behoud van onze aarde en om meer compassie voor mens en dier in het politieke debat te brengen. Het is hoog tijd om een crisistoestand uit te roepen voor klimaatverandering.

Anwar (hij/hem)

Hallo, ik ben Anwar Daoud, ik ben 22 en ben momenteel aan het uitzoeken wat ik wil doen in het leven. Mijn baan is bij defensie als bewaker en veiligheidsreservist. In mijn vrije tijd hou ik van fotograferen, sporten en reizen. Sinds ik terug ben in Nederland ben ik veel meer geïnteresseerd in politiek en dus begon ik te kijken of ik actiever kon worden als burger. Daarom ben ik lid geworden van de PvdD... en ook van PINK! Voordat ik meedeed aan het eerste evenement wist ik helemaal niet dat PINK! bestond, maar ik was al snel overtuigd om zelf actief te worden en zo werd ik bestuurslid van acties bij Noord-Holland.

Vacature

Noord-Holland is op zoek naar een nieuw Bestuurslid Pers & Promo! Lijkt dit jou leuk? Laat het ons snel weten via noord-holland@pinkpolitiek.nl.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.

Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.