Afdeling Noord-Holland

PINK! Noord-Holland heeft het druk. We organiseren bijna wekelijks nieuwe evenementen: lezingen, debatten, workshops, borrels. De politiek draait om ideeën en wij vinden het belangrijk dat we deze met elkaar én met de buitenwereld kunnen delen.

Daarom onderhouden we sterke banden met andere jongerenorganisaties. We trekken samen de straten op werken zij aan zij toe naar een groene maatschappij. Van Texel tot aan het Gooi, iedereen is bij ons welkom!

Bestuur Baatsen

Boriz woont en werkt in Amsterdam als zelfstandig animator en designer. Samen met het bestuur van PINK! ontwierp hij haar nieuwe logo. Hij vindt het belangrijk dat iedereen in de maatschappij gehoord wordt, en dat we gezamenlijk verantwoording dragen voor de toekomst. Zijn interesse in mens, dier, en hun cultuur en natuur bracht hem bij PINK!. Als bestuurslid promotie hoopt hij deze belangrijke onderwerpen toegankelijk te maken voor iedereen.

Bestuurslid Acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden.

Bestuurslid Financiën

Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Bestuurslid Politiek

Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD.

Tobio Aarts

Tobio woont in Amsterdam en volgt een master neurowetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en start in februari 2019 een opleiding tot biologiedocent. Hij streeft naar een volledig duurzame en rechtvaardige samenleving voor mens en dier en hoopt dit te bereiken op persoonlijke schaal, door het stimuleren van duurzame keuzes bij ieder van ons, en op maatschappelijke schaal, door een radicale verandering in ons socio-economisch stelsel, dat momenteel verspilling en onrecht in de hand werkt. Bij PINK! hoopt Tobio op die beide niveaus bij te kunnen dragen aan een duurzamere, socialere wereld door anderen te informeren en te activeren om zelf bij te dragen aan deze idealen.

Maarten de Wind

Maarten woont in Amsterdam en heeft na zijn bachelor fiscaal recht de master publiekrecht afgerond. Hij heeft zich daarbinnen gespecialiseerd in Staatsrecht en Gezondheidsrecht. Met zijn inzet voor PINK! wil hij onder andere bereiken dat jongeren zich meer verdiepen in de belangrijke thema’s die PINK! aan het hart gaan en hij hoopt dat zij daarmee het belang gaan inzien van het stemmen op de enige partij met een planeet brede visie!

Stijn Hes

Stijn studeert geschiedenis in Leiden maar is over het algemeen binnen de Amsterdamse ring te vinden. Hij is van mening dat het huidige economische stelsel mens, dier en natuur uitbuit. Daarom wil hij zich bij PINK! inzetten voor een wereld waar mensen, dier en natuur wel op een fatsoenlijke wijze met elkaar omgaan.

Vacant

Heb je interesse om secretaris te worden? Mail dan naar zuid-holland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om beheerder te worden? Mail dan naar zuid-holland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om beheerder te worden? Mail dan naar zuid-holland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Onze agenda

Nieuws en verslagen

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.