Afdeling Noord-Holland

PINK! Noord-Holland heeft het druk. We organiseren bijna wekelijks nieuwe evenementen: lezingen, debatten, workshops, borrels. De politiek draait om ideeën en wij vinden het belangrijk dat we deze met elkaar én met de buitenwereld kunnen delen.

Daarom onderhouden we sterke banden met andere jongerenorganisaties. We trekken samen de straten op werken zij aan zij toe naar een groene maatschappij. Van Texel tot aan het Gooi, iedereen is bij ons welkom!

Voorzitter Tahnee

Tahnee is 22 jaar, woont in Amsterdam en werkt fulltime voor een NGO in Den Haag die zich inzet om leiderschap in jongeren te ontwikkelen. Tahnee gaat erg lekker op biologisch afbreekbare glitters, disco muziek en reggaeton. Wist je dat je haar altijd kan wakker maken voor een vegan roti rol? Tahnee is een echte dromer en zit vol hoop als ze over de toekomst nadenkt. De leden van PINK! zijn voor haar een grote inspiratie en ze hoopt dat ze als voorzitter van Noord Holland een extra steentje kan bijdragen aan die betere toekomst.

Vacant

Heb je interesse om Bestuurslid Acties te worden? Mail dan naar noord-holland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Rosa

Rosa heeft in juli 2020 haar bachelor of laws gehaald in Leiden en studeert sinds september aan de Erasmus School of Law. Voor haar bachelorscriptie heeft ze een praktisch onderzoek verricht naar de hobbyjacht en dit deed ze in samenwerking met de Partij voor de Dieren Noord-Holland. Rosa gaat erg lekker op zich inzetten voor dieren- en mensenrechten en hoopt met haar inzet als bestuurslid politiek de drempel voor jongeren te verlagen om zich in te zetten voor hun idealen.

Vacant

Heb je interesse om Bestuurslid Financiën te worden? Mail dan naar noord-holland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Beheerder

Onderhoud een deel van de website en de sociale media. De beheerder heeft ook een overkoepelende functie als het gaat om: het aanleveren van teksten en het inplannen van Facebook/Twitter berichten (in samenwerking met diens mede-bestuursleden) over bijvoorbeeld activiteiten die worden georganiseerd of bijgewoond. Daarnaast ondersteunt de beheerder bij het organiseren van activiteiten en eventueel de promotour.

Bestuurslid promotie

Verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Robin

Robin is 21 jaar oud, komt uit Tuitjenhorn en dit jaar de secretaris van Noord-Holland. Hij is een zeer trots lid van PINK! Waarom hij lid werd? Hij voelt zich aangesproken om bij te dragen aan een betere wereld. Hij vindt dat we onze keuzes moeten maken op basis van duurzaamheid en vindt dat we dat meer moeten stimuleren. Robin gaat erg lekker op een inclusieve samenleving voor mens en dier en wil samen met PINK! dit waarmaken.

Naomi

Naomi is 28 jaar, woont en werkt in Berlijn maar wilde toch super graag op afstand haar steentje bijdragen bij PINK! Als bestuurslid beheerder hoopt ze met pakkende content op de socials zowel jong als oud te bereiken en hen net zo enthousiast te maken over PINK! als zijzelf. Naomi gaat erg lekker op alles wat met eten en koken te maken heeft en is hier dan ook dag en nacht mee bezig. Tips nodig voor een heerlijk vegan maaltje? Je kan haar altijd een berichtje sturen.

Torben

Torben is geboren in 2004 en woont heel zijn leven al in Amsterdam. Torben gaat lekker op muziek, koken en sport en is erg geïnteresseerd in (bèta)wetenschap, filosofie en natuurlijk politiek. Hij is sinds juni 2019 veganist en is bij PINK! gekomen om gelijkgestemden te ontmoeten met wie hij gedeelde idealen kan uitdragen. Als bestuurslid promotie hoopt hij zoveel mogelijk jongeren die PINK!’s gedachtegoed onderschrijven te enthousiasmeren en dan met name zijn leeftijdsgenoten. Zijn doel is om ervoor te zorgen dat zij zich bij PINK! aansluiten en actief worden: “Lid zijn van PINK! is gezellig, leerzaam en waardevol, dus doe mee!”

Onze agenda

Nieuws en verslagen

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.