Word lid

Voor maar €5 per jaar kun jij een deel worden van onze beweging, zo actief of passief als jou uitkomt. Per lid krijgen wij subsidie en door jouw lidmaadschap kunnen we namens meer mensen spreken wanneer we onze boodschap uitdragen. Je kunt lid worden vanaf 14 jaar en totdat je 28 jaar oud bent.

Voorwaarden om lid te worden van PINK!

  • Ben je niet jonger dan 14 jaar en niet ouder dan 27 jaar? Dan kun je lid worden van PINK!.
  • Leden die voor het bereiken van de leeftijd van 28 jaar lid zijn van PINK! kunnen lid blijven van PINK! tot en met het kalenderjaar waarin zij de leeftijd van 31 jaar bereiken.
  • Leden betalen jaarlijks de contributie van €5.
  • De contributie is niet gebonden aan een kalenderjaar, maar wordt berekend vanaf de dag dat je lid wordt. Als je op 15 december 2022 lid wordt, betaal je dus tot 15 december 2023.
  • Indien een incassomachtiging is afgegeven wordt de contributie automatisch geïncasseerd.
  • Indien je in de loop van het jaar lid wordt dan wel het lidmaatschap opzegt ben je voor dat jaar de volledige contributie van €5 verschuldigd.
  • Een opzegtermijn van 1 maand wordt in acht genomen. Stuur hiervoor een e-mail naar administratie@pinkpolitiek.nl.

Combilidmaatschap

Je kunt, als je 16 jaar of ouder bent, ook combilid worden van PINK! en de Partij voor de Dieren voor €20 per jaar. Dit kost evenveel als je alleen lid bent van de partij. Je betaalt dan dus niet extra voor je lidmaatschap bij PINK!. Combilid worden kan alleen via de website van de PvdD. Het is niet mogelijk een lidmaatschap van PINK! later om te zetten naar een combilidmaatschap. Combilid worden via de website van de Partij voor de Dieren kan zodra je jouw leeftijd invult. Als je tussen de 16 en 28 jaar oud bent, kun je de optie aanvinken om combilid te worden.

Ook passieve leden dragen bij

PINK! ontvangt voor ieder lid jaarlijks subsidie. Leden die zelf niet deelnemen aan trainingen en andere activiteiten dragen op deze manier dus toch bij aan een sterke vertegenwoordiging van PINK! in de jongerenpolitiek.

Met het invullen en versturen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking en opslag voor legitieme doeleinden van de door jou verstrekte persoonsgegevens. Lees hier ons privacybeleid.

,   ,  
- -

Contact

Voor vragen of opmerkingen over lid worden of over het formulier kun je een e-mail sturen naar info@pinkpolitiek.nl.