Welkom bij PINK!

Leuk dat je onze website hebt gevonden! We vertellen je graag meer over wat PINK! is en wie wij zijn als organisatie.

Wat is PINK!?

PINK! is de onafhankelijke politieke jongerenorganisatie (PJO) gelieerd aan de Partij voor de Dieren. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze relatie met de PvdD, geschiedenis, visie, beginselmanifest en logo.

Hoe wordt PINK! bestuurd?

Het hoogste orgaan binnen PINK! is de algemene ledenvergadering (ALV), waar leden beslissen over de koers, nieuwe landelijk bestuursleden en het politiek programma. Twee keer per organiseren we een congres dat dient als algemene ledenvergadering. Alle leden worden uitgenodigd om aan het congres deel te nemen. Voor het dagelijks reilen en zeilen van de vereniging is er het landelijk bestuur. Lees meer over het bestuur via de onderstaande knop.

Hoe is PINK! georganiseerd?

Ieder PINK!-lid zit automatisch bij een regionale afdeling. De afdelingsbesturen organiseren lokale evenementen.

Voor het organiseren van landelijke acties, het ondersteunen van het landelijk bestuur en voor ontwikkeling van de leden zijn er commissies.

Thematische werkgroepen hebben als doel om PINK! inhoudelijk verder te brengen door de standpunten in het politiek programma aan te scherpen en rond die thema's evenementen te organiseren.