Afdeling Noord-Nederland

Het doel van PINK! afdeling Noord-Nederland is om jongeren uit Friesland, Groningen en Drenthe te betrekken bij politiek, en zich daarin te laten ontwikkelen. Wij willen dat iedere (potentiële) idealist de kans krijgt om in een positieve omgeving betrokken te raken bij onze beweging.

We zetten ons in voor de verduurzaming en vergroening van onze provincies. We zetten ons dan ook in voor een leefbare aarde en een duurzame toekomst, en beantwoorden zo de vraagstukken van nu: denk hierbij aan groene energie, een reële economie met echte banen, meer betrokkenheid van burgers bij besluitvorming en onbeperkt toegang tot zorg, onderwijs, wonen en cultuur.

Bestuur Boxman

Samantha Boxman studeert op dit moment Bestuurskunde/Overheidsmanagement aan de Thorbecke Academie in Leeuwarden. Ze komt oorspronkelijk uit Emmen; een echte noordeling dus.
Haar middelbare schooltijd bracht ze door op een school met een 'groen karakter'. Toen had ze al door dat de bio-industrie voor veel onnodig leed zorgt en dat het anders moet.
Ze streeft naar een maatschappij waarbij mens, dier en natuur een harmonieus geheel vormen en de onderlinge rollen in evenwicht zijn. Samantha wil bij PINK! deel worden van het Groeiend Verzet, en hoopt dat meer jongeren zich aansluiten.

VACANT

Heb je interesse om Secretaris te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

VACANT

Heb je interesse om Beheerder te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Joel Gaida

Joel is student aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgt de opleiding Internationale Economie en Bedrijfskunde. Als kosmopoliet en filosofieliefhebber voelt hij zich verbonden met het geheel dat alle levensvormen verbindt. In de loop van de studie bemerkte hij dat het welzijn van ons allen op verschillende vlakken door de meedogenloze werkwijze van multinationals ten zeerste veracht wordt. De wereld boekt continu een schijnbare vooruitgang tegen een prijs die niet met financiële middelen te betalen is maar met de meest kostbare hulpbronnen die onze aarde levensvatbaar houdt. Joel wil zich ervoor inspannen dat deze destructieve cirkel doorbroken wordt zodat alle levensvormen óók in de toekomst een vreedzaam leven kunnen leiden in harmonie met de natuur.

VACANT

Heb je interesse om Bestuurslid Financiën te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

VACANT

Heb je interesse om Bestuurslid Politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

VACANT

Heb je interesse om Bestuurslid Promotie te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Onze agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.

Recente berichten uit Noord-Nederland