Afdeling Noord-Nederland

PINK! afdeling Noord-Nederland is actief in Groningen, Friesland en Drenthe. Woon jij in één van deze provincies en wil je actief zijn voor dier, natuur en milieu? Onze afdeling organiseert regelmatig activiteiten voor jou om je bij aan te sluiten!

Contact

E-mail: noord-nederland@pinkpolitiek.nl
Social media: Facebook

Het bestuur

Simone

Simone Broekman, voorzitter

Simone is de voorzitter van PINK! Noord-Nederland en studeert Nederlands aan de Rijksuniversiteit Groningen. In november 2016, toen ze amper een maand vegetariër was, besloot ze gelijk werk te maken van haar idealen en lid te worden van PINK!. Daar ontdekte ze hoeveel voldoening het haar gaf om jongeren te leren kennen met precies dezelfde idealen: je samen inzetten voor een mooiere, duurzame wereld voor álle bewoners van de planeet. Als afdelingsvoorzitter heeft ze tot doel PINK! bekender maken in de omgeving om zo het gedachtegoed van de organisatie zoveel mogelijk te verspreiden.

icoon-mono-1200px (2)

Iris Koomen, secretaris

April

April Scholtens, beheerder

Falco

Falco van Hassel, bestuurslid politiek

Falco heeft het grootste gedeelte van zijn leven in Limburg gewoond. Sinds een jaar studeert hij Diermanagement in Leeuwarden, maar in de weekenden is hij te vinden in Born, Midden-Limburg. Op zijn studie leert hij veel over het gedrag van dieren en het ecosysteem. Ook worden veel knelpunten tussen mens en dier besproken. Vanaf dat hij op zijn zevende dierenleed met eigen ogen heeft ervaren, heeft hij zichzelf als doel gegeven om dierenwelzijn te verbeteren. Samen met PINK! wil hij zich inzetten voor dit ideaal. Naast het werk dat hij voor zijn studie en PINK! doet is hij graag buiten voor het inventariseren van vogels of het maken van een wandeling.

icoon-mono-1200px (2)

Kristel Schurink, bestuurslid acties

Commissies

PINK! afdeling Noord-Nederland heeft graag veel actieve commissieleden om het bestuur te ondersteunen. Op dit moment zijn er drie verschillende commissies in Noord-Nederland om je bij aan te sluiten:

Actiecommissie

De actiecommissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid acties, door (te helpen met) het organiseren van acties.

Educatiecommissie

De educatiecommissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid promotie, door (te helpen met) het benaderen van scholen en geven van gastlessen.

Politieke commissie

De politiek commissie steunt het bestuur, vooral het bestuurslid politiek, door (te helpen met) het onderhouden van contact met andere politieke organisaties in de regio. Leden kunnen ook ideeën aandragen om vanuit onze visie in te spelen op actualiteiten.

Vacatures

PINK! afdeling Noord-Nederland is op dit moment nog op zoek naar een bestuurslid promotie en bestuurslid financiën. Ook is er altijd vraag naar nieuwe commissieleden voor alle commissies. Bij interesse, stuur een e-mail naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl.