Afdeling Utrecht

Afdeling Midden-Nederland is er voor alle leden van de provincies Flevoland en Utrecht. Door middel van leuke activiteiten proberen we de idealen van PINK! te vertalen naar deze provincies. Ons doel is daarmee om jongeren te betrekken bij politiek, hen een platform te bieden om zich hierin te ontwikkelen en hen kennis te laten maken met de idealen en standpunten van PINK! en de Partij voor de Dieren.

Als afdeling doen we graag mee aan activiteiten, waaronder festivals en beurzen en organiseren we zelf acties waarin deze idealen en standpunten worden verkondigd aan een zo breed mogelijk publiek, met als doel mensen – en met name jongeren – te inspireren deze idealen na te leven.

Voorzitter Midden-Nederland

Emily is haar bachelor Humanistiek aan het afronden, een studie waarin ze zingevings- en humaniseringsvraagstukken onderzoekt. Hierna gaat ze de masters Humanistiek en Sustainability Science and Policy doen. Vanuit haar liefde voor mens, dier en milieu wil ze bijdragen aan de transitie naar een duurzame en rechtvaardige samenleving. Emily vindt het heel mooi dat PINK! de planeet centraal stelt en is daarom graag actief voor de partij. Op persoonlijk vlak is ze bezig met minimalisme en veganisme. Daarnaast houdt ze van tekenen, schilderen en zingen.

Lotte

Veganisme en duurzaam leven vind ik heel erg belangrijk en ik vind het fijn dat ik hier nu samen met PINK! meer over kan delen en uitwisselen. Mijn grote droom is dat we als mens positief gaan bijdragen aan de natuur en de levens van andere diersoorten. In het dagelijks leven werk ik als docent Nederlands op een middelbare school en geef ik zangles. In mijn vrije tijd lees ik veel en zing ik in een heel leuk koor over water, bomen en andere mooie thema's.

Shanti de Vulder

Ik vind het ontzettend belangrijk dat er meer bewustwording komt over hoe wij als mensen met de aarde en dieren omgaan. En dat mensen gaan inzien hoe essentieel het is om in evenwicht met de natuur te leven en wat voor consequenties ons eet-, maar ook bijvoorbeeld koopgedrag heeft op de planeet. De politiek is natuurlijk een van de belangrijkste manieren om dit bewustzijn te verspreiden en vind het heel mooi dat ik daar ook een steentje aan kan bijdragen. Ik ben zelf mijn hele leven al vegetariër en sinds 3 jaar veganist. Op dit moment doe ik een studie tot Ayurvedisch Gezondheidsadviseur wat helemaal bij mijn interesses en passies aansluit. Die zijn onder andere gezonde voeding en natuurlijke geneeskunde.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar utrecht@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid financiën te worden? Mail dan naar utrecht@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Xenia Minnaert

Xenia zit nu in het vierde jaar van de opleiding Biologie, voeding en gezondheid in Almere. Hier leert ze van alles over planten, mensen, dieren, milieu en voeding. Ze heeft net 3 maanden stage gelopen bij het bestuur PINK! landelijk. Met als doel om meer te leren van de politiek, is ze uiteindelijk het bestuur Midden-Nederland ingerold. Aankomend jaar gaat ze een minor volgen in Wageningen en daarna afstuderen. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in de klimhal en in het ideale geval in de bergen. Ook besteed ze veel tijd aan het bakken van veganistisch gebak en zero-waste projectjes.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid promotie te worden? Mail dan naar utrecht@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Educatiecommissie

Wij hebben ook een educatiecommissie. Deze commissie werkt samen met ander Politieke Jongeren Organisaties om gastlessen over politiek te geven op middelbare en MBO-scholen. Op die manier probeert de commissie jongeren in aanraking te brengen met politiek en enthousiast te maken over de idealen en standpunten van PINK!.

Onze agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.