Afdeling Gelderland

Het doel van PINK! afdeling Gelderland is om jongeren in onze provincie te betrekken bij politiek, en zich daarin te laten ontwikkelen. Wij willen dat iedere (potentiële) idealist de kans krijgt om in een positieve omgeving betrokken te raken bij onze beweging.

Robinson (hij/hem)

Mijn naam is Robinson Wijnands, 24 jaar en Politicologie studerend in Nijmegen. Ik zet mij graag in voor een wereld waar mensen op een fijne manier met hun mede-dieren omgaan. Voor PINK! doe ik dat het liefst door leuke en leerzame activiteiten te organiseren. Ik hoop dan ook jullie op enkele hiervan te ontmoeten en gezellig te leren kennen. Verder ben ik graag in de buitenlucht aan het fietsen of lekker onderwater aan het snorkelen. Hopelijk tot gauw!

Lisanne (zij/haar)

Hoi allemaal! Ik ben Lisanne Kalter (zij/haar), 21 jaar oud en ik studeer in Nijmegen. Ik kom oorspronkelijk uit Winterswijk, in de Achterhoek. Ik vind het heerlijk om te wandelen, te lezen, te koken met vrienden en nieuwe muziek te ontdekken. Door mijn studierichting (rechten) en liefde voor dieren heb ik mij aangesloten PINK! Gelderland. Ik ben erg geïnteresseerd in (de opkomst en ontwikkeling van) dierenrechten en hoe deze worden gehandhaafd. Daarnaast hoop ik mij, als bestuurslid zijnde, te kunnen inzetten voor een wereld waar natuur, dier en mens in harmonie samen leven. Ook hoop ik jongeren te kunnen motiveren om zich aan te sluiten bij PINK!.

Marieke (zij/haar)

Hallo lieve mensen! Ik ben Marieke Camps, 21 jaar en studeer al 3 jaar Nederlands aan de Radboud Universiteit. Als mens geniet ik ontzettend van buiten zijn, met vrienden avonturen beleven, sporten en vegan voedsel ontdekken :). Met mijn roots in Den Haag ben ik al van jongs af aan betoverd door het raadsel van de politiek. Nu ik mijn eigen boontjes kan doppen, mag ik me ook eindelijk mengen in dit bijzondere raadsel! Als bestuurslid van PINK! Gelderland hoop ik de wereld op minuscule wijze een beetje (dier)vriendelijker en duurzamer te maken.

Tess (zij/haar)

Hoi leuke mensen! Ik ben Tess, ben 22 jaar oud en doe nu na mijn bachelor Nederlandse taal en cultuur de premaster Political Science in Nijmegen. Niet alleen ben ik geïnteresseerd in politiek, zolang ik me kan herinneren hebben dieren een grote plek in mijn leven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat een liefde- en respectvolle omgang met dieren essentieel is voor een betere wereld. Via PINK! wil ik vorm geven aan mijn idealen en me inzetten voor deze wereld! Daarnaast word ik gelukkig van eindeloos (vegan) tafelen inclusief wijn, jazz-concerten en door de bossen galopperen met mijn paard.

Vacature

Gelderland is op zoek naar een nieuwe secretaris, penningmeester en Bestuurslid Acties. Lijkt een van deze functies jou leuk? Laat het ons snel weten via gelderland@pinkpolitiek.nl. Bestuurservaring is niet vereist, enthousiasme wel!

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: we zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.