Afdeling Gelderland

Het doel van PINK! afdeling Gelderland is om jongeren in onze provincie te betrekken bij politiek, en zich daarin te laten ontwikkelen. Wij willen dat iedere (potentiële) idealist de kans krijgt om in een positieve omgeving betrokken te raken bij onze beweging.

Eindelijk heeft Gelderland (weer) een bestuur!​

Informatie over nieuwe bestuursleden volgt zo snel mogelijk op deze pagina. Momenteel zoeken we nog een beheerder en bestuurslid financiën. Wil jij ons graag helpen? Stuur ons dan een mail!

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid actie te worden? Mail dan naar gelderland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om voorzitter te worden? Mail dan naar gelderland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid promotie te worden? Mail dan naar gelderland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om voorzitter te worden? Mail dan naar gelderland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid financiën te worden? Mail dan naar gelderland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om secretaris te worden? Mail dan naar gelderland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: we zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.