Afdeling Gelderland

Het doel van PINK! afdeling Gelderland is om jongeren in onze provincie te betrekken bij politiek, en zich daarin te laten ontwikkelen. Wij willen dat iedere (potentiele) idealist de kans krijgt om in een positieve omgeving betrokken te raken bij onze beweging.

Jij kan cruciaal zijn

Zonder de juiste mensen voor een aantal specifieke rollen is een afdelingsbestuur niet mogelijk. Dat is nu de situatie in afdeling Gelderland. Wij hebben veel leden, vooral in de universiteitssteden (Wageningen en Nijmegen), maar momenteel geen bestuur.

Als jij meent dat je het potentieel hebt om een uitstekende voorzitter, secretaris of beheerder te zijn – of graag helpt bij het werven van mensen voor deze rollen – stuur dan een e-mail naar ledenbinding@pinkpolitiek.nl.

Naast deze drie functies zijn er vier andere rollen in een afdelingsbestuur, namelijk bestuurslid acties; bestuurslid financiën; bestuurslid politiek en bestuurslid promotie. Als één van deze functies je aanspreekt (en de bovenstaande niet), stuur vooral ook daarover een mail!

Onze agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.