Afdeling Gelderland

Het doel van PINK! afdeling Gelderland is om jongeren in onze provincie te betrekken bij politiek, en zich daarin te laten ontwikkelen. Wij willen dat iedere (potentiële) idealist de kans krijgt om in een positieve omgeving betrokken te raken bij onze beweging.

Robinson (hij/hem)

Mijn naam is Robinson Wijnands, 24 jaar en Politicologie studerend in Nijmegen. Ik zet mij graag in voor een wereld waar mensen op een fijne manier met hun mede-dieren omgaan. Voor PINK! doe ik dat het liefst door leuke en leerzame activiteiten te organiseren. Ik hoop dan ook jullie op enkele hiervan te ontmoeten en gezellig te leren kennen. Verder ben ik graag in de buitenlucht aan het fietsen of lekker onderwater aan het snorkelen. Hopelijk tot gauw!

Lisanne (zij/haar)

Hoi allemaal! Ik ben Lisanne Kalter (zij/haar), 21 jaar oud en ik studeer in Nijmegen. Ik kom oorspronkelijk uit Winterswijk, in de Achterhoek. Ik vind het heerlijk om te wandelen, te lezen, te koken met vrienden en nieuwe muziek te ontdekken. Door mijn studierichting (rechten) en liefde voor dieren heb ik mij aangesloten PINK! Gelderland. Ik ben erg geïnteresseerd in (de opkomst en ontwikkeling van) dierenrechten en hoe deze worden gehandhaafd. Daarnaast hoop ik mij, als bestuurslid zijnde, te kunnen inzetten voor een wereld waar natuur, dier en mens in harmonie samen leven. Ook hoop ik jongeren te kunnen motiveren om zich aan te sluiten bij PINK!.

Marieke (zij/haar)

Hallo lieve mensen! Ik ben Marieke Camps, 21 jaar en studeer al 3 jaar Nederlands aan de Radboud Universiteit. Als mens geniet ik ontzettend van buiten zijn, met vrienden avonturen beleven, sporten en vegan voedsel ontdekken :). Met mijn roots in Den Haag ben ik al van jongs af aan betoverd door het raadsel van de politiek. Nu ik mijn eigen boontjes kan doppen, mag ik me ook eindelijk mengen in dit bijzondere raadsel! Als bestuurslid van PINK! Gelderland hoop ik de wereld op minuscule wijze een beetje (dier)vriendelijker en duurzamer te maken.

Tess (zij/haar)

Hoi leuke mensen! Ik ben Tess, ben 22 jaar oud en doe nu na mijn bachelor Nederlandse taal en cultuur de premaster Political Science in Nijmegen. Niet alleen ben ik geïnteresseerd in politiek, zolang ik me kan herinneren hebben dieren een grote plek in mijn leven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat een liefde- en respectvolle omgang met dieren essentieel is voor een betere wereld. Via PINK! wil ik vorm geven aan mijn idealen en me inzetten voor deze wereld! Daarnaast word ik gelukkig van eindeloos (vegan) tafelen inclusief wijn, jazz-concerten en door de bossen galopperen met mijn paard.

Vacature

Gelderland is op zoek naar een nieuwe secretaris, penningmeester en Bestuurslid Acties. Lijkt een van deze functies jou leuk? Laat het ons snel weten via gelderland@pinkpolitiek.nl. Bestuurservaring is niet vereist, enthousiasme wel!

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: we zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.

Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.