Afdeling Gelderland

Het doel van PINK! afdeling Gelderland is om jongeren in onze provincie te betrekken bij politiek, en zich daarin te laten ontwikkelen. Wij willen dat iedere (potentiële) idealist de kans krijgt om in een positieve omgeving betrokken te raken bij onze beweging.

Voorzitter

Hoi ik ben Max! Ik ben nu ongeveer een halfjaar voorzitter van PINK! Gelderland. Ik heb de politiek altijd erg interessant gevonden en vind dat er meer ruimte moet zijn voor idealen binnen de politiek, daarom ben ik lid geworden van PINK! en de PvdD. Verder zit ik op de kunst academie in Arnhem en houd ik van klimmen en ben dan ook vaak in de bergen te vinden.

Bente

Ik ben Bente de secretaris van Gelderland. Ik heb een groot hart voor de natuur en dieren en ik wil me inzetten om mijn omgeving schoner, groener en duurzamer te maken en daarom ben ik PINK! gejoined. Ik studeer International Development Management (voor meer info daarover kun je me altijd appen :)). Ik houd van wandelen, zwemmen, zeilen, vuurtjes maken en vooral veel gezelligheid!

Vacant

Heb je interesse om voorzitter te worden? Mail dan naar gelderland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid promotie te worden? Mail dan naar gelderland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Emily

Emily Teggelaar (1996), geboren in Zwolle, bekleedt de functie van penningmeester. Door haar analytisch inzicht hoopt ze de financiële en administratieve lasten van de andere bestuursleden te ontnemen. Daarbij voelt ze zich ook moreel verplicht om de afdeling te helpen waar nodig is en daardoor hopelijk de visie van de partij te verbreden naar een groter publiek. Daarbij vervult ze ook nog een aantal bestuursfuncties in de afdelingen Limburg en Midden-Nederland.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid financiën te worden? Mail dan naar gelderland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om secretaris te worden? Mail dan naar gelderland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: we zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.