Afdeling Gelderland

Het doel van PINK! afdeling Gelderland is om jongeren in onze provincie te betrekken bij politiek, en zich daarin te laten ontwikkelen. Wij willen dat iedere (potentiële) idealist de kans krijgt om in een positieve omgeving betrokken te raken bij onze beweging.

Eindelijk heeft Gelderland (weer) een bestuur!

Informatie over de nieuwe bestuursleden volgt zo snel mogelijk op deze pagina. Momenteel zijn we nog wel op zoek naar een beheerder en een bestuurslid financiën. Klik voor meer informatie over de functies op de links hieronder. Denk jij geschikt te zijn? Stuur dan snel een mail naar gelderland@pinkpolitiek.nl!

Onze agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.