Afdeling Overijssel

Ons doel is om jongeren in hun kracht te zetten op het gebied van politiek en onze kernwaarden: mededogen, duurzaamheid, en persoonlijke vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit doen wij o.a. door op een laagdrempelige manier leuke en informatieve activiteiten te organiseren. Wij willen graag een duurzaam en progressief geluid laten horen in Overijssel. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Afdeling Overijssel is in januari 2018 opgericht door een enthousiaste groep jongeren. We zoeken nog enthousiaste mensen om ons bestuur te versterken.

Bestuur Overijssel

Secretaresse (Vacant)

Heb je interesse om secretaris te worden? Mail dan naar overijssel@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Beheerder (Miroya)

Bestuurslid Acties (Vacant)

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar overijssel@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Bestuurslid financiën

Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Bestuurslid politiek

Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Bestuurslid promotie

Verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Bestuurslid Financiën (Thijmen)

Bestuurslid Politiek (Vacant)

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar overijssel@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Voorzitter (Cheyenne)

Actieve leden

Zie je een bestuursfunctie niet zitten maar zou je wel graag betrokken willen worden bij PINK? Om ons bestuur heen hebben we actieve leden die het bestuur ondersteunen, meehelpen bij het organiseren van activiteiten of bijvoorbeeld gastlessen geven.

Wij willen je de mogelijkheid geven om onze maatschappij om te vormen op een manier die ons allemaal ten goede zou komen, via politiek in brede zin. Neem contact op om te ontdekken hoe jij je het beste zou kunnen ontwikkelen bij PINK!

Laat ons weten wat jij wil betekenen door te mailen naar overijssel@pinkpolitiek.nl

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.