Afdeling Overijssel

Ons doel is om jongeren in hun kracht te zetten op het gebied van politiek en onze kernwaarden:  mededogen, duurzaamheid, persoonlijke vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit doen wij o.a. door op een laagdrempelige manier leuke en informatieve activiteiten te organiseren. Wij willen graag een duurzaam en progressief geluid laten horen in Overijssel!

Voorzitter

Beheert toezicht binnen het bestuur van Overijssel en creëert een goede groepsdynamiek

Bestuurslid pers en promo

Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site

Bestuurslid acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Ellinoor

Hoi allemaal! Ik ben Ellinoor (20) voorzitter van het nieuwe PINK! bestuur Overijssel. Ik woon in Deventer, en heb een passie voor dieren, duurzaamheid en onze mooie aarde. Daarnaast ben ik filosoof in wording en dol op lezen, schrijven, sport en muziek maken.

Miroya

Hoi allemaal! Ik ben Miroya, 23 jaar en sinds begin 2020 bestuurslid beheer van Pink! Overijssel. Nadat ik gestopt ben met mijn studie Sociologie aan de UvA heb ik twee jaar gewerkt. Ik studeer nu Filosofie aan de RuG en ben daarnaast actief voor XR Zwolle, Amnesty en de gemeenteraad van Zwolle. Mijn hobbies zijn fietsen en determineren van planten en dieren, maar het leukste van alles vind ik natuurlijk lekker de natuur in gaan!

Lina

Hey! Ik ben Lina, 21 jaar en ik woon in Tilburg. Ik ben opgegroeid in Hengelo en ben hier eigenlijk nog het meest te vinden. Ik zit in het 2e jaar van mijn Psychologie bachelor en daarnaast werk ik sinds kort in een gezellig vegan restaurant. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en haal ik veel plezier uit (veganistisch) koken en bakken. Naast mijn huidige bezigheden wil ik mijzelf inzetten voor mijn passie, dier (en milieu) welzijn verbeteren. Ik hoop dat samen met onze mede PINK'ers we de mensen in Overijssel wat bewuster kunnen maken en zo vooruitgang kunnen boeken.

Penningmeester

Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Bestuurslid politiek

Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Frans

Hallo! Ik ben Frans 25 jaar en bestuurslid financiën van PINK! Overijssel. Mijn hobbys zijn planten determineren, moestuinieren, koken, lezen en pianospelen. Als werk houd ik me bezig met tuinieren. Met kennis zal ik me inzetten om mensen bewuster te maken van hun invloed op klimaat, dierenwelzijn en milieu!

Famke

Hoi allemaal! Ik ben Famke, 19 jaar en ik woon in Oldenzaal. Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor dieren en duurzaamheid en hier zet ik mij dan ook graag voor in. Momenteel zit ik in mijn eerste jaar European Studies en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker buiten te zijn, te sporten (home workouts zijn aanraders in deze tijd!), lekker te koken (vegan receptjes uitproberen) en ook kan ik soms uren in mijn boeken verdwijnen. Ik heb er als bestuurslid alle vertrouwen in dat ik een bijdrage kan leveren aan de missie van PINK!

Merel

Hoi! Ik ben Merel, ik ben 19 jaar en studeer op dit moment sterrenkunde (en een beetje gezondheidswetenschappen) aan de open universiteit van Engeland. Naast dat ik houd van dieren en me druk maak om het klimaat, houd ik erg van lezen en gezelschapsspelletjes spelen!

Actieve leden

Zou je graag betrokken willen worden bij PINK? Om ons bestuur heen hebben we actieve leden die het bestuur ondersteunen, meehelpen bij het organiseren van activiteiten of bijvoorbeeld gastlessen geven.

Wij willen je de mogelijkheid geven om onze maatschappij om te vormen op een manier die ons allemaal ten goede zou komen, via politiek in brede zin. Neem contact op om te ontdekken hoe jij je het beste zou kunnen ontwikkelen bij PINK!

Laat ons weten wat jij wil betekenen door te mailen naar overijssel@pinkpolitiek.nl

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.