Afdeling Overijssel

Ons doel is om jongeren in hun kracht te zetten op het gebied van politiek en onze kernwaarden: mededogen, duurzaamheid, en persoonlijke vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit doen wij o.a. door op een laagdrempelige manier leuke en informatieve activiteiten te organiseren. Wij willen graag een duurzaam en progressief geluid laten horen in Overijssel. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Afdeling Overijssel is in januari 2018 opgericht door een enthousiaste groep jongeren. We zijn nog op zoek naar een secretaris, een social media beheerder, een bestuurslid politiek en een bestuurslid acties.

Bestuur Van Der Woerdt

De huidige voorzitter van afdeling Overijssel is Marousia van der Woerdt (links). Zij wil zorgen dat groene thema's meer aandacht krijgen in de provincie, en dat er meer ruimte komt voor de ideeën van jongeren.

Marousia (28 jaar) werkt in de ICT en woont sinds drie jaar in Deventer met haar kat en pony, maar is opgegroeid op het platteland. Ze had altijd al een groot rechtvaardigheidsgevoel. Onder andere door duurzamer te leven voegde ze daden bij haar waarden. Daarnaast wilde ze nog meer doen, daarom heeft ze samen met anderen de afdeling PINK! Overijssel opgericht.

Nienke (Vacant)

Heb je interesse om secretaris te worden? Mail dan naar overijssel@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Ellinoor

Ik ben Ellinoor Jorna, ik ben 19 jaar en woon sinds 2 jaar bij mijn vader in Deventer. Ik ga na dit jaar filosofie studeren en wil later graag iets met politieke filosofie doen. Altijd al maakte ik mij druk om dier en natuur. Ooit lang geleden in groep 5 kwam ik thuis met de mededeling dat ik geen dieren meer wilde eten. Zo gezegd zo gedaan. Iets meer dan 2 jaar geleden maakte ik daar veganisme van. Ik had altijd al grote liefde en zorg voor dieren en natuur en ben daar hoe ouder ik werd ook steeds meer actief voor geworden. Zo ben ik bij PINK! Politiek terecht gekomen. Ik hoop meer begrip voor duurzaamheid en dierenwelzijn te bereiken bij een grotere groep mensen zodat we de wereld een beetje groener wordt. En mij bezig te houden met politiek, iets wat ik leuk vind.

Jessica Weaver (Vacant)

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar overijssel@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Bestuurslid financiën

Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Bestuurslid politiek

Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Bestuurslid promotie

Verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Nelianne (Vacant)

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar overijssel@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar overijssel@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Wouter Gepken

Wouter (21 jaar) heeft in 2015 zijn havo afgemaakt en is sindsdien erg op zoek geweest naar zijn doel. Daarom heeft hij in 2016/2017 een tijd lang in Portugal gewoond, waar hij veel heeft geleerd over het klimaat en dieren. Omdat hij in Portugal met eigen ogen heeft gezien hoe urgent het klimaatprobleem is, heeft hij besloten zich aan te sluiten bij PINK!. Hij werkt nu op een boerderij en hoopt binnenkort aan het werk te kunnen gaan in een revalidatiecentrum. Met zijn enthousiasme hoopt hij veel mensen te inspireren om bewuster om te gaan met het klimaat.

Actieve leden

Zie je een bestuursfunctie niet zitten maar zou je wel graag betrokken willen worden bij PINK? Om ons bestuur heen hebben we actieve leden die het bestuur ondersteunen, meehelpen bij het organiseren van activiteiten of bijvoorbeeld gastlessen geven.

Wij willen je de mogelijkheid geven om onze maatschappij om te vormen op een manier die ons allemaal ten goede zou komen, via politiek in brede zin. Neem contact op om te ontdekken hoe jij je het beste zou kunnen ontwikkelen bij PINK!

Laat ons weten wat jij wil betekenen door te mailen naar overijssel@pinkpolitiek.nl

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: We zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst, en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.