Afdeling Utrecht

Afdeling Midden-Nederland is er voor alle leden van de provincies Flevoland en Utrecht. Door middel van leuke activiteiten proberen we de idealen van PINK! te vertalen naar deze provincies. Ons doel is daarmee om jongeren te betrekken bij politiek, hen een platform te bieden om zich hierin te ontwikkelen en hen kennis te laten maken met de idealen en standpunten van PINK! en de Partij voor de Dieren.

Als afdeling doen we graag mee aan activiteiten, waaronder festivals en beurzen en organiseren we zelf acties waarin deze idealen en standpunten worden verkondigd aan een zo breed mogelijk publiek, met als doel mensen – en met name jongeren – te inspireren deze idealen na te leven.

Voorzitter Midden-Nederland

Nayra

Lotte

Veganisme en duurzaam leven vind ik heel erg belangrijk en ik vind het fijn dat ik hier nu samen met PINK! meer over kan delen en uitwisselen. Mijn grote droom is dat we als mens positief gaan bijdragen aan de natuur en de levens van andere diersoorten. In het dagelijks leven werk ik als docent Nederlands op een middelbare school en geef ik zangles. In mijn vrije tijd lees ik veel en zing ik in een heel leuk koor over water, bomen en andere mooie thema's.

Esther

Er is een verandering gaande, een verandering die alleen maar groter aan het worden is, en dat werd tijd! Langzamerhand krijgen mensen eindelijk het besef dat de manier waarop de mens met dier en natuur om gaat, niet langer houdbaar is. Ik ben ervan overtuigd dat wij over honderd jaar terugkijken met een verbijsterde blik; ‘hoe was het mógelijk dat er zulke megastallen bestonden toen?!’ Ik ben net afgestudeerd theater maakster en wil graag mijn werk combineren met mijn idealen, en op een creatieve manier laten zien wat de mens zijn omgeving eigenlijk aandoet. Daarnaast houd ik mij in mijn werk bezig met de kwetsbaarheden van de mens. En stel ik mijzelf vragen zoals; 'Wat raakt een mens?' 'Wat vinden wij mensen ''normaal''?' 'En wat wordt als ''abnormaal'' gezien?'

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar utrecht@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid financiën te worden? Mail dan naar utrecht@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Ivo van Luijk

Momenteel ben ik bezig met het tweede jaar van de master Nanomaterials Science (chemische wetenschappen) in Utrecht. De chemische sector heeft door de naderende klimaat catastrofe drastische verduurzaming nodig. Het vinden van nieuwe technologie en materialen is hiervoor cruciaal. Ik hoop hier in de toekomst aan bij te kunnen dragen als wetenschapper. Ik voel me gedreven om de planeet leefbaar te maken voor elk mens en dier en ik hoop dat ik in mijn functie als bestuurslid hier actief aan bij kan dragen. Dit wil ik doen door veganisme te verspreiden, bewustzijn te creëren over duurzaamheid en me in te zetten tegen onderdrukking. Mijn vrije tijd besteed ik aan klimmen, gewichtheffen en muziek maken.

Vacant

Heb je interesse om bestuurslid promotie te worden? Mail dan naar utrecht@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie omschrijving door op de afbeelding te klikken.

Educatiecommissie

Wij hebben ook een educatiecommissie. Deze commissie werkt samen met ander Politieke Jongeren Organisaties om gastlessen over politiek te geven op middelbare en MBO-scholen. Op die manier probeert de commissie jongeren in aanraking te brengen met politiek en enthousiast te maken over de idealen en standpunten van PINK!.

Onze agenda

complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: we zorgen dat nieuwe activiteiten en bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst en dat er een bericht verschijnt wanneer we een nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsAppgroepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.