Afdeling Flevoland

Bij PINK! Flevoland organiseren we activiteiten om jongeren met gelijke idealen elkaar te laten vinden en ze handvaten te bieden om positieve impact te hebben, met natuurlijk een grote dosis gezelligheid. Hierbij zetten wij de prachtige natuur die Flevoland te bieden heeft centraal.

Bestuur Flevoland

Hoi! Ik ben Marilena van der Pol, voorzitter van PINK! Flevoland. Naast mijn functie bij PINK! ben ik actief bij onze moederpartij, de Partij voor de Dieren, als fractiemedewerker voor de gemeenteraadsfractie in Almere. Toen ik jaren geleden vegetariër werd en niet lang daarna helemaal plantaardig ging eten, realiseerde ik me dat alleen stoppen met het eten van dierlijke producten niet voldoende voor mij was: ik wil actief bijdragen aan een wereld met minder dierenleed en een duurzame toekomst, dus de keuze voor deze partij was snel gemaakt. Als voorzitter zet ik me graag in voor de groei van de nieuwe afdeling Flevoland, om zo jongeren te betrekken met dezelfde idealen en samen activiteiten te ondernemen!

Secretaris

Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken.

Beheerder

Beheert de social media en pagina's van de afdeling op de site.

Bestuurslid acties

Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor de leden.

Kjell van Wijlandt

Hallo! Ik ben Kjell en ben maatschappelijk werker in Almere. Mijn kennis van sociale (on)gelijkheid zet ik graag in om de wereld voor mens en dier een stukje mooier te maken. Naast mijn werk maak ik graag muziek en zorg ik voor mijn kat, Miapoes. Met mijn mede PINK’ers hoop ik onze afdeling binnen Flevoland meer op de kaart te zetten en andere jongeren te enthousiasmeren om samen ons in te zetten voor een mooiere en leefbaardere wereld. PINK is een hele leuke organisatie waarbij je je met gelijkgestemden kunt inzetten voor een mooi ideaal.

Nicole Dick

Hallo, ik ben Nicole. Ik ben in eerste instantie bij PINK gekomen om gelijkgestemden te ontmoeten, aangezien ik die niet veel had in mijn omgeving toen ik eerst vegetariër en daarna veganist werd. Door de jaren heen voelde ik me steeds meer geroepen om zelf ook actief bij te dragen aan een betere wereld en PINK is daar een ontzettend leuke en inspirerende manier voor. Ik heb de bachelor Cultuurwetenschappen en de master Society, Science & Technology afgerond en ben op dit moment aan het uitzoeken wat ik verder wil doen. Zo volg ik een traineeship op vrijwillige basis bij het Instituut voor Natuureducatie.

Meilan Luijendijk

Ik ben Meilan. Dierenwelzijn, natuur en klimaat zijn heel belangrijk voor mij. Zo ben ik bijna mijn hele leven vegan, heb ik aan meerdere klimaatstakingen deelgenomen en heb ik op mijn tiende een sponsoractie gedaan voor Melief dierenopvang door zwerfvuil op te ruimen. Ik zit in 3VWO en wil later biologie gaan studeren. Ik ben bij Pink actief geworden omdat ik graag meer wil doen voor de planeet, het klimaat en de dieren. Ik hoop dat veel jongeren van mijn leeftijd zullen volgen!

Vacant

Heb jij interesse om bestuurslid financiën te worden? Mail dan naar flevoland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb jij interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar flevoland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Heb jij interesse om bestuurslid promotie te worden? Mail dan naar flevoland@pinkpolitiek.nl , of bekijk eerst de functie door op de afbeelding te klikken.

Onze agenda

Complete agenda

Blijf op de hoogte

Het loont om onze site in de gaten te houden: we zorgen dat nieuwe activiteiten en
bijeenkomsten altijd op de site worden geplaatst en dat er een bericht verschijnt wanneer we een
nieuwe commissie of werkgroep hebben opgericht.

Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, en proberen we al onze evenementen in
de maandelijkse nieuwsbrief van PINK! te zetten. Zorg dus dat je die goed ontvangt! Als lid kun je ook via diverse WhatsApp groepen herinneringen krijgen voor de dingen die jou interesseren.

Over PINK!

Wij zijn de onafhankelijke jongeren organisatie van de Partij voor de Dieren. Net als de partij hangen wij niet een bepaalde ideologie aan, maar leiden we onze standpunten af uit onze kernwaarden.

Ons doel is om jongeren tussen de 14 en 28 de mogelijkheid te geven zichzelf en onze maatschappij om te vormen op een manier die ons allemaal ten goede zou komen, via politiek in brede zin.

Word lid.

Contact

E-mail
info@pinkpolitiek.nl

Postadres
PINK!
Stationsstraat 36A
3811 MK Amersfoort

Rekeningnummer (IBAN)
NL90 TRIO 0781433037
t.n.v. PINK!

Lidmaatschap

Door lid te zijn van PINK! maak je duidelijk dat je onze idealen en onze inbreng in de Nederlandse politiek waardevol vindt, en kun je er zelf actief aan bijdragen.

Als lid betaal je €9 contributie per jaar. De financiele steun van leden is onmisbaar in onze strijd voor een rechtvaardigere wereld.

Meer informatie over de structuur van de vereniging, de rechten van leden en de maatregelen waarmee hun privacy wordt beschermd, vind je op de verantwoordingen-pagina.