Vacatures najaarscongres Landelijk Bestuur

Ook bij dit najaarcongres treden een aantal bestuursleden af. De functies die vrijkomen zijn: bestuurslid pers en promo, bestuurslid vorming en ontwikkeling en penningmeester. Hieronder vind je een korte omschrijving van de functies en bij wie je terecht kan voor vragen.

Wil je solliciteren? Mail dan naar sollicitatie@pinkpolitiek.nl met een (korte motivatie) en je CV.
Let op! De deadline voor solliciteren is 22 september!

 

Pers en Promo

Als bestuurslid Pers & Promo ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, het naar buiten brengen van onze standpunten en de profilering van de vereniging via voornamelijk social media. Ook ben je verantwoordelijk voor ons promotiemateriaal, van design tot aan verspreiding. Aangezien dit een behoorlijk takenpakket is, zal dit bestuurslid ondersteund worden door het productieteam, die content aan zal leveren voor op de social media en eventueel via andere kanalen. Dit betekent dat dit bestuurslid dit team coördineert en zo taken uit handen kan geven. Pers & promo is een functie die voortkomt uit de herstructurering van het bestuur in februari dit jaar. Dat betekent dat de functie nog een geconsolideerde vorm moet krijgen en dat het af en toe onduidelijk kan zijn welke taken je precies toekomen. Neem voor vragen contact op met Fee Schot (perspromo@pinkpolitiek.nl).

Vorming en Ontwikkeling

Als bestuurslid Vorming & Ontwikkeling is je taak het organiseren van trainingen en de politieke scholing van de leden. Als uitgangspunt houd je je bezig met alles dat iets of iemand vormt of ontwikkelt. Hiernaast zal dit bestuurslid zich bezighouden met de structuur van de vereniging, processen, protocollen en inclusiviteit. Vorming & ontwikkeling is een functie die voortkomt uit de herstructurering van het bestuur in februari dit jaar. Dat betekent dat de functie nog een geconsolideerde vorm moet krijgen en dat het af en toe onduidelijk kan zijn welke taken je precies toekomen. Neem voor vragen contact op met Fee Schot (vorming@pinkpolitiek.nl).

Penningmeester

Als Penningmeester ben je (eind)verantwoordelijk voor alle financiële transacties van de vereniging. Je bepaalt samen met het bestuur de jaarplannen en maakt een daarbij horende begroting. Daarnaast houd je de boekhouding bij in Exact Online en produceer je een jaarrekening ter verantwoording aan het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Je hebt contact met de kascommissie, onze administratief medewerker (bijvoorbeeld inzake welkomstcadeaus voor leden en de ledenadministratie, als input voor de financiële administratie), de accountant, de Partij voor de Dieren en (bestuurs)leden met vragen. Je behandelt de declaraties van leden en betaalt facturen. Samen met de voorzitter en secretaris ben je deel van het kernbestuur en word je ook ingeschreven bij de KvK. Als bestuurslid draag je ook mede een flinke hoeveelheid aan gedeelde verantwoordelijkheden. Neem voor vragen contact op met Indra (penningmeester@pinkpolitiek.nl).