René Steeman

Herrichtte afdeling Limburg op eind 2018

René Steeman is 18 jaar oud en zet zich net zoals PINK! graag in voor een betere wereld. Hij streeft naar duurzaamheid, eerlijkheid en transparantie. Hij wil als voorzitter van PINK! Limburg zorgen dat meer leden actief worden en de afdeling kan groeien. Hij hoopt dat veel leden hier gebruik van zullen maken om zich te ontwikkelen en een leuke tijd te hebben. Het zou geweldig zijn als meer jongeren zich gaan inzetten voor een betere toekomst en ik zal ze hier graag bij helpen, stelt hij.

Een belangrijk onderwerp voor René is educatie. Hij is van mening dat hier nog veel verbetering voor plaats zou kunnen vinden: het is essentieel voor onze toekomst en kan ons helpen deze wereld vooruit te krijgen en draaiende te houden.

Zijn overige interesses zijn AI, programmeren en web-development. Hij studeert op moment van schrijven HBO-ICT aan Zuyd hogeschool en zou graag door willen gaan naar de opleiding Data Science and Knowledge Engineering van Maastricht University. Hij is woonachtig in Heerlen.