Het PINK! bestuur reageert op de royering van Sebastiaan Wolswinkel

Het PINK! bestuur is geschrokken van de royering van Sebastiaan Wolswinkel. We begrijpen dat veel leden hier ook over geschrokken zijn. Sebastiaan heeft veel betekend voor onze vereniging en vele leden onder ons beschouwen hem als goede vriend.

Het bestuur heeft een spoedoverleg hierover gehad. We zijn erg kritisch naar deze royering en de manier waarop het gelopen is. Daarom gaan we in gesprek met het bestuur van de partij. Hierin zullen we de vragen stellen die jullie, onze leden, hebben en zullen we ons best doen jullie belangen te behartigen. Dat is soms lastig, zeker de afgelopen maanden, omdat de meningen binnen PINK! uiteen lopen, maar het bestuur zal zich inspannen hiervoor.

Ook gaan we graag met jullie in gesprek. Dat zal daarom ook gebeuren tijdens ons najaarscongres op 26 en 27 oktober. Hier hopen we jullie mening te horen en zullen we ons best doen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. We zijn ervan op de hoogte dat niet alle leden beide dagen aanwezig kunnen zijn. Helaas is het zo dat we maar een beperkte hoeveelheid tijd hebben op beide dagen en daarom zal dit gebeuren op de zaterdag. Echter zullen Sebastiaan Spierings (bestuurslid politiek) en Noah (bestuurslid promotie) op zondag in de lunchpauze ook 20 minuten beschikbaar zijn voor vragen.

Als jullie vragen hebben die jullie graag beantwoord hebben door het bestuur van PvdD, dan kunnen jullie die voor vrijdag naar ons mailen via info@pinkpolitiek.nl. Mocht je naar aanleiding hiervan naar het congres willen, maar heb je je nog niet opgegeven, dan kan het inschrijfformulier nog steeds ingevuld worden t/m 20 oktober: https://forms.gle/NSSZUhNWj55te9fX9