Nieuweledendag

De Nieuweledendag is voor alle leden van PINK! die werk willen maken van hun idealen, maar nog niet precies weten hoe ze dat bij PINK! kunnen doen. Wij helpen jou die eerste stap te zetten.

Tijdens een informatieve en gezellige middag krijg je een goed beeld van onze organisatie. Je leert niet alleen hoe jij kunt helpen, maar ook hoe wij jou kunnen helpen je verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Behalve dat je ons leert kennen en veel zult leren van de geweldige actievelingen die PINK! nu maken wat het is, willen wij ook jou leren kennen. We zijn enthousiast om met jou in gesprek te gaan, jouw ideeën te horen en samen te ontdekken hoe jij met jouw unieke talenten en inzichten PINK! nog beter kunt maken!

Datum

Tijd

Locatie

Zaterdag 9 september

11:30 – 16:30 (borrel na afloop)

Pand NJR: Kromme Nieuwegracht 58, Utrecht

Ik ben niet nieuw, mag ik toch komen?

Ook als je al langer lid bent, graag actiever wordt, maar niet goed weet hoe, ben je helemaal welkom bij de Nieuweledendag. Ben je al actief? Dan is dit evenement waarschijnlijk niet interessant voor jou. Wil je toch komen? Neem dan contact op met Joep via ledenbinding@pinkpolitiek.nl en leg uit waarom. Dan bekijken we samen of we nog plek voor je kunnen maken.

Hoe meld ik me aan voor de Nieuweledendag?

Stuur een e-mail naar ledenbinding@pinkpolitiek.nl waarin je je naam en “Nieuweledendag” vermeldt. Je zult binnen enkele dagen een bevestiging ontvangen. Doe dit vóór 1 september.

Wat kost de Nieuweledendag?

Niets! Jouw toekomst is belangrijk voor ons, dus hier investeren wij graag in. Kom je van ver? Om gebruik van het openbaar vervoer aan te moedigen, vergoeden we zelfs graag jouw trein- en busritten om op de locatie te komen. Vraag ernaar in je aanmeldingsmail. Drankjes tijdens de borrel na afloop zijn wel op eigen kosten.

Is er lunch beschikbaar?

Wij zorgen dat er een geheel plantaardige lunch aanwezig is voor alle deelnemers. Geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.