Academy

De PINK! Academy is het weekend waarin leden kennis kunnen maken met een aantal politieke vaardigheden en andere PINK!’ers! Dit jaar is de Academy zo ingericht dat je wordt klaargestoomd om mee te doen aan het PJO Parlement. Ook voor mensen die hier niet aan mee kunnen of willen doen is het een mooie ervaring, en zij zijn dan ook van harte welkom om mee te doen.

Tijdens PINK! Academy komen verschillende sprekers aan bod die iets vertellen over hun politieke ervaring of over een bepaald thema. Verder worden er verschillende trainingen gegeven en krijg je de kans om de nieuwe vaardigheden die je daarbij leert meteen in de praktijk te brengen. Deze editie zal focussen op debatteren en onderhandelen.

Johnas van Lammeren, fractievoorzitter van de PvdD in de gemeenteraad van Amsterdam en Christine Teunissen, het jongste Eerste Kamerlid, zullen bij de sprekers behoren.

Datum

Tijd

Locatie

14 – 16 april

11:00 (vrijdag) – 20:00 (zondag)

Partijbureau, Amsterdam centrum

Is de Academy alleen voor actieve leden?

Alle leden van PINK! kunnen zich aanmelden. Wel is het aantal plaatsen beperkt tot 20, dus meld je op tijd aan!

Hoe meld ik me aan voor de PINK! Academy?

Als je mee wilt doen, moet je het volgende aanmeldformulier invullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdI7c9kB9T9kvZKLnfvfTCgTu8BjKv7HSTjZ13KfQoNBykEXw/viewform
Je inschrijving is pas volledig als je de bijdrage van 40 euro hebt overgemaakt.

Wat kost de PINK! Academy?

Deelname aan de PINK! Academy kost 40 euro. PINK!’ers die meedoen aan de academy betalen een gereduceerd tarief om me te doen aan het PJO Parlement. Overnachtingen en maaltijden zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook reiskosten kunnen vergoed worden als dit tijdig aan de organisatie wordt doorgegeven.

Zijn alle maaltijden plantaardig?

Zoals altijd

Kan ik een deel van weekend meedraaien?

We hebben natuurlijk het liefst dat je het hele weekend mee kunt maken. Aanmeldingen van leden die het hele weekend aanwezig zijn, hebben daarom voorrang op leden die een deel van het weekend willen volgen, en de kosten staan ook vast.

Concept agenda

 

11:00 – 18:30 Academy
18:30 – ~20:00 Eten/borrel

Voor vragen, verzoeken of opmerkingen over het voorjaarscongres kun je contact opnemen met de secretaris van het bestuur, via secretaris@pinkpolitiek.nl