Buitenlandexcursie

De buitenlandexcursie is een traditie geworden binnen PINK!. Ieder jaar gaat een groep van 20 of meer leden samen een weekend weg, naar een bezienswaardige Europese stad. Hier maken zij kennis met bondgenoten in onze strijd voor een betere wereld, of verkennen politieke instanties die onze wereld vormen. Hierdoor belandt er grensoverschrijdend inzicht in huidige problematiek in de kennispoule van PINK!.

Maar de buitenlandexcursie heeft een hoger doel: gezelligheid. Er komt een strijd voor het lot van onze wereld, en een losse verzameling individuen met goede bedoelingen kan daarin geen waardige bijdrage leveren. Alleen samen staan we sterk, en de buitenlandexcursie brengt leden samen, op een manier dat andere activiteiten niet kunnen. Als je ervoor openstaat, loop je aan het eind van het weekend waarschijnlijk met nieuwe vriendschappen weg. Een inspirerend weekend.

Datum

Tijd

Locatie

22 – 24 september

Volle dagen (mogelijk reizen donderdag- en zondagnacht)

Onbekend

Hoeveel kost de excursie?

De eigen bijdrage voor de buitenlandexcursie is slechts €150. Daarbij zitten reis- en overnachtingskosten inbegrepen, In principe ook ieder ontbijt en eenmaal avondeten. De kosten van gezamenlijke evenementen in ieder geval ook.

Hoe lang duurt de buitenlandexcursie?

De excursie is altijd één weekend, maar wat dit precies betekent varieert van jaar tot jaar. Vertrek is meestal op een donderdagavond of vrijdagochtend, en we komen in principe weer terug in Nederland aan op de zondagavond, of vroeg op de maandagochtend.

Voorbeeld programmaboekje
(2016, excursie naar Londen)

Voor vragen, verzoeken of opmerkingen over de buitenlandecursie kun je contact opnemen met de excursiecommissie, via excursie@pinkpolitiek.nl