Presentaties & toespraken

PINK! biedt een uniek geluid binnen het politieke spectrum van Nederland. Wij zijn de enige politieke organisatie die zich expliciet uitspreekt tegen het gebruik van dieren voor menselijke consumptie. Ook onze visie rondom thema’s als economie, onderwijs en democratie dragen wij graag uit.

De leden van het bestuur van PINK! zijn gewend om bij te dragen aan publieke evenementen. Zij worden graag uitgenodigd voor gelegenheden waar er een kans is om ons wereldbeeld te delen.

Presentaties

Presentaties zijn bedoeld om mensen te informeren over een specifiek onderwerp. PINK! wil de hele samenleving anders vormgeven, en dat betekent dat we ons in bijna ieder thema hebben moeten verdiepen. Als iets maar enigszins raakt dier, natuur en milieu, bieden wij graag verdieping en een perspectief dat tot nadenkend stemt.

Representanten van PINK! hebben in het verleden gesproken op scholen en andere onderwijsinstellingen, op conferenties en publieke bijeenkomsten.

Presentatie over duurzame politiek

Afhankelijk van de doelgroep geven we onze presentaties graag een interactief component.

Presentatie op congres PvdD Fryslan

Presentaties zijn een goede manier om de belangstelling van onze moederpartij te belonen.

Presentatie in Sydney over PJOs

Presentaties zijn een effectieve manier om bondgenoten verder te helpen.

Toespraken

Toespraken zijn bedoeld om mensen aan het denken te zetten over een bepaald onderwerp, of te inspireren om op een of andere manier hun leven anders in te richten. Het doel is vaak minder concreet dan van een presentatie, een een goede spreker komt meer tot zijn of haar recht.

Contact

Ben jij betrokken bij de organisatie van een evenement, of zou je iets willen organiseren, waarbij een spreker namens PINK! welkom zou zijn? Stuur dan een email naar info@pinkpolitiek.nl, of benader een van onze bestuursleden of afdelingen direct. Wij zullen zo snel mogelijk ingaan op de uitnodiging of het voorstel.