Internationale zaken

Net als iedere politieke organisatie, heeft PINK! het doel om meer mensen bij onze beweging te betrekken. Het is echter bijzonder dat wij een mondiale voortrekkersrol hebben, aangezien we lang de enige jongerenorganisatie waren van een Partij voor de Dieren.

De internationale commissie van PINK! werkt om dit zo snel mogelijk te veranderen, door zusterpartijen te steunen in het opzetten van jongerenorganisaties. Veel andere leden zijn ook betrokken bij onze internationale activiteiten.

European Youth Event

Het European Youth Event is een 2-jaarlijks evenement in het Europees parlement in Strasbourg waar rond de 8000 jongeren vanuit heel Europa bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen en problematiek te bespreken. PINK! deed in 2018 voor het eerst mee, en PINK!er Daniel beviel het wel…

Bondgenoten

Dyrenes Alliance - Denemarken

De Dyrenes Alliance is een politieke jongerenorganisatie die niet aan een partij gelieerd is. Zij zetten zich vurig in voor de belangen van niet-menselijke dieren.

Animal Justice Party Youth - Australië

De jongerenorganisatie van de Animal Justice Party is eind 2018 opgericht met de hulp van onze voorzitter, Sebastiaan, die daarvoor naar Australië ging.

Contact

Wil jij PINK! meer internationaal zien doen, of daar persoonlijk aan bijdragen? Stuur dan een email naar voorzitter@pinkpolitiek.nl met een voorstel, of overweeg om donateur te worden zodat wij meer middelen hebben om onze veelal prijzige maar zeer waardevolle avonturen te financiëren.