Artikelen

Voor de schrijfgrage idealisten onder ons gaat er vaak niets boven het op papier uitwerken van onze ideeën. Eenmaal geschreven, valt de kracht van een logische redenering niet meer te ontkennen; is het bereik van een vurig betoog niet meer te voorspellen; en kan een aantal perfect gekozen woorden een onverwachte snaar raken die de publieke opinie op zijn kop zet.

Leden van PINK! kunnen opiniestukken en columns op persoonlijke titel aandragen om ook via onze site en social media gedeeld te worden, en kunnen het bestuur verzoeken om stukken namens PINK! te mogen publiceren. Onze trainingsavonden hebben vaak een thema rondom schrijven en communicatie, verzorgd door onze redactie.

Opiniestukken

Columns

Artikelen

Contact

Heb jij een artikel die je graag meer onder de aandacht wil brengen? Leden kunnen stukken aandragen voor onze website door ze te mailen naar communicatie@pinkpolitiek.nl. Wil je jouw opiniestuk niet op naam indienen, maar namens een organisatie met ongeveer 2000 leden? Ook dat kun je ons bestuurslid communicatie laten weten.

Misschien wil je wel vaker schrijven voor onze website, social media en/of ons tijdschrift. Neem in dat geval contact op met onze redactie, via redactie@pinkpolitiek.nl, en geef aan wat jij wil betekenen.