Vrijwilligersdag

Voor alle vrijwilligers van PINK! vindt er drie keer per jaar de vrijwilligersdag plaats, een trainingsdag waarbij ervaring en kennis wordt uitgewisseld en waarbij we onze vrijwilligers belonen voor al hun inzet, door een gezellige dag waar we ook nog eens onze professionele vaardigheden versterken.

Bij PINK! zijn veel vrijwilligers actief, van bestuursleden die de afdelingen draaiende houden, tot leden die zich inzetten voor het organiseren en uitvoeren van acties en campagnes, en van denkers die het gedachtegoed van ons politiek programma behouden en uitdragen, tot enthousiaste creatievelingen die zich inzetten voor ons tijdschrift en onze video´s. Op de vrijwilligersdagen komt iedereen samen, en dat maakt ze zo fascinerend.

Indeling

De vrijwilligersdag heeft een minder vaste indeling dan andere activiteiten, omdat het bestuur juist probeert om voor variatie te zorgen. Wel wordt er gezorgd dat er altijd voldoende ruimte is om van elkaar te leren, en is er altijd een ‘masterclass’, een training van professional, over iets dat van belang is voor iedereen bij PINK!, en waar iedereen wat van op zal kunnen pikken. Denk bijvoorbeeld aan een media-, communicatie- of actietraining.

Wat is een vrijwilliger?

Een vrijwilliger is een lid van PINK! die een vaste taak op zich heeft genomen in een bestuur, een commissie, een werkgroep of een (ander) landelijk orgaan als de redactie en het productieteam. Wanneer je interesse uit in een functie wordt je gevraagd om een vrijwilligerscontract te onderteken, en wanneer deze bij onze administratie terecht is gekomen, ben je formeel vrijwilliger.

Heb je wel een functie, maar geen contract? Zorg dat je administratie@pinkpolitiek.nl mailt, zodat wij dat snel kunnen oplossen. Je loopt namelijk niet alleen de vrijwilligersdag mis, maar ook korting op onze merchandise.

Contact

Heb je vragen of opmerking over de vrijwilligersdag?
Stuur dan een e-mail naar ons bestuurslid communicatie, via communicatie@pinkpolitiek.nl.

Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.