Politiek programma

Het officieel politiek programma van PINK! is een Nederlandstalig document in het beheer van onze denktank, die deze aanpast aan de hand van aangenomen amendementen op de algemene vergaderingen van PINK!. 

Op onze site kun je hoofdstukken van het politiek programma bekijken. De zinstructuur is soms een beetje aangepast voor het leesgemak

Herschrijving politiek programma tot najaarscongres 2021

Voor het najaarscongres 2021 heeft een commissie het politieke programma herschreven. Dit naar aanleiding van een aangenomen motie op het voorjaarscongres van 2021. Het herschreven politieke programma vind je via de oranje knop hierboven.

Het is door het congres ingestemd, maar de aangenomen amendementen zijn nog niet verwerkt. Hieronder vind je de notulen van de vergaderingen van de commissie die het programma heeft herschreven en daarnaast een bestand waarin je een uitleg en vergelijking vindt. Omdat we als commissie verantwoordelijk zijn voor de herschreven versie, hebben we de namen van individuele commissieleden verwijderd

Vragen? Mail naar politiek@pinkpolitiek.nl.

Hoofdstukken

De verschillende hoofdstukken van ons politiek programma zijn het makkelijkst te lezen op de site. Het document dat je hierboven kan downloaden (oranje knop) is leidend. Gebruik dit document voor amendementen.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over het politiek programma, of hulp bij het schrijven van een amendement, stuur een e-mail naar politiek@pinkpolitiek.nl, of lees meer over onze standpuntsbepaling.

Over PINK!

Wij zijn de onafhankelijke jongeren organisatie van de Partij voor de Dieren. Net als de partij hangen wij niet een bepaalde ideologie aan, maar leiden we onze standpunten af uit onze kernwaarden.

Ons doel is om jongeren tussen de 14 en 28 de mogelijkheid te geven zichzelf en onze maatschappij om te vormen op een manier die ons allemaal ten goede zou komen, via politiek in brede zin.

Word lid.

Contact

E-mail
info@pinkpolitiek.nl

Telefoon
+31 6 13983455

Postadres
PINK! – Partij voor de Dieren
Postbus 17622
1001 JM Amsterdam

KVK: 34259387
Rekeningnummer (IBAN)
NL90 TRIO 0781433037
t.n.v. PINK!

Lidmaatschap

Door lid te zijn van PINK! maak je duidelijk dat je onze idealen en onze inbreng in de Nederlandse politiek waardevol vindt, en kun je er zelf actief aan bijdragen.

Als lid betaal je €5 contributie per jaar. De financiele steun van leden is onmisbaar in onze strijd voor een rechtvaardigere wereld.

Meer informatie over de structuur van de vereniging, de rechten van leden en de maatregelen waarmee hun privacy wordt beschermd, vind je op de verantwoordingen-pagina.