PINK! zoekt interim-secretaris en alumnicommissieleden

Katarin Clarijs, onze huidige secretaris, zal vanwege privéredenen 1 februari haar bestuursverantwoordelijkheden neerleggen. Daarom zoekt PINK! een interim-secretaris tot aan het eerstvolgende congres op 18 april. Ook worden de vacatures van de PINK! alumnicommissie geopend.

Interim-secretaris

Katarin Clarijs legt haar bestuursverantwoordelijkheden per 1 februari neer, in overleg met de overige bestuursleden. Daarom zoekt PINK! een interim-secretaris om de tijd tot het volgende congres op 18 april te overbruggen. Op het PINK! voorjaarscongres 2020 zal onder de reguliere procedures door het congres een secretaris worden verkozen. De sollicitaties hiervoor zullen geopend worden in januari.

Alumnicommissie

De functies binnen de alumnicommissie zijn open voor iedereen die ouder dan 30 is en lid is geweest van PINK!. Het doel van de Alumnicommissie is het oprichten en onderhouden van een actief netwerk van oud-PINK!’ers.

Er kan gesolliciteerd worden op de functies voorzitter en secretaris. Daarnaast zullen er 2-5 algemeen bestuursleden verkozen worden. 

Solliciteren

Solliciteren voor interim-secretaris of een functie in de alumnicommisie kan tot en met 15 januari door een motivatiebrief en CV te sturen naar info@pinkpolitiek.nl, met het onderwerp ‘sollicitatie [functie]’. 

Procedure

De sollicitatiegesprekken voor alle functies zullen plaatsvinden op 18 januari. Uiterlijk 16 januari krijg je een bevestiging van je sollicitatie en wordt er een afspraak met je gemaakt voor het sollicitatiegesprek. De gekozen interim-secretaris zal tussen 19 januari en 1 februari door Katalin worden ingewerkt. 

Vragen

Vragen over de functies of het sollicitatieproces kun je ook richten aan info@pinkpolitiek.nl. Als iemand vragen heeft aan Katalin over haar vertrek, kunnen die aan haar gesteld worden via secretaris@pinkpolitiek.nl.