PINK! omarmt twee nieuwe bestuursleden

Afgelopen weekend vond het najaarscongres van PINK! plaats. Indra Gesink is verkozen als penningmeester en Wouter Gepken als bestuurslid ledenbinding.

Dit was het tweede congres van PINK! in 2019. Leden konden op de zondag stemmen op twee nieuwe bestuursleden. De voorgedragen kandidaten waren Indra Gesink als penningmeester en Wouter Gepken als bestuurslid ledenbinding. Er waren geen tegenkandidaten.

Indra, die hiervoor de Denktank commissie leidde, vertelde op het congres dat hij iets heeft met nummertjes, waardoor de functie penningmeester bij hem past. De solliciatiecommissie was het hiermee eens en beschreef hem als een precies persoon. Uiteindelijk werd hij verkozen met een overgrote meerderheid. Achteraf vertelt Indra: “ik ben heel blij met mijn nieuwe functie en kijk uit naar de uitdagingen in de komende twee jaar.”

Ook Wouter werd verkozen met een overgrote meerderheid. Hiervoor was hij bestuurslid van de afdeling Overijssel. De kandidatencommissie vertelt dat Wouter altijd voor gezelligheid zorgt, wat één van de kwaliteiten is die hem geschikt maakt voor deze functie. Wouter bevestigde dit ook: “ik hoop PINK! te helpen vormen naar wat voor veel mensen voelt als een soort thuis.”