Marianne, bedankt!

Click here for the English version.

Marianne, je was én bent het boegbeeld van de PvdD. Je hebt de PvdD opgericht en met jou aan het roer heeft de partij in 2006 voor het eerst twee zetels behaald in de tweede kamer. Het was het begin van de strijd van de PvdD voor de dieren, maar vooral het begin van een beweging. Afgelopen weekend heeft PINK! kunnen ervaren dat die beweging niet alleen gaande is in Nederland, maar ook in België wordt hard gestreden door DierAnimal en er ondertussen bestaan er 19 dierenpartijen wereldwijd!

Marianne, van jouw protestjurken op Prinsjesdag tot jouw sterke debatten tot het maken van #Powerplant. Zowel binnen als buiten de Tweede Kamer liet jij dieren niet meer op de laatste plek staan. Met jouw tomeloze inzet en emancipatiebeweging heb je vele jonge mensen geïnspireerd, waaronder ook vele vrouwen. Daarom zegt PINK!: bedankt.

Marianne, we willen je bovenal ook heel veel succes wensen. Je zei het zelf al: dit is geen afscheid, onze strijd gaat samen met jou door. Wij wensen je veel succes met alles wat je voor de dierenpartijen in Nederland én wereldwijd zult gaan en blijven doen.

Esther, als laatste wensen we jou veel succes als de nieuwe fractieleider. Het is hard werken en het is geen gemakkelijke baan, maar het is helaas nog steeds nodig. Maar PINK! strijdt met jou om de dieren een stem te blijven geven.

Voorts zijn wij van mening dat er een einde moet komen aan de bio-industrie.

Foto door Eva van Esch onder Creative Commons License 4.0 Internationaal.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn