Ons magazine, de Brul, is een nieuw initiatief. De laatste uitgave is slechts de tweede. Met de tijd zal deze pagina worden aangevuld met alle oude uitgaven van het magazine.

Je kunt je aanmelden om nieuwe Bruls via de mail te ontvangen

Herfst 2016

Jacht en Populatiebeheer

De herfstuitgave van 2016 was de eerste uitgave van de hernieuwde Brul. Alle afdelingen die op het moment van publiceren bestonden stellen zich voor, en ook de andere manieren om betrokken te raken bij PINK! worden er uitgebreid in beschreven.

Naast de reguliere onderdelen bevat de uitgave een artikel van Michiel Mildner over vrijhandelsverdrag TTIP; een fascinerende analyse van Jordy Rutten over de groeiende politieke aversie bij Europese burgers en een betoog van Kelly Mannoesingh over het belang voor mensen in de dierenrechtenbeweging om zich juist te bemoeien met het politieke proces.

Winter 2017

Tweede Kamerverkiezingen 2017

De winteruitgave van 2017 was een bijzondere. De Tweede Kamerverkiezingen kwamen eraan en de Partij voor de Dieren had veel te winnen (en deed dit ook). De prominente (ex-)PINK!’ers en verkiezingskandidaten Ilse Smit, Eva Akerboom en Ines Kostic vertellen in dit blad met enthousiasme over hun ambities voorafgaand aan deze verkiezingen.

Daar bovenop komen de sterke betogen van Jordy Rutten, Tamara Kloosterman en Pieter Groenewege over respectievelijk de vrijheid van meningsuiting, bezuinigingen op kunst en cultuur en de eventuele kiesdrempel, die deze uitgave het nalezen al helemaal waard maken.