Ticket
PINK! Kaderkamp 2023

10-08-2023 – 13-08-2023

 

Via deze pagina kunt u betalen voor uw deelname.

 
Locatie: Schoonloo, Drenthe
 

Graag invullen én op versturen drukken. Als de betaling geslaagd is, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Meer informatie volgt via e-mail.

 

10 tot en met 13 augustus 2023 is het tijd voor het derde kaderkamp van PINK!. Het kaderkamp is een meerdaags evenement waarin deelnemers leren en meedenken over de identiteit van onze vereniging en onze moederpartij. Aan de hand van trainingen, presentaties en werksessies zullen de deelnemers allerlei vaardigheden beoefenen die van waarde kunnen zijn binnen een politieke organisatie. De andere helft van het kaderkamp zal gericht zijn op gezelligheidsactiviteiten. Het kaderkamp is voor iedereen toegankelijk en een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen! Voor nieuwe leden en non-actieve leden is het kamp een goed moment om uit te vinden wat PINK! is en wat jij binnen PINK! kan doen.
Het kaderkamp zal plaatsvinden op een locatie in Schoonloo, Drenthe. Er kunnen 30 mensen mee.
Er wordt zo snel mogelijk meer bekend gemaakt over andere praktische informatie.

Voor dit evenement is er een eigen bijdrage. Voor het volledige kamp (3 nachten) is de eigen bijdrage €80,- en voor het weekend (1 nacht) €40,-. Mocht je dit (volledige) bedrag niet kunnen betalen, kun je mailen naar penningmeester@politiek.nl.

 

Meer informatie over de inhoud van het evenement vind je hier.


Totaal