Wij zijn

PINK! is een vereniging met ongeveer 2000 leden, verbonden door een beginselmanifest, visie en onze rol als de politieke jongerenorganisatie gelieerd aan de Partij voor de Dieren.

Landelijk Bestuur

Het landelijk (overkoepelend) bestuur bestaat uit zeven leden in totaal. Het kernbestuur bestaat uit de voorzitter, de penningmeester en de secretaris. Daarnaast is er een bestuurslid Politiek, een bestuurslid Pers & Promo, een bestuurslid Organisatie en een bestuurslid Vorming & ontwikkeling. Benieuwd wie deze functies nu vervullen of wil je weten hoe je ze kan bereiken? Klik op de knop hieronder.

 Beginselen, visie en jong PvdD

Hoewel PINK! een politieke jongeren organisatie (PJO) is, is ons voornaamste doel niet om mensen te overtuigen van een bepaalde politieke ideologie, maar om hen te informeren, in staat te stellen kritisch voor zichzelf te denken en te laten ervaren hoeveel invloed wij als (jonge) burgers hebben. Zo vormen we samen een betere wereld voor iedereen, ongeacht geslacht, geaardheid, etniciteit, of – en hiermee onderscheiden we onszelf helaas – soort.

 Afdelingen & Commissies

Bijna alle leden wonen in een regio waar een afdeling actief is. Via de afdeling kunnen leden in contact komen met gelijkgestemden in de buurt. Afdelingsbesturen organiseren lokale evenementen en activiteiten. Zo hoef je nooit ver te reizen. Zie voor de verschillende afdelingen en de besturen hieronder. Woon je in Zeeland? Dan kun je je aansluiten bij een andere afdeling.

Landelijk zijn er commissies. Deze geven uitvoering aan meer praktische taken binnen PINK!

Ons logo

De drie-eenheid. Dier, natuur, milieu – in enige volgorde. Blad-druppel-oog.
Sinds januari 2018 zijn wij ons logo.