Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

« Alle Evenementen

januari 13 @ 11:00 - 16:00

Ben jij nieuw bij PINK!? Of ben je al een tijdje lid, wil je graag wat actiever worden, maar weet je niet goed hoe? Het is iets waar veel van de huidige actieve leden ook moeite hebben gehad: die eerste drempel. Je barst van enthousiasme om op te komen voor jouw idealen en wilt je inzetten voor diervriendelijke en duurzame politiek, maar weet niet wat je allemaal überhaupt kunt doen bij PINK!. Dat je ook nog eens niemand kent, maakt het niet makkelijker. Dit is het evenement voor jou!

Tijdens een leuke en inhoudelijke middag, zul je alles leren wat er te leren valt over PINK!. Onze voorzitter Sebastiaan zal jullie vertellen waar wij als PINK! voor staan, waarna jullie ook alles te horen krijgen over wat je allemaal kan doen bij onze afdelingen en commissies en hoe jij jezelf kan ontwikkelen! Verder zal er een plantaardige lunch zijn een leuke workshop en willen we ontdekken wie jij bent! Ter afsluiting zal er een borrel zijn.

Lijkt dit je wel tof? Geef je snel op door een e-mail te sturen naar ledenbinding@pinkpolitiek.nl.
Reiskosten kunnen vergoed worden, vraag ernaar in je e-mail. Het is alleen toegankelijk voor PINK!-leden.
Inloop vanaf 11:00. Evenement loopt van 11:30 tot 16:00.

‘S avonds om 19:00 is ook de nieuwjaarsborrel van PINK!, waarin onder andere onze plannen voor aankomend jaar en ons nieuwe logo worden gepresenteerd. Wil je hier ook bij zijn? Zet dat dan in je mailtje en er zal, tegen een kleine vergoeding(maximaal 5€), ook eten geregeld worden voor jou om deze uurtjes te overbruggen!

Klik hier voor het facebook evenement

Gegevens

Datum:
januari 13
Tijd:
11:00 - 16:00

Locatie

Utrecht