Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

« Alle Evenementen

september 15 @ 10:30 - 16:30

Ben jij nieuw bij PINK!? Ben je al een tijdje lid, wil je graag actief worden, maar weet je niet goed hoe? Het is iets waar veel van de huidige actieve leden ook moeite hebben gehad; die eerste drempel.

Je barst van enthousiasme voor diervriendelijke en duurzame politiek, maar weet niet wat je allemaal kunt doen bij PINK!. Dat je ook nog eens niemand kent, maakt het niet makkelijker. Voel jij dit ook? Dan is dit het evenement voor jou!

Tijdens een leuke en inhoudelijke middag zal je alles leren wat er te leren valt over PINK!. We gaan jullie vertellen waar wij als PINK! voor staan, waarna jullie ook alles te horen krijgen over wat je allemaal kan doen bij onze afdelingen en commissies en hoe jij jezelf kan ontwikkelen! Verder zal er een plantaardige lunch zijn, organiseren we activiteiten en willen we vooral ook ontdekken waar we jou een plekje kunnen geven! Ter afsluiting ruimen we tijd in voor een sociaal moment.

Heb je al zin? Geef je snel op door een e-mail te sturen naar
ledenbinding@pinkpolitiek.nl. De plekken zijn immers gratis, maar beperkt!

Inloop vanaf 11:30. Evenement duurt van 12:00 tot 16:30.

De nieuweledendag is op zaterdag 15 september op ons flexkantoor op de Stationsstraat 36A in Amersfoort (5 korte minuten lopen vanaf het station).

Voor vragen:
Angelo Alessandro Delsen
Vicevoorzitter en bestuurslid Ledenbinding
06-15409600, ledenbinding@pinkpolitiek.nl

Klik hier voor het facebook evenement.

Gegevens

Datum:
september 15
Tijd:
10:30 - 16:30

Locatie

PINK! Flexkantoor
Stationsstraat 36A
Amersfoort, Nederland
+ Google Maps