Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

« Alle Evenementen

juli 17 @ 19:00 - 22:00

Nieuwe leden werven is één van de belangrijkste taken van een politieke jongerenorganisatie. We willen namelijk zo veel mogelijk mensen politiek actief krijgen en betrekken bij onze beweging! Deze zomer krijg jij de kans om hierbij te helpen als nieuw lid, actief lid of bestuurslid (de promo-training is voor alle leden). We zullen aan het begin van aankomend schooljaar op verschillende introductie markten staan van scholen en universiteiten verspreid over het hele land en voor elke markt zijn we op zoek naar een top promo-team!

Maar hoe dat je dat eigenlijk? Hoe spreek je iemand aan? Hoe overtuig je iemand om actief lid te worden? Hoe zorg je voor een onvergetelijke ontmoeting? Hier gaan we het tijdens de promo training over hebben én we gaan op/met elkaar oefenen! Ook gaan we brainstormen over wat voor leuke dingen we kunnen bedenken en maken om uit te delen, om de kramen mee aan te kleden, of om mensen mee naar onze sociale media te lokken.

De promo training vindt plaats in de stad Utrecht, bij het Milieucentrum (Oudegracht 60) in Utrecht. Daarnaast kunnen je reiskosten worden vergoed indien je lid bent van PINK! en de ambitie hebt om te helpen bij minstens één van de promomarkten. (Let op! dit is tot een bepaald bedrag, dus meld je vroeg aan om gebruik te kunnen maken van de reiskostenvergoeding)

Vragen kun je hieronder stellen of je kunt mailen naar communicatie@pinkpolitiek.nl. Ook aanmelden doe je door daar een mailtje naar te sturen met je naam, woonplaats en geschatte reiskosten (indien je die wilt declareren).

Klik hier voor het facebook evenement.

Gegevens

Datum:
juli 17
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Milieucentrum Utrecht
Oudegracht 60
Utrecht, Utrecht 3511AS Nederland
+ Google Maps