Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

maart 2021

Klimaatalarm 010

maart 14 @ 2:00 pm - 3:30 pm
rotterdam blaak, Binnerotte
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
€100

Op 14 maart organiseren wij door heel Nederland lokale manifestaties in het teken van het Klimaatalarm. Zo kunnen wij – op afstand – massaal van ons laten horen. De verkiezingen komen eraan en wij eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen. Dat komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang!
Samen en toch op afstand laten we door heel Nederland van ons horen.

Meer weten »

Interactieve lezing: het belang van inclusiviteit in de politiek

maart 16 @ 7:30 pm - 9:00 pm

Met dit event gaan we het belang van inclusiviteit in de politiek belichten.

Meer weten »

PJO’s Limburg – Game night

maart 18 @ 8:00 pm
Zoom

Polarisatie is er genoeg in Nederland en ook in de wereld. Als jongeren van politieke jongerenbewegingen uit Limburg bouwen we graag bruggen. Daarom organiseren we samen met onze vrienden van JOVD, JS en Dwars op 18 maart om 20:00u een spelletjesavond.Op deze gezellige avond komen we bijeen om het spel Among Us te spelen dat ook gratis te verkrijgen is. Om de gezondheid te waarborgen zal dit allemaal via Zoom plaatsvinden. Zoom link: https://zoom.us/j/95031457796 Kom jij op 18 maart ook…

Meer weten »

Interactieve kookworkshop van Martine van Haperen

maart 20 @ 7:00 pm - 10:00 pm
Online

Na een sucessvolle verkiezing (we gaan duimen!) zullen wij op 20 maart samen met vegan food professional Martine van Haperen (vegetus.nl , gewoonvegan.nl) de keuken voor een lezing én een interactieve workshop induiken!

Meer weten »

PINK! Flevoland afdelingsborrel

maart 24 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Zoom

Afdelingsborrel van Flevoland, om nieuwe én oude leden te leren kennen en betrekken.

Meer weten »

april 2021

PINK! workshop – moties en amendementen

april 2 @ 7:00 pm - 10:00 pm

Moties en amendementen kun je ook indienen voor PINK!’s eigen politieke programma, waarmee jij zelf PINK’s meningen kan helpen bepalen. Moties en amendementen kunnen tot 8 dagen voor het komende congres worden ingediend.
Om deze reden organiseert we een kleine workshop over het schrijven van moties en amendementen, gegeven door onze eigen Suzanne Onderdelinden.

Meer weten »

Borrel Noord-Holland

april 15 @ 8:00 pm - 11:00 pm

Donderdag 15 april organiseert PINK! Noord-Holland een borrel en een online variant van het spel Weerwolven van Wakkerdam voor alle leden van PINK! We beginnen om 20:00 rustig met wat kletsen en borrelen en zullen daarna met het spel beginnen. Na het invullen van het aanmeldformulier zal je op de dag van de borrel een zoom link ontvangen via je mail! https://forms.gle/zEWxn8m6DbmYMCAE6

Meer weten »

Seaspiracy Netflixparty

april 17 @ 8:00 pm - 10:30 pm

Seaspiracy is uit op Netflix en deze moet natuurlijk gezien worden! Wil jij deze mooie en heftige docu kijken, maar liever niet alleen? Of heb je gewoon zin om op de bank te hangen en toch sociaal verantwoord bezig te zijn?

Doe mee met de PINK! Noord-Brabant Netflixparty op zaterdag 17 april 20:00!

Meer weten »

Boekbespreking ‘Een beter milieu begint niet bij jezelf’ van Jaap Tielbeke

april 20 @ 8:00 am - 5:00 pm

Nabespreking van het boek 'een beter milieu begint niet bij jezelf' van Jaap Tielbeke. We doen dit met de boekenclub van Pink!    

Meer weten »

PJO debat

april 22 @ 8:00 pm - 10:00 pm
Zoom

22 april organiseren PINK Noord-Holland en JOVD Amsterdam e.o. samen een online PJO debat! De stellingen houden we nog even voor ons, maar de thema's kunnen we al wel bekend maken: Defensie, kernenergie, veestapel, hobbyjacht en meerouderschap. Voel jij nu een vuur in je branden omdat jij een sterke mening hebt over één of meerdere van deze thema's? Helemaal top! Geef je dan snel op via het aanmeldformulier. Aanmelden betekent niet meepraten, je mag ook gezellig meekijken :) fun fact:…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen