Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voorjaarscongres

april 13, 2019 @ 10:00 am - 5:00 pm

€5

Op het voorjaarscongres vindt één van de twee jaarlijkse algemene vergaderingen (AV’s) plaats. De AV is het hoogste orgaan van PINK!. Hier komen onze leden bijeen om samen te bepalen hoe onze beweging zich verder moet ontwikkelen. Bovenal is dit een moment om samen te komen met mede-idealisten uit het hele land en je te laten inspireren door de kracht van onze beweging. Een boeiende spreker zal ingaan op het thema, mededogen, en er zullen verschillende middagsessies zijn voor leden om uit te kiezen.

Op dit congres zullen leden ook enkele nieuwe bestuursleden verkiezen, zal een nieuwe kascommissie verkozen worden, en is er ruimte om resoluties, moties en amendementen te bespreken die uiterlijk 11 dagen vantevoren, oftewel 2 april, schriftelijk zijn aangeleverd bij het bestuur.

Nota bene – het termijn van 11 dagen is correct. Wat binnen PINK! doorgaans amendementen worden genoemd, staan in ons huishoudelijk reglement (HHR) als ‘wijzigingen’. Wat in het  HHR amendementen worden genoemd zijn iets anders.

Congreslocatie

Het thema van dit congres is één van onze vier kernwaarden: mededogen. Daarom willen wij aandacht besteden aan de niet-menselijke dieren die leven in omstandigheden die wij onacceptabel vinden en ons oncomfortabel maken. Om die reden hebben we besloten om het congres te houden op een kinderboerderij waar ons bestuurslid promotie, Noah, als vrijwilliger actief is en hard werkt om het welzijn van de dieren te verbeteren.

Wij hebben een afspraak gemaakt met de eigenaren dat wij niet betalen voor de locatie: het erkennen van en meeleven met deze dieren moet niet betekenen dat we hun gevangenschap subsidieren. In plaats daarvan gaan wij een project bekostigen die specifiek bedoeld is om dierenwelzijn te verbeteren.

Aanmelden

Om je in te schrijven maken moet je dit formulier invullen, of een mail sturen naar secretaris@pinkpolitiek.nl waarin alle informatie staat (duidelijk en in dezelfde volgorde) die hierin verzocht wordt. Aanwezigheid aangeven in het Facebook evenement is onvoldoende.

Gegevens

Datum:
april 13, 2019
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , ,
Website:
https://www.pinkpolitiek.nl/wij-doen/ons_voorjaarscongres/

Organisator

Bestuur
E-mail:
secretaris@pinkpolitiek.nl

Locatie

Nieuw Rotsoord
Briljantlaan 101
Utrecht, Utrecht 3523 CD Nederland
+ Google Maps