Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarscongres

april 23, 2021 @ 8:00 am - april 24, 2021 @ 8:00 pm

Voorjaarcongres 2021
23 & 24 April
Thema: Inclusieve verandering
Congres:
Tweemaal per jaar organiseert PINK! een landelijk congres. Op deze dagen wordt door de leden van PINK! de koers van de organisatie bijgesteld. Omdat we de gezondheid van deze leden willen waarborgen, zal het dit jaar volledig online plaatsvinden. Dit mag echter de pret niet drukken en daarom is er gekozen om het congres dit jaar interactief te organiseren.
Thema:
Bij elk congres hoort een thema. Dit jaar staat hoe jij op een inclusieve manier verandering te weeg kan brengen, ofwel ‘inclusieve verandering’. Inclusief betekent voor ons dat iedereen vertegenwoordigd is en dat iedereens belangen mee worden genomen, wanneer er over toekomstplannen wordt gepraat. Er zullen ook sprekers uitgenodigd worden die vanuit hun perspectief wat kunnen vertellen hierover.
Verkiezingen:
Daarnaast komen ook belangrijke thema’s aan bod, bijvoorbeeld het verkiezen van nieuwe landelijke bestuursleden. Het solliciteren op de twee vrijgekomen functies kan nog tot 5 april. Meer informatie vind je hier: https://www.pinkpolitiek.nl/bestuursleden-gezocht/.
Moties & amendementen:
Er kunnen tot 16 april moties en amendementen worden ingediend. Op deze manier kun jij jouw idealen omzetten in politiek beleid. Op het congres zal door de leden hierover gestemd worden.
Meer praktische informatie volgt snel! Heb je vragen of iets wat we voor je kunnen betekenen om het toegankelijker te maken? Stuur dan een mail naar congres@pinkpolitiek.nl. We denken graag mee.

Gegevens

Begin:
april 23, 2021 @ 8:00 am
Einde:
april 24, 2021 @ 8:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldformuliervoorjaarcongres2021/
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.