Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Voorjaarscongres

april 23 @ 8:00 am - april 24 @ 8:00 pm

Voorjaarcongres 2021
23 & 24 April
Thema: Inclusieve verandering
Congres:
Tweemaal per jaar organiseert PINK! een landelijk congres. Op deze dagen wordt door de leden van PINK! de koers van de organisatie bijgesteld. Omdat we de gezondheid van deze leden willen waarborgen, zal het dit jaar volledig online plaatsvinden. Dit mag echter de pret niet drukken en daarom is er gekozen om het congres dit jaar interactief te organiseren.
Thema:
Bij elk congres hoort een thema. Dit jaar staat hoe jij op een inclusieve manier verandering te weeg kan brengen, ofwel ‘inclusieve verandering’. Inclusief betekent voor ons dat iedereen vertegenwoordigd is en dat iedereens belangen mee worden genomen, wanneer er over toekomstplannen wordt gepraat. Er zullen ook sprekers uitgenodigd worden die vanuit hun perspectief wat kunnen vertellen hierover.
Verkiezingen:
Daarnaast komen ook belangrijke thema’s aan bod, bijvoorbeeld het verkiezen van nieuwe landelijke bestuursleden. Het solliciteren op de twee vrijgekomen functies kan nog tot 5 april. Meer informatie vind je hier: https://www.pinkpolitiek.nl/bestuursleden-gezocht/.
Moties & amendementen:
Er kunnen tot 16 april moties en amendementen worden ingediend. Op deze manier kun jij jouw idealen omzetten in politiek beleid. Op het congres zal door de leden hierover gestemd worden.
Meer praktische informatie volgt snel! Heb je vragen of iets wat we voor je kunnen betekenen om het toegankelijker te maken? Stuur dan een mail naar congres@pinkpolitiek.nl. We denken graag mee.

Gegevens

Begin:
april 23 @ 8:00 am
Einde:
april 24 @ 8:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldformuliervoorjaarcongres2021/