Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verbeter Jezelf VII: Keukenafval

mei 23, 2020 @ 12:30 pm - 2:00 pm

Na de succesvolle permacultuur workshop willen we verder met elkaar aan de slag! Namelijk met verschillende manieren waarop je je keukenafval en eventueel tuinafval kan composteren. Zorg voor een kringloop in of dichtbij je huis en creëer hoogwaardige voeding voor je bodem of planten! We behandelen verschillende systemen, zodat iedereen, of je nou wel/geen tuin of balkon hebt, er iets aan kan hebben.

Ook is het natuurlijk leuk om even terug te blikken op de vorige workshop door te bespreken hoe het met iedereen zijn plantjes gaat. Je bent natuurlijk ook super welkom als je de vorige keer niet aanwezig was, dit is weer helemaal iets nieuws:)

Interesse? Meld je aan via deze link, en je aanmelding is bevestigd. Een dag van te voren of op de dag zelf sturen we je een link om de workshop online bij te wonen.

https://docs.google.com/forms/d/1aV-BmeXkVs8ALn2C0Mct_jxjEElPJWGIHWZknWeqaxc

Ben je nog niet lid, maar wel geïnteresseerd in PINK! ?, dan mag je ook aansluiten!


After the successful permaculture workshop we want to continue working with each other! The next workshop will be about different ways in which you can compost your kitchen waste and garden waste.Create a cycle in or near your home and create high quality nutrition for your soil and/or plants! We will discuss different systems, so that everyone, even if you don’t have a garden or balcony, can benefit from it.

Of course it is also nice to take a look back at the previous workshop by discussing how everyone’s plants are doing. You are of course also very welcome if you were not present last time. This workshop is about a completely different subject.

Interested? Sign up via this link, and your registration is confirmed. One day in advance or on the day itself we will send you a link to attend the workshop online.

https://docs.google.com/forms/d/1aV-BmeXkVs8ALn2C0Mct_jxjEElPJWGIHWZknWeqaxc

If you are not yet a member, but you are interested in PINK, then you can join too!

Gegevens

Datum:
mei 23, 2020
Tijd:
12:30 pm - 2:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Afdeling Limburg
E-mail:
limburg@pinkpolitiek.nl
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.