Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verbeter Jezelf: Europese Unie

augustus 28, 2020 @ 7:30 pm - 9:30 pm

Wil jij weten hoe de Europese Unie eigenlijk in elkaar zit? Hoe de PvdD in de EU invloed uitoefent? Of waar de EU eigenlijk haar budget aan besteed? Doe dan mee aan Verbeter Jezelf: Europese Unie. Hier zal eerst antwoord gegeven worden op de bovenstaande vragen, naast een heleboel andere interessante zaken over de EU. Vervolgens zullen we een stemwijzer invullen om meer te leren over de soort zaken waar de EU zich mee bezig houdt en wat de standpunten van verschillende partijen zijn. Terwijl we dit invoeren zullen we ook met elkaar in gesprek gaan over de gestelde vragen. Tot slot is er nog een quiz om jouw kennis over de EU te testen.

Dit event zal online plaatsvinden via zoom. Iedereen is welkom, meld je via de volgende link aan https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldformulier-verbeter-jezelf-europese-unie%e2%80%8b/
Je zult vlak voor het event een zoom link ontvangen om deel te kunnen nemen. Heb je vragen over toegankelijkheid of is er iets wat wij kunnen regelen om het voor jou toegankelijker te maken? Stuur ons dan een mail naar limburg@pinkpolitiek.nl.

Gegevens

Datum:
augustus 28, 2020
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldformulier-verbeter-jezelf-europese-unie%e2%80%8b/

Organisator

Afdeling Limburg
E-mail:
limburg@pinkpolitiek.nl