Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Trainingsavond: Train de Trainer

februari 15, 2019 @ 7:30 pm - 10:00 pm

Nu PINK! steeds groter wordt, is het van belang dat onze leden kunnen profiteren van alle kennis en kunde binnen PINK!. Wij zijn de toekomst van de Partij voor de Dieren, dus dan kunnen we maar beter met goed gereedschap doorstromen. Een belangrijk onderdeel hier van is dat leden workshops en training volgen/geven voor hun eigen ontwikkeling.

Een training of workshop geven geeft voldoening, maar voor veel mensen is het toch eng. Wat is een training precies en hoe geef je er een? Om een training te geven hoef je niet heel veel kennis te hebben over een onderwerp, maar je moet vooral weten hoe je dit overbrengt. Dit heten ook wel “didactische vaardigheden”. Deze avond zal gaan over hoe je een training vormgeeft en hoe jij kennis overbrengt naar andere mensen.

De trainingsavonden worden altijd afgesloten met een borrel. De drankjes zijn gratis, maar een kleine bijdrage hiervoor wordt gewaardeerd. Naast nieuwe kennis en vaardigheden, leer je dus ook andere PINK!ers (beter) kennen! Lijkt dit je wat? Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar a.uiterwijk@pinkpolitiek.nl onder vermelding van “Train de Trainer”.

Waar: SAMEN, stationsstraat 36a Amersfoort. (3 minuten lopen van Amersfoort station)
Trainer(s): Sebastiaan Wolswinkel
Datum: 15 februari 2019
Tijd: 19:30 – 22:00
Kosten: Gratis

Gegevens

Datum:
februari 15, 2019
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm

Locatie

PINK! kantoor
Stationsstraat 36A
Amersfoort, Utrecht 3811MK Nederland
+ Google Maps