Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PJO Parlement

september 30 - oktober 1

€50

In verband met de Corona maatregelen kon afgelopen maart, inmiddels traditie, het Politiek Jongeren Organisatie Parlement (PJOP) niet doorgaan. Niet getreurd, want dit jaar is “the battle (weer) on”. Voor deze editie van het PJOP kunnen 15 mensen per PJO deelnemen. De gegadigden bestaan uit: PINK!, DWARS (GL), Oppositie (DENK), JS (PVDA), JD (D66), Perspectief (ChristenUnie), CDJA (CDA), SGPJ (SGP), JOVD (VVD) en JFVD (FVD).

Praktische informatie

Het zal van 30 september tot 1 oktober in Den Haag gaan plaatsvinden. De indeling van de dagen is nog niet gedeeld, dus wij adviseren om twee volle dagen vrij te houden. Daarnaast geven wij de voorkeur aan PINKers die op beide dagen aanwezig kunnen zijn, dit in verband met stemmingen op de tweede dag.

Gezien de vorm van een meerdaags evenement wordt ervoor accommodatie gezorgd in Den Haag. Om deze reden vragen wij om een bijdrage van 50 euro per PINKer. Dit is inclusief: overnachting in een ho(s)tel, avondeten op de eerste dag, ontbijt en lunch op de tweede dag en een onvergetelijke ervaring. Daarnaast kunnen reiskosten gedeclareerd worden.

Ter voorbereiding van het PJOP zullen workshops gegeven worden. Meer informatie hierover volgt spoedig, net zoals de naam en het adres van het desbetreffende ho(s)tel.

Hier is meer informatie te vinden over wat het PJO Parlement inhoudt: [LINK]

Contactpersoon

Het politiek bestuurslid politiek, Ilse Oldenburg (0623134095) zit in de organisatie van het PJOP en is het primaire aanspreekpunt voor en tijdens het PJOP. Mocht je zorgen en/of aanvullende vragen hebben, kan je bij haar terecht.

Selectie

Let op: er zijn een maximaal aantal plekken beschikbaar. Als bestuur willen wij iedereen een eerlijke kans (waar mogelijk) geven om deel te nemen. Hierom hanteren wij geen “first come, first serve” methode. Dus mocht het aantal gewenste respondenten het aantal plekken beschikbaar overschrijden, zullen wij waar nodig aanvullende gesprekken voeren met de respondenten. Gezien het korte tijdsbestek zullen wij vooral kijken naar de motivatie.

Gelieve alle vragen op waarheid gebaseerd in te vullen, deze zijn relevant voor de samenstelling van deelnemers en het verblijf.

De deadline, wat betreft aanmelden, is maandag 6 september (middernacht).
Houd er rekening mee dat de organisatie om een Coronatest kan vragen.

Hier de link naar het inschrijfformulier: https://docs.google.com/forms/d/1olSi8263RXBGtQMxajDN_rIGyOHdT9dXKyr8yX53YqU/edit

Gegevens

Begin:
september 30
Einde:
oktober 1
Kosten:
€50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Den Haag
Den Haag, Nederland

Organisator

Bestuur
E-mail:
secretaris@pinkpolitiek.nl