Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PJO parlement

maart 5 - maart 6

Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/3xveg4hZy4AB1Jh59

 

Op 5 & 6 maart 2020 is het weer zover! Het PJO-parlement vindt plaats in Den Haag! Samen met andere PJO’s gaan we discussiëren, onderhandelen en uiteindelijk in de Tweede Kamer debatteren en stemmen. Dit alles om zo’n goed en breed mogelijk akkoord te sluiten. Dit jaar zijn er wederom nieuwe interessant commissies en stellingen. Ook organiseert het landelijk bestuur twee voorbereidende dagen, waarvan een debattraining & kennismaking en een strategiesessie. Deze voorbereidende dagen zullen plaats vinden op 9 & 23 februari in ons kantoor in Amersfoort.
Dit PJO-parlement belooft veel goeds met brede en prikkelende stellingen. Meer gezelligheid tot in de late uurtjes op het Plein in Den Haag. Want politiek gaat naast verschillen ook om gelijkenissen en dat maakt het PJO-parlement altijd extra leuk; van vele verschillende PJO’s komen vele verschillende jongeren en het is altijd erg leuk en leerzaam om mensen van andere PJO’s te ontmoeten! Ook dit jaar worden er overnachtingen geregeld voor degene die daar behoefte aan hebben.

Ben jij PINK!’s politieke meesterbrein? Een sluwe onderhandelaar? Of juist iemand die met iedereen kan samenwerken? En wil jij onze idealen en standpunten verdedigen? Met je dan nu aan met het onderstaande formulier!
Mocht je enigszins overdonderd zijn de het bovenstaande? Geen zorgen, want het PJO-parlement is er vooral om te leren en toe oefenen! Daarom betreed PINK! dit jaar extra voorbereid de politieke arena met twee middagen waar iedereen van de fractie elkaar leert kennen en waar we gaan oefenen met debatteren en spreken.

Op zondag 2 februari krijgen de deelnemers een email met de bevestiging van deelname.

Hoewel het exacte programma nog niet rond is, zal ik alvast een voorlopig programma geven;

9-2-2020 11.00-16.00 uur
Voorbereidende dag I
In het PINK!-kantoor in Amersfoort

23-2-2020 11.00-16.00 uur
Voorbereidende dag I
In het PINK!-kantoor in Amersfoort

5-3-2020 vanaf 16.00 uur
PJO-parlement in Den Haag
Let op! Het definitieve programma is dus nog niet bekend, maar houdt er rekening mee dat je rond een uur of vier/vijf in Den Haag verwacht wordt.

6-3-2020 vanaf… vroeg tot ongeveer 18.00 voor het debat en aansluitend het eind-diner
PJO-parlement in Den Haag

Deelname kost zonder overnachting in het hotel/hostel € 10,00 en met overnachting € 25,00. Dit kun je overmaken na je bevestiging van deelname op 2 februari en moet voor 23 februari op de volgende rekening zijn bijgeschreven onder vermelding ‘PJO-parlement 2020 met/zonder overnachting’ (IBAN)
NL90 TRIO 0781433037 t.n.v. PINK!

Lunch en dergelijke inbegrepen op vrijdag.
Let op, PINK! betaalt een groot deel van de kosten van deelname voor iedereen om er voor te zorgen dat de kosten zo’n klein mogelijke hindernis zijn voor iedereen, maar bij annuleringen na 9 februari kunnen wij geen restitutie van de betaling doen. Overmacht is uiteraard een uitzonderingsgrond en valt in vertrouwen te bespreken met een lid van het landelijk bestuur.

Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen en enthousiasme!

Gegevens

Begin:
maart 5
Einde:
maart 6
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Landelijk