Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PINK!x: Eerste Editie

juni 5 @ 2:00 pm - 4:00 pm

Bij PINK! worden regelmatig allerlei interessante lezingen en workshops gegeven door coole sprekers van allerlei externe organisaties. Maar zou het niet nóg leuker zijn als we zo nu en dan ook eens naar elkaars verhalen zouden luisteren, en als iedereen die dat wil een platform krijgt om te vertellen over diens expertise of ervaringen? Onze eigen PINK!-versie van TEDx.

Wees allemaal van harte welkom bij de eerste editie van PINK!x. Op 5 juni, vanaf 14:00 ‘s middags vertellen PINK!’ers Alex Uiterwijk, Nicole Dick en Eloy Overvelde over de duurzame transitie. Wat komt er bij de duurzame transitie kijken op EU-niveau, hoe zit het regionaal, en wat voor chemische en technologische aspecten heeft deze transitie juist? Sluit aan, kom luisteren, en ga samen in gesprek!

Mocht jij dit nou horen en denken: ‘Cool idee maar ik heb iets nog veel interessanters te vertellen’? Dat kan! Dit is een try-out, maar we zouden in de toekomst graag nog veel vaker PINK!’ers een platform geven. Dus sluit vooral aan, geef feedback, en denk alvast na over wat je zelf zou willen vertellen – als je dat leuk lijkt natuurlijk!

https://zoom.us/j/95752841229

Gegevens

Datum:
juni 5
Tijd:
2:00 pm - 4:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Zoom