Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PINKILATESILENTFESTIVAL

april 23, 2020 @ 7:30 pm - 9:00 pm

Gratis

Doe je schoenen uit of pak je beste dansschoenen en/of meest comfortabele schoenen, voor iedereen zit er wat tussen. Op donderdag avond 23 april gaat Jules, van PINK! Limburg, ons een online (kanaal zal nader worden bepaald) yogales geven en als toetje zal een silent festival plaatsvinden.

Het idee is om met z’n allen om 19.30 uur mee te doen met de live yoga les van Jules die ongeveer een half uur duurt. Daarna kunnen we als we willen nog de online pilates les van een half uur volgen (link pinkilates: https://www.youtube.com/watch?v=TarySR8Kt7Y) of we kunnen dan kiezen meteen verder te gaan met het enige echte PINK silent festival met je eigen headphones!

Om het een onvergetelijke avond te maken, kan je op deze pagina jouw top 3, 5 of 10 lievelingsnummers samenstellen en delen.

Want het feest begint bij jou! Hier is een link naar het spotify album waar we alle nummers in verzamelen: https://open.spotify.com/playlist/48Y3lmTnvBiQvpLHsaqH7o?si=5VcPeX56QzuqLRj4JvI1Jw

Benodigdheden: een goed humeur, comfortabele plek in je huis waar je ongegeneerd (of niet) kan dansen, een headset/oordopjes en eventueel een matje.

you are ready to go!

Donderdag plaatsen we hier de link om aan te sluiten aan de meeting!

You are invited to join a meeting.
Join the meeting:
https://meet.jit.si/Pinkilatesilentfestival

To join by phone instead, tap this: +1.512.402.2718,,1072866859#

Looking for a different dial-in number?
See meeting dial-in numbers: https://meet.jit.si/static/dialInInfo.html?room=Pinkilatesilentfestival

If also dialing-in through a room phone, join without connecting to audio:

You are invited to join a meeting.
Join the meeting:
https://meet.jit.si/Pinkilatesilentfestival

To join by phone instead, tap this: +1.512.402.2718,,1072866859#

Looking for a different dial-in number?
See meeting dial-in numbers: https://meet.jit.si/static/dialInInfo.html?room=Pinkilatesilentfestival

If also dialing-in through a room phone, join without connecting to audio: https://meet.jit.si/Pinkilatesilentfestival#config.startSilent=true

Tot dan!

Ook mede mogelijk gemaakt door Ilse Oldenburg

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Gegevens

Datum:
april 23, 2020
Tijd:
7:30 pm - 9:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.facebook.com/events/258910911781006/

Locatie

Online
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.