Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PINK! Spelletjesavond

december 28, 2020 @ 7:30 pm

Op maandag 28 december om 19:30u organiseren PINK! Gelderland en Limburg een online spelletjes avond! Buiten dat PINK! een politieke organisatie is het ook een plek waar gelijk denkenden zich elkaar kunnen treffen. Daarom is deze activiteit ook voor iedereen toegankelijk.
Deze avond gaan we de game Among Us spelen dat gratis te downloaden is via de Apple en Android store op je mobiel. Deze game heeft de laatste maanden razend aan populariteit gewonnen onder jongeren. Of deze populariteit goed gerond is zullen we zelf mogen ervaren op onze online spelletje avond!
Wil jij hier ook meedoen? Dat kan!
We delen vlak voor aanvang de zoom link op onze sociaals zodat we elkaar daar eerst kunnen treffen om het een en andere uit te leggen. Wil je ervan zeker zijn dat je niks mist? Stuur dan een mail naar gelderland@pinkpolitiek.nl of limburg@pinkpolitiek.nl en dan zorgen wij ervoor dat je ruim op tijd de zoom link doorgestuurd krijgt om deel te nemen.
Wat is Among US?
Among Us is een verborgen rollenspel waarin maximaal 10 spelers hun schip voorbereiden. Je kunt willekeurig een bemanningslid of een bedrieger zijn.
Bemanningsleden moeten het schip repareren door opdrachten uit te voeren. Tijdens het doen van opdrachten lopen ze de kans vermoord te worden door de ‘impostor’ of ‘impostors’.
De impostor (1-3 spelers) is degene die moorden kan plegen, maar moet dit doen zonder dat het opvalt. De overige bemanning moet door overleg, en goed opletten er achter komen wie deze impostor is.

 

Gegevens

Datum:
december 28, 2020
Tijd:
7:30 pm
Evenement Categorieën:
, ,

Organisatoren

Afdeling Gelderland
Afdeling Limburg