Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PINK! naar FlashHol

september 6, 2020 @ 2:00 pm - 3:30 pm

Altijd gedroomd van een carrière als danser(es)? Dan zal dit jouw moment worden om te shinen. 😉 Op zondag 6 september om 14.00 zal PINK een Flashmob houden buiten op Schiphol Plaza, te Schiphol Airport. Dit op niets minder dan het nummer Money, Money, Money van ABBA.
Zoals afgelopen maanden breed is uitgelicht in het nieuws heeft de regering KLM een subsidie gegeven van meer dan 3.4 miljard euro, dit terwijl corona juist de gelegenheid had kunnen vormen om een einde te maken aan het fossiele tijdperk en geleidelijk te investeren in een duurzame transitie.
Helaas is hier tot dusver niks van gekomen en laten we daar als PINK! verandering in brengen!
Gegeven de huidige corona maatregelen zijn wij er ons van bewust dat offline oefenen en ontmoeten niet voor iedereen mogelijk is, daarom uploaden wij binnenkort een instructievideo waarin de dans stap-voor-stap wordt uitgelegd.
Graag horen wij het indien er onduidelijkheden zijn. Zodoende kan jezelf in jouw (huis)kamer, keuken, tuin en/of je dak, balkon of elke andere plek oefenen.
Daarnaast bieden wij ook de kans om op zondag 30 augustus de dans offline te oefenen, deze generale repetitie is geheel vrijblijvend. De locatie zal binnenkort bekend gemaakt worden. Mocht je niet in staat (om wat voor reden dan ook) om op deze dag te joinen, no stress! Op de actiedag zal na de briefing (+/- 10 minuten) nog tijd zijn om de pasjes door te nemen en te oefenen.
Om een inschatting te maken van het aantal danssterren zouden wij jullie vriendelijk willen verzoeken om het onderstaande formulier in te vullen:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScB0mS8kcsOdHynsIf3qtlDOr3pqFJNU9LhBswFqfoa2jwkag/viewform?usp=sf_link
Let op: het meebrengen van een famielid, kennis, vriend(in) en/of andere mensen wordt gewaardeerd.
D-Day
Een half uur van tevoren zal er een korte briefing gegeven worden. Belangrijk hierbij te vermelden is dat wij ervan uitgaan dat de deelnemers zich goed voelen (volgens de richtlijnen van het RIVM) en er zal een well-being en veiligheid persoon aanwezig zijn die zich hierover zal ontfermen.
Dresscode: business attire of vakantieganger
Om de actie the-act-of-surprise te geven, willen we zo onopvallend als mogelijk rondwandelen (voorafgaand aan de actie), daarom hebben wij voor de bovenstaande dresscode gekozen.
Indien mogelijk:
– Koffer(s), backpacks en/of andere vakantiespullen
– Spandoeken en/of protestborden (tijdens de actie, voor degenen die niet in staat zijn om te dansen)
Voor vragen en overige opmerkingen kan er contact opgenomen worden via: actiecommissie@pinkpolitiek.nl.
Let op: om een juiste inschatting te maken van het aantal deelnemers, zouden wij je willen vragen om “Gaat” aan te vinken indien je (zeker) kan.
Met dansende groet,
Actiecommissie

Gegevens

Datum:
september 6, 2020
Tijd:
2:00 pm - 3:30 pm
Evenement Categorieën:
, , ,