Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PINK! naar FlashHol

september 6, 2020 @ 2:00 pm - 3:30 pm

Altijd gedroomd van een carrière als danser(es)? Dan zal dit jouw moment worden om te shinen. 😉 Op zondag 6 september om 14.00 zal PINK een Flashmob houden buiten op Schiphol Plaza, te Schiphol Airport. Dit op niets minder dan het nummer Money, Money, Money van ABBA.
Zoals afgelopen maanden breed is uitgelicht in het nieuws heeft de regering KLM een subsidie gegeven van meer dan 3.4 miljard euro, dit terwijl corona juist de gelegenheid had kunnen vormen om een einde te maken aan het fossiele tijdperk en geleidelijk te investeren in een duurzame transitie.
Helaas is hier tot dusver niks van gekomen en laten we daar als PINK! verandering in brengen!
Gegeven de huidige corona maatregelen zijn wij er ons van bewust dat offline oefenen en ontmoeten niet voor iedereen mogelijk is, daarom uploaden wij binnenkort een instructievideo waarin de dans stap-voor-stap wordt uitgelegd.
Graag horen wij het indien er onduidelijkheden zijn. Zodoende kan jezelf in jouw (huis)kamer, keuken, tuin en/of je dak, balkon of elke andere plek oefenen.
Daarnaast bieden wij ook de kans om op zondag 30 augustus de dans offline te oefenen, deze generale repetitie is geheel vrijblijvend. De locatie zal binnenkort bekend gemaakt worden. Mocht je niet in staat (om wat voor reden dan ook) om op deze dag te joinen, no stress! Op de actiedag zal na de briefing (+/- 10 minuten) nog tijd zijn om de pasjes door te nemen en te oefenen.
Om een inschatting te maken van het aantal danssterren zouden wij jullie vriendelijk willen verzoeken om het onderstaande formulier in te vullen:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScB0mS8kcsOdHynsIf3qtlDOr3pqFJNU9LhBswFqfoa2jwkag/viewform?usp=sf_link
Let op: het meebrengen van een famielid, kennis, vriend(in) en/of andere mensen wordt gewaardeerd.
D-Day
Een half uur van tevoren zal er een korte briefing gegeven worden. Belangrijk hierbij te vermelden is dat wij ervan uitgaan dat de deelnemers zich goed voelen (volgens de richtlijnen van het RIVM) en er zal een well-being en veiligheid persoon aanwezig zijn die zich hierover zal ontfermen.
Dresscode: business attire of vakantieganger
Om de actie the-act-of-surprise te geven, willen we zo onopvallend als mogelijk rondwandelen (voorafgaand aan de actie), daarom hebben wij voor de bovenstaande dresscode gekozen.
Indien mogelijk:
– Koffer(s), backpacks en/of andere vakantiespullen
– Spandoeken en/of protestborden (tijdens de actie, voor degenen die niet in staat zijn om te dansen)
Voor vragen en overige opmerkingen kan er contact opgenomen worden via: actiecommissie@pinkpolitiek.nl.
Let op: om een juiste inschatting te maken van het aantal deelnemers, zouden wij je willen vragen om “Gaat” aan te vinken indien je (zeker) kan.
Met dansende groet,
Actiecommissie

Gegevens

Datum:
september 6, 2020
Tijd:
2:00 pm - 3:30 pm
Evenement Categorieën:
, , ,
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.