Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PINK! Limburg – What’SUP

juli 3, 2021 @ 3:30 pm - 8:00 pm

Op zaterdag 3 juli om 16:00u gaan we in Roermond suppen. De eerste 30 minuten is er uitleg en begeleiding om vervolgens zelfstandig het water op te gaan. Dit belooft een gezellige dag te worden waar we elkaar eindelijk fysiek kunnen zien.

 

DATUM: 3-7-2021
TIJD: 16:00u
WAAR: De Weerd 85, Roermond (bij de turquoise oldtimer bus)

 

PINK! vindt dat preventie de basis is van een goede gezondheidszorg. Gezonder leven, eten en bewegen spelen een belangrijke rol als het gaat om het voorkomen van ziekte en ongemak. Preventieve gezondheidszorg drukt de zorgkosten als geheel. Om sporten te stimuleren onder onze leden, organiseren we een activiteit waar we kennis maken met suppen. Zo hopen we mensen te inspireren om gezond in beweging te blijven. We vertrekken samen vanaf het station in Roemond om 15:30u. Een ov-fiets is hierbij handig, zorg er dus voor dat je die mee kunt krijgen. Anders kun je ook met de bus 372 gaan die vertrekt om 15:34u op perron H, je moet dan uitstappen bij ‘Bushalte Hatenboer/De Weerd, Roermond’. Verder is het belangrijk om te weten dat dit geheel op eigen risico is. Kunnen zwemmen is een must. Neem ook voldoende water mee en zonnebrand, handdoek met eventueel een extra setje kleren. Spullen kunnen (ook weer op eigen risico) opgeborgen worden in een busje, neem dus niks waardenvols mee. Na het suppen is er geheel vrijblijvend nog de gelegenheid om wat te eten in een bijliggend parkje. Dit wordt dan verzorgt door een aantal SUPtieke kokers van onze afdeling.

 

LET OP: i.v.m. reservering hebben we maar een aantal pekken beschikbaar, daarom is het belangrijk dat je je alleen aanmeldt als je zeker weet dat je mee kunt.
Aanmeldformulier: https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldformulierwhatsup/
Via de mail krijg je een bevestiging of je aanmelding rond is. Leden hebben hier wel voorrang. Ben je nog geen lid? Dan mag je natuurlijk ook meedoen. Hiervoor vragen we dan wel een bijdragen van 15 euro.

 

Heb je nog vragen of is er iets wat we voor jouw kunnen beteken om het toegankelijker te maken? Stuur dan een mail naar limburg@pinkpolitiek.nl of stuur een bericht op 06-49268249. We denken graag met je mee šŸ™‚

 

Gegevens

Datum:
juli 3, 2021
Tijd:
3:30 pm - 8:00 pm
Evenement Categorieƫn:
, ,
Site:
https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldformulierwhatsup/

Organisator

Afdeling Limburg
E-mail:
limburg@pinkpolitiek.nl
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creƫert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zĆ³ veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creƫert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.