Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PINK! Limburg – What’SUP

juli 3, 2021 @ 3:30 pm - 8:00 pm

Op zaterdag 3 juli om 16:00u gaan we in Roermond suppen. De eerste 30 minuten is er uitleg en begeleiding om vervolgens zelfstandig het water op te gaan. Dit belooft een gezellige dag te worden waar we elkaar eindelijk fysiek kunnen zien.

 

DATUM: 3-7-2021
TIJD: 16:00u
WAAR: De Weerd 85, Roermond (bij de turquoise oldtimer bus)

 

PINK! vindt dat preventie de basis is van een goede gezondheidszorg. Gezonder leven, eten en bewegen spelen een belangrijke rol als het gaat om het voorkomen van ziekte en ongemak. Preventieve gezondheidszorg drukt de zorgkosten als geheel. Om sporten te stimuleren onder onze leden, organiseren we een activiteit waar we kennis maken met suppen. Zo hopen we mensen te inspireren om gezond in beweging te blijven. We vertrekken samen vanaf het station in Roemond om 15:30u. Een ov-fiets is hierbij handig, zorg er dus voor dat je die mee kunt krijgen. Anders kun je ook met de bus 372 gaan die vertrekt om 15:34u op perron H, je moet dan uitstappen bij ‘Bushalte Hatenboer/De Weerd, Roermond’. Verder is het belangrijk om te weten dat dit geheel op eigen risico is. Kunnen zwemmen is een must. Neem ook voldoende water mee en zonnebrand, handdoek met eventueel een extra setje kleren. Spullen kunnen (ook weer op eigen risico) opgeborgen worden in een busje, neem dus niks waardenvols mee. Na het suppen is er geheel vrijblijvend nog de gelegenheid om wat te eten in een bijliggend parkje. Dit wordt dan verzorgt door een aantal SUPtieke kokers van onze afdeling.

 

LET OP: i.v.m. reservering hebben we maar een aantal pekken beschikbaar, daarom is het belangrijk dat je je alleen aanmeldt als je zeker weet dat je mee kunt.
Aanmeldformulier: https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldformulierwhatsup/
Via de mail krijg je een bevestiging of je aanmelding rond is. Leden hebben hier wel voorrang. Ben je nog geen lid? Dan mag je natuurlijk ook meedoen. Hiervoor vragen we dan wel een bijdragen van 15 euro.

 

Heb je nog vragen of is er iets wat we voor jouw kunnen beteken om het toegankelijker te maken? Stuur dan een mail naar limburg@pinkpolitiek.nl of stuur een bericht op 06-49268249. We denken graag met je mee 🙂

 

Gegevens

Datum:
juli 3, 2021
Tijd:
3:30 pm - 8:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldformulierwhatsup/

Organisator

Afdeling Limburg
E-mail:
limburg@pinkpolitiek.nl