Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PINK! Limburg – Lets talk (straatgesprekken deel 1)

oktober 28, 2020 @ 7:30 pm - 8:30 pm

PINK! is een organisatie die opkomt voor mensen, dieren en natuur. In 2002 is de moeder partij (pvdd) opgericht door een groep dierenbeschermers die zich actief inzetten voor de maatschappij, activisme is daar een onderdeel van. 

Door het mijden van overbodige aankopen of geen dierlijke producten meer te eten pas je je eigen gedrag aan, dat wordt ook wel consumentenactivisme genoemd. Zulke vormen van gedragsveranderingen zijn hard nodig! In het jaar 2020 viel Earth overshoot day op 3 mei, we zouden 3 aarde per jaar nodig moeten hebben om op dit tempo door te kunnen blijven gaan. Wij mensen, hebben hier zelf de touwtjes in handen om het verschil te kunnen maken door alleen ons consumentengedrag aan te passen. Alleen hoe moedig je iemand in een straatgesprek aan om zelf stappen te ondernemen? 

PINK! Limburg organiseert daarom deze activiteit waar uitgelegd wordt hoe je een goede basis legt voor een straatgesprek. Voor het gemak zal het thema plantaardig eten zijn. Hiervoor passen we de theorie toe van de 4-step methode. Deze techniek is beginner vriendelijk en eenvoudig toe te passen. Dit event zal op zoom plaatsvinden en na wat uitleg is er ook plaats voor een interactief gedeelte waar ook vragen gestel kunnen worden. 

Na dit eerste deel zal er een follow-up volgen waarbij we samen de straat op gaan om voorbijgangers uit te dagen voor de vegan challenge. Omdat de corona situatie,, het weer,, beiden onvoorspelbare wendingen kunnen aannemen en we verantwoord willen handelen vragen we jullie daarom om onze social media goed in de gaten te houden voor updates.

Deze activiteit is ook toegankelijk als je nog geen lid bent. We vragen alleen iedereen om van tevoren dit formulier in te vullen zodat we je voor aanvang een zoom link kunnen sturen.
Heb je vragen over toegankelijkheid of is er iets wat wij kunnen regelen om het voor jou toegankelijker te maken? Mail dan naar Limburg@pinkpolitiek.nl

  

Hopelijk tot dan! 

Gegevens

Datum:
oktober 28, 2020
Tijd:
7:30 pm - 8:30 pm
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldformulierletstalk/

Locatie

Zoom

Organisator

Afdeling Limburg
E-mail:
limburg@pinkpolitiek.nl
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.