Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PINK! Limburg – Lets talk (straatgesprekken deel 1)

oktober 28, 2020 @ 7:30 pm - 8:30 pm

PINK! is een organisatie die opkomt voor mensen, dieren en natuur. In 2002 is de moeder partij (pvdd) opgericht door een groep dierenbeschermers die zich actief inzetten voor de maatschappij, activisme is daar een onderdeel van. 

Door het mijden van overbodige aankopen of geen dierlijke producten meer te eten pas je je eigen gedrag aan, dat wordt ook wel consumentenactivisme genoemd. Zulke vormen van gedragsveranderingen zijn hard nodig! In het jaar 2020 viel Earth overshoot day op 3 mei, we zouden 3 aarde per jaar nodig moeten hebben om op dit tempo door te kunnen blijven gaan. Wij mensen, hebben hier zelf de touwtjes in handen om het verschil te kunnen maken door alleen ons consumentengedrag aan te passen. Alleen hoe moedig je iemand in een straatgesprek aan om zelf stappen te ondernemen? 

PINK! Limburg organiseert daarom deze activiteit waar uitgelegd wordt hoe je een goede basis legt voor een straatgesprek. Voor het gemak zal het thema plantaardig eten zijn. Hiervoor passen we de theorie toe van de 4-step methode. Deze techniek is beginner vriendelijk en eenvoudig toe te passen. Dit event zal op zoom plaatsvinden en na wat uitleg is er ook plaats voor een interactief gedeelte waar ook vragen gestel kunnen worden. 

Na dit eerste deel zal er een follow-up volgen waarbij we samen de straat op gaan om voorbijgangers uit te dagen voor de vegan challenge. Omdat de corona situatie,, het weer,, beiden onvoorspelbare wendingen kunnen aannemen en we verantwoord willen handelen vragen we jullie daarom om onze social media goed in de gaten te houden voor updates.

Deze activiteit is ook toegankelijk als je nog geen lid bent. We vragen alleen iedereen om van tevoren dit formulier in te vullen zodat we je voor aanvang een zoom link kunnen sturen.
Heb je vragen over toegankelijkheid of is er iets wat wij kunnen regelen om het voor jou toegankelijker te maken? Mail dan naar Limburg@pinkpolitiek.nl

  

Hopelijk tot dan! 

Gegevens

Datum:
oktober 28, 2020
Tijd:
7:30 pm - 8:30 pm
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldformulierletstalk/

Locatie

Zoom

Organisator

Afdeling Limburg
E-mail:
limburg@pinkpolitiek.nl