Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Najaarscongres

oktober 26, 2019 @ 6:00 pm - oktober 27, 2019 @ 5:00 pm

€20

Zaterdag 26 en zondag 27 oktober is het zover! Voor het eerst in de geschiedenis van PINK! organiseren we een tweedaags congres met overnachting. Beginnend met een afwisselend formele en informele zaterdagmiddag sluiten we de avond af met spel en karaoke. De volgende ochtend worden deelnemers aan het tweedaagse programma na een lekker ontbijt opgewekt met ochtendactiviteiten. Als het opfrissen achter de rug is, begint de tweede dag waarin de stemmingen zullen plaatsvinden en we van bestuursleden wisselen. Momenteel staan er meerdere sprekers op de shortlist voor het congres, maar we maken in een volgend bericht bekend van wie je allemaal een interessant praatje kunt verwachten!

Kosten
Als vanouds verzorgt PINK! een volledig plantaardige lunch. De eigen bijdrage hiervoor bedraagt €10 per dag die je aanwezig zal zijn. 
Op de dag zelf vragen we om bewijs van betaling aan:

Rekeningnummer (IBAN)
NL90 TRIO 0781433037
t.n.v. PINK!
Zet in de omschrijving je volledige naam

Verder raden we aan wat contant geld mee te nemen of ervoor te zorgen dat je ter plekke geld kunt overmaken zodat je leuke PINK! accessoires mee naar huis kunt nemen, zoals truien, tasjes en t-shirts.

Programma
Het voorlopige programma heeft plaats voor: het jaaroverzicht, spelletjes en karaoke op de zaterdag. De zondag zal worden gevuld met de bestuursverkiezing, plantaardige lunch, de spreker, buitenactiviteit, wijziging HHR, financiën en amendementen. Kortom, alle stemmingen vinden plaats op de zondag. Als afsluiter voor het politieke bindingsweekend zullen we reserveren bij een restaurant in het centrum van het mooie Amsterdam. Geef graag in het aanmeldformulier aan of je mee wilt worden genomen in de reservering. Het eten is helaas voor eigen rekening. Het programma is voorlopig en kan nog iets wijzigen in verband met het aantal aanmeldingen per dag.

Verbinding
Het thema voor ons congres zal verbinding zijn en daarom hopen we dat jullie in grote getalen beide dagen aanwezig kunnen zijn!
Daarnaast gaan we dit congres onze leden vragen of we de statuten willen wijzigen. Wanneer hiervoor een tweederdemeerderheid is, zal er voor het voorjaarscongres van 2020 worden opgeroepen tot het aandragen van wijzigingen in de statuten.

Locatie en tijd
Beide dagen wordt er verzameld bij het verenigingsgebouw van onze Turkse vrienden van de HTIB aan het Weteringsplantsoen 2C in Amsterdam.
Op zaterdag staat voorlopig de ontvangst tussen 16:00 en 16:30 en de inloop zondag vanaf 12:00 tot 12:30 gepland staat. We hopen zondag rond etenstijd het officiële gedeelte van ons politieke feestweekend af te sluiten.

Wat moet jij nu doen?
Vul hier inschrijfformulier in, waarin je aangeeft welke dagen je komt, of je blijft slapen (beperkte voorraad plekken) en of je speciale wensen hebt:

De inschrijfdeadline sluit uiterlijk twee weken voor het congres (12 oktober).
Voor vragen kunnen jullie mailen naar secretaris@pinkpolitiek.nl met ledenbinding@pinkpolitiek.nl in de CC.

Tot 26 oktober, met diervriendelijke groet,
Het bestuur

Gegevens

Begin:
oktober 26, 2019 @ 6:00 pm
Einde:
oktober 27, 2019 @ 5:00 pm
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , , , ,
Website:
https://www.pinkpolitiek.nl/wij-doen/ons_najaarscongres/

Organisator

Bestuur
E-mail:
secretaris@pinkpolitiek.nl

Locatie

HTIB
Eerste Weteringsplantsoen 2C
Amsterdam, Noord-Holland 1017SJ Nederland
+ Google Maps