Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Najaarscongres

oktober 26, 2019 @ 6:00 pm - oktober 27, 2019 @ 5:00 pm

€20

Zaterdag 26 en zondag 27 oktober is het zover! Voor het eerst in de geschiedenis van PINK! organiseren we een tweedaags congres met overnachting. Beginnend met een afwisselend formele en informele zaterdagmiddag sluiten we de avond af met spel en karaoke. De volgende ochtend worden deelnemers aan het tweedaagse programma na een lekker ontbijt opgewekt met ochtendactiviteiten. Als het opfrissen achter de rug is, begint de tweede dag waarin de stemmingen zullen plaatsvinden en we van bestuursleden wisselen. Momenteel staan er meerdere sprekers op de shortlist voor het congres, maar we maken in een volgend bericht bekend van wie je allemaal een interessant praatje kunt verwachten!

Kosten
Als vanouds verzorgt PINK! een volledig plantaardige lunch. De eigen bijdrage hiervoor bedraagt €10 per dag die je aanwezig zal zijn. 
Op de dag zelf vragen we om bewijs van betaling aan:

Rekeningnummer (IBAN)
NL90 TRIO 0781433037
t.n.v. PINK!
Zet in de omschrijving je volledige naam

Verder raden we aan wat contant geld mee te nemen of ervoor te zorgen dat je ter plekke geld kunt overmaken zodat je leuke PINK! accessoires mee naar huis kunt nemen, zoals truien, tasjes en t-shirts.

Programma
Het voorlopige programma heeft plaats voor: het jaaroverzicht, spelletjes en karaoke op de zaterdag. De zondag zal worden gevuld met de bestuursverkiezing, plantaardige lunch, de spreker, buitenactiviteit, wijziging HHR, financiën en amendementen. Kortom, alle stemmingen vinden plaats op de zondag. Als afsluiter voor het politieke bindingsweekend zullen we reserveren bij een restaurant in het centrum van het mooie Amsterdam. Geef graag in het aanmeldformulier aan of je mee wilt worden genomen in de reservering. Het eten is helaas voor eigen rekening. Het programma is voorlopig en kan nog iets wijzigen in verband met het aantal aanmeldingen per dag.

Verbinding
Het thema voor ons congres zal verbinding zijn en daarom hopen we dat jullie in grote getalen beide dagen aanwezig kunnen zijn!
Daarnaast gaan we dit congres onze leden vragen of we de statuten willen wijzigen. Wanneer hiervoor een tweederdemeerderheid is, zal er voor het voorjaarscongres van 2020 worden opgeroepen tot het aandragen van wijzigingen in de statuten.

Locatie en tijd
Beide dagen wordt er verzameld bij het verenigingsgebouw van onze Turkse vrienden van de HTIB aan het Weteringsplantsoen 2C in Amsterdam.
Op zaterdag staat voorlopig de ontvangst tussen 16:00 en 16:30 en de inloop zondag vanaf 12:00 tot 12:30 gepland staat. We hopen zondag rond etenstijd het officiële gedeelte van ons politieke feestweekend af te sluiten.

Wat moet jij nu doen?
Vul hier inschrijfformulier in, waarin je aangeeft welke dagen je komt, of je blijft slapen (beperkte voorraad plekken) en of je speciale wensen hebt:

De inschrijfdeadline sluit uiterlijk twee weken voor het congres (12 oktober).
Voor vragen kunnen jullie mailen naar secretaris@pinkpolitiek.nl met ledenbinding@pinkpolitiek.nl in de CC.

Tot 26 oktober, met diervriendelijke groet,
Het bestuur

Gegevens

Begin:
oktober 26, 2019 @ 6:00 pm
Einde:
oktober 27, 2019 @ 5:00 pm
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , , , ,
Site:
https://www.pinkpolitiek.nl/wij-doen/ons_najaarscongres/

Organisator

Bestuur
E-mail:
secretaris@pinkpolitiek.nl

Locatie

HTIB
Eerste Weteringsplantsoen 2C
Amsterdam, Noord-Holland 1017SJ Nederland
+ Google Maps
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.