Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Academy – lokale politiek

november 23, 2019 @ 10:30 am - november 24, 2019 @ 5:00 pm

€40

Dit najaar heeft de PINK! Academie als doel inzicht te creëren in een deel van het politieke proces waarin politieke idealen uiteindelijk in de praktijk worden gebracht. Dit weekend gaan we naar drie specifieke stappen behandelen. Op zaterdag is er een debattraining om vaardigheden en technieken te oefenen. Deze zal worden verzocht door de NJR.

Op zondag bestaat het programma uit twee onderdelen. Het eerste heeft betrekking op standpuntbepaling aan de hand het verkiezingsprogramma. Oftewel hoe vertaal je een brede visie op een onderwerp, naar een positie in een specifiek debat, of een stem voor of tegen een voorstel. In dit onderdeel gaan we uit van politiek op een gemeentelijk niveau.

Het tweede onderdeel betreft debatvoorbereiding, oftewel hoe bereid je jouw inbreng in het debat voor. Zo is het noodzakelijk informatie te verzamelen, het standpunt van je eigen partij te bepalen, maar ook de standpunten van andere partijen, mede- en tegenstanders.

 

De Najaars Academie vindt dit jaar plaats op 23 & 24 november op het PINK! hoofdkantoor in Amersfoort.

Aanmelden voor de academie kan door een email te sturen naar politiek@pinkpolitiek.nl met daarin je naam, emailadres en een korte motivatie. Er is beperkt plek dus als er meer aanmeldingen dan plekken  zijn, dan hebben de aanmeldingen met een motivatie voorrang.

Houdt er rekening mee dat er door sommige sprekers een voorbereiding verwacht kan worden. In ieder geval wordt er van iedere deelnemer verwacht bekend te zijn met de kernwaarden van de Partij voor de Dieren.

Gegevens

Begin:
november 23, 2019 @ 10:30 am
Einde:
november 24, 2019 @ 5:00 pm
Kosten:
€40
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
https://www.pinkpolitiek.nl/wij-doen/onze_najaarsacademy/

Organisator

Landelijk

Locatie

PINK! kantoor
Stationsstraat 36A
Amersfoort, Utrecht 3811MK Nederland
+ Google Maps
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.