Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Academy – lokale politiek

november 23, 2019 @ 10:30 am - november 24, 2019 @ 5:00 pm

€40

Dit najaar heeft de PINK! Academie als doel inzicht te creëren in een deel van het politieke proces waarin politieke idealen uiteindelijk in de praktijk worden gebracht. Dit weekend gaan we naar drie specifieke stappen behandelen. Op zaterdag is er een debattraining om vaardigheden en technieken te oefenen. Deze zal worden verzocht door de NJR.

Op zondag bestaat het programma uit twee onderdelen. Het eerste heeft betrekking op standpuntbepaling aan de hand het verkiezingsprogramma. Oftewel hoe vertaal je een brede visie op een onderwerp, naar een positie in een specifiek debat, of een stem voor of tegen een voorstel. In dit onderdeel gaan we uit van politiek op een gemeentelijk niveau.

Het tweede onderdeel betreft debatvoorbereiding, oftewel hoe bereid je jouw inbreng in het debat voor. Zo is het noodzakelijk informatie te verzamelen, het standpunt van je eigen partij te bepalen, maar ook de standpunten van andere partijen, mede- en tegenstanders.

 

De Najaars Academie vindt dit jaar plaats op 23 & 24 november op het PINK! hoofdkantoor in Amersfoort.

Aanmelden voor de academie kan door een email te sturen naar politiek@pinkpolitiek.nl met daarin je naam, emailadres en een korte motivatie. Er is beperkt plek dus als er meer aanmeldingen dan plekken  zijn, dan hebben de aanmeldingen met een motivatie voorrang.

Houdt er rekening mee dat er door sommige sprekers een voorbereiding verwacht kan worden. In ieder geval wordt er van iedere deelnemer verwacht bekend te zijn met de kernwaarden van de Partij voor de Dieren.

Gegevens

Begin:
november 23, 2019 @ 10:30 am
Einde:
november 24, 2019 @ 5:00 pm
Kosten:
€40
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://www.pinkpolitiek.nl/wij-doen/onze_najaarsacademy/

Organisator

Landelijk

Locatie

PINK! kantoor
Stationsstraat 36A
Amersfoort, Utrecht 3811MK Nederland
+ Google Maps